Robby 0 Posted February 12, 2014 vilice od obične trojke su duže od obične dvojke, a vilice od trice GTI/VR6 su duže od obične trojke eto ga,sada znas sve..a sad i ja znam da ima dvije duzine za trojku Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 12, 2014 eto ga,sada znas sve..a sad i ja znam da ima dvije duzine za trojku ne želim krivo protumačiti tvoj post... ali što si htio reći? nije da se želim praviti pametan, ali dosta prerada sam napravio da bi to znao još odavna.. i negovorim nešto da mislim kada znam šta je i kako.. i kada znam onda to i napišem.. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 12, 2014 aha,pa to bi mi i u jednu ruku bilo odbro jer kad stavim kocnice i felge s distancama felga mi je ravna s blatobranom,ne mogu spustit auto uopce,kad bi bio uzi trap bilo bi taman,kad bi stavio distance i felge Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 12, 2014 aha,pa to bi mi i u jednu ruku bilo odbro jer kad stavim kocnice i felge s distancama felga mi je ravna s blatobranom,ne mogu spustit auto uopce,kad bi bio uzi trap bilo bi taman,kad bi stavio distance i felge uzmi u obzir da moraš i poluosovine onda mjenjati Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted February 12, 2014 uzmi u obzir da moraš i poluosovine onda mjenjati ma krivo sam quotao,moj odg je bio za jopu Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 12, 2014 da da, razmislja sam o tome,trebat cu krace poluosovine.. Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted February 15, 2014 (edited) dali zna netko odgovara li možda staklo sa votex farova na hella twin? radi se o faru za dugo svijetlo, znači far bez leće votex http://i112.photobucket.com/albums/n199/neeshiiexo/SDC11009_zps4c8e809f.jpg hella twin http://i29.tinypic.com/2d0df2r.jpg edit: kod helle je dimenzija 11,5 cm Edited February 15, 2014 by Pantic Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted February 15, 2014 jel pase nosac filtera ulja s hladnjakom od duje gti na 1,6 td (SB) i dali taj nosac od gti-a ima utor za senzor temperature ulja uz onaj standardni senzor za ulje Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 15, 2014 dali zna netko odgovara li možda staklo sa votex farova na hella twin? radi se o faru za dugo svijetlo, znači far bez leće votex http://i112.photobucket.com/albums/n199/neeshiiexo/SDC11009_zps4c8e809f.jpg hella twin http://i29.tinypic.com/2d0df2r.jpg edit: kod helle je dimenzija 11,5 cm rekao bi da nepaše... kao da je veće... ali možda ti paše od bmw kocke Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted February 15, 2014 od kockice ne paše, netko je to već bio rekao tu na forumu Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 16, 2014 kod mene na farovima hella twin su sva 4 stakla marke TYC tak da ih vjerojatno ima za kupiti zamjenskih Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted February 16, 2014 znam da sa tyc-a odgovaraju jer ih kopiraju, ali svejedno hvala i naručen je jedan votex far s njuškala i u pon bi trebalo stić pa javim dali odgovaraju Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted February 17, 2014 samo da javim da ne odgovara, od votexa su 13 cm tako samo da znate za ubuduće... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted February 17, 2014 (edited) Jel pašu sjedala iz passata B5 u Boru bez preinaka?I armrest isto? Edited February 17, 2014 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
Dengovw 0 Posted February 17, 2014 decki da sad neotvaram temu...ajd da tu pitam ak nije problem..jel na passata 98 god...i na cetvorku 2001 vec idu ledice za tablicu sa canbusom ? Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted February 18, 2014 Nema potrebe za can ledicama Share this post Link to post Share on other sites
ivan25 17 Posted February 18, 2014 Pozz dali mi moze netko reci jel pase razvodnik paljenja od trice golfa 1.8 na motor 2.0 8v 85 kw znaci komplet razvodnik . hvala Share this post Link to post Share on other sites
Dengovw 0 Posted February 18, 2014 hvala ti al pocnu mi blicat i pregore Share this post Link to post Share on other sites
razor335 0 Posted February 18, 2014 can bus ti dodje samo da obrise gresku na tabli, da da vec otpor posto ledice ne trose puno struje, stavi kvalitetnije od kineza Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted February 18, 2014 Upravo,kupi kvalitetnije,imam Passat-a b5 i imao Golf-a IV,na oba LED-ice all around obicne bez CAN-a i nikad nijedna nije pregorila Share this post Link to post Share on other sites
Dengovw 0 Posted February 21, 2014 dali paše sat iz duje dizela...sa obrtajkom i putnim racunalom...na obicnog dizela...obadva su po dva đeka...samo sta treba sve spojit da ovaj drugi sljaka u obicnome Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted February 21, 2014 pa diesel u orginalu nikad nije imao putno racunalo nek me netko ispravi ako grijesim Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted February 21, 2014 Uskoro ce imati jedan decko s crvenom dujom Share this post Link to post Share on other sites
Dengovw 0 Posted February 21, 2014 tako sam doobio infor..jer nisam jos isao po njega...onda je od benzincaa..ili od dizela al neam putno racunalo..uglavom me zanima da sljaka za prvu ruku obrtajka Share this post Link to post Share on other sites
razor335 0 Posted February 21, 2014 da nema mozda samo digitalni sat? Share this post Link to post Share on other sites