tomica88 0 Posted April 4, 2013 mislim da su različite šarke ovisno o godištu Share this post Link to post Share on other sites
T0mB1ll 2 Posted April 4, 2013 dal paše katalizator od 1.9TD na 1.4i benzinac, tj, dal se može i smije stavljat katalizator sa dizla na benzinac? kod mene je izvađen, a frend ima cijeli od dizla.. Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted April 4, 2013 Pitanjce. Jel pase "retaining spring" od Golfa R20 na Golf TSI sa 280mm prednjim diskovima? Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted April 5, 2013 dali se dadu stavit felge raspona rupa 4x100 na audi b4 koji ima raspon rupa 4x108 i kako? hvala unaprijed Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted April 5, 2013 dali se dadu stavit felge raspona rupa 4x100 na audi b4 koji ima raspon rupa 4x108 i kako? hvala unaprijed jedino nacinit adaptere 4x100 na 4x108 Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted April 5, 2013 Da li ide 312mm disk i čeljust pod 16" BBS jubi felgu i Keskin KT1 16x9 ET 15 Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 6, 2013 jel postoje koji suncobrani crne boje a da pašu ili se daju pripasati u golfa mk2 ?? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted April 6, 2013 Postoje gti crni suncobrani.. 200kn obadva ako si zaint. Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 6, 2013 Postoje gti crni suncobrani.. 200kn obadva ako si zaint. znam da postoje al me zanima od cega se daju pripasati , htjel bi ono fensi ogledalo s onom lampicom kaj se pali XD pa me zanima jel pase od kojeg drugog auta gore Share this post Link to post Share on other sites
Deni_dm 0 Posted April 6, 2013 znam da postoje al me zanima od cega se daju pripasati , htjel bi ono fensi ogledalo s onom lampicom kaj se pali XD pa me zanima jel pase od kojeg drugog auta gore ja sam sebi od renault 25 prebacio ogledalo sa lampicom u original suncobran od dvice Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted April 6, 2013 Da li ide 312mm disk i čeljust pod 16" BBS jubi felgu i Keskin KT1 16x9 ET 15 na BBS felgu ti stane .... evo slika, nije ista felga ali ima isti ET i istu širinu felge kao i BBS jubi (slika posuđena od Rallye VR6 ) a na Keskin felgama ja mislim da bi trebao staviti distance zbog ravnih krakova (iznutra ) zbog zapinjanja čeljusti na te krakove, ja sam imao tih problema isto na Keskin felgi stim da sam ja imao ET 25 Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted April 6, 2013 E to me zanimalo Josipe Znam da je 16" najmanje što ide na 312mm disk ali ET i sama izvedba felge zna nekada komplicirati stvar puno zato me zanimalo konkretno za ove dvije felge. Za BBS sam pretpostavljao da ne bi trebalo biti problema ali Keskin je malo čudan zbog svog et-a i krakova - nemam složen ovjes još pa ne mogu probati ali nadam se da neću morati stavljati distancu na 16x9 naprijed. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 6, 2013 Sven ima BBS jubi preko 312 , moraš malo izfleksat čeljust tamo di je rupa kroz koju vidiš disk , ima jedna mala grba koju treba poravnat sa čeljusti Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 6, 2013 ja sam sebi od renault 25 prebacio ogledalo sa lampicom u original suncobran od dvice kak si to izvel ?? ima di kakvih slika i tak to ?? Share this post Link to post Share on other sites
TIGAR1 0 Posted April 7, 2013 dali pase satovi sa benzinca na dizel mislim na to dali ce sve raditi kao treba radi se o polu 6n2 Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted April 7, 2013 pa naravno da nece kad ti benzinac ima vise okretaja Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted April 7, 2013 pa naravno da nece kad ti benzinac ima vise okretaja Nije isti signal Share this post Link to post Share on other sites
TIGAR1 0 Posted April 7, 2013 ok mislio sam reko da ce funkcionirati da ce normalno okretaje pokazivati samo ono do 4 tisuce ok fala Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted April 12, 2013 Pitanjce. Jel pase "retaining spring" od Golfa R20 na Golf TSI sa 280mm prednjim diskovima? Bas nitko..? Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted April 12, 2013 (edited) Jesu isti blokovi motora golf 2 gti 1.8 112ks (K-jet) i golfa 2 1.8 90ks (K-jet)...? (neznam oznake motora) Tj...moze li se nabaciti glava s ovoga 112ks na ovaj od 90ks i da to radi... Hvala Edited April 12, 2013 by dzinn16v Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted April 14, 2013 El. podizaci sa 5 vratnog golfa 3 na 3 vratnog golfa 3? prednji naravno? Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted April 16, 2013 El. podizaci sa 5 vratnog golfa 3 na 3 vratnog golfa 3? prednji naravno? Paše 100%, provjereno! Share this post Link to post Share on other sites
kameni 0 Posted April 16, 2013 vr6 iz sharana u golfa 2 ( mislim da je kod motora AMY ) Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted April 16, 2013 unutarnje kvake i mehanizmi za vrata zatvarati sa mk1 na audi 80 b1? Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted April 18, 2013 Dali pase na polo 6n koji ima plitke branike (iz dva dijela), zadnji branik onaj duboki. Dali pase na seraf? Hitno Share this post Link to post Share on other sites