gti-tdi 0 Posted April 21, 2014 Ma na duzinu sam i mislio Sent from my Lumia 610 using Tapatalk Ahaa..nemoze spone triba kratit Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 21, 2014 vidiš jopa o tome se radi imam več jedan auto za jurcati s kratkim mjenjačem i s njim nemogu po autoputu ustvari mogu al je peta 160 na 4200 okretaja...moj je dizel..a g60 kolko gledam na youtub-u ima dobro ubrzanje a i kranja mu je jebena tak da sad još trebam mjenjač nabavit i dogovorit se s nekim stručnjakom da mi struju riješi Struju si sam složiš ako znaš držat lemilicu u ruci Share this post Link to post Share on other sites
gti-tdi 0 Posted April 22, 2014 Zna li ko pasu li od golfa 4 sicevi sa vodilicama u tricu sta se tice sirine? Moze li to stati u tricu? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted April 22, 2014 vodilice ne pasu,treba ih prepravit a sjedala ko sjedala staju bez problema Share this post Link to post Share on other sites
gti-tdi 0 Posted April 22, 2014 Imas na forumu bar 15 trica sa sicevima od cetvorke Pa mislila sam ako pasu bez prepravljanja... Jopa hvala. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted April 22, 2014 ;-) jel pase 1.8t motor iz mk4 u mk3? Share this post Link to post Share on other sites
Sonny11kr 0 Posted April 23, 2014 Struju si sam složiš ako znaš držat lemilicu u ruci znam i da radim a nutarnja struja može bit i od gti 8v CE2 ili striktno mora bit od g60 ???? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 23, 2014 Može biti od bilo čega. Senzore za temp vode i tlak ulja ostaviš postojece , isto tako i pobudu za alternator. AGU motor je jako jednostavan za spojiti Share this post Link to post Share on other sites
Sonny11kr 0 Posted April 23, 2014 više čemo o tome kad do toga dođe..treba getribu nabavit, ic i sve to uglavit da ne izgleda koda su se djeca igrala Share this post Link to post Share on other sites
Vrky ZD 0 Posted May 11, 2014 Jeli pase servo pumpa i nosaci od audia 80 b3 1.6td na mk2 1.6 td...hvala... Share this post Link to post Share on other sites
alen fsi 0 Posted May 13, 2014 Pasu li sporstske opruge sa golfa 4 na golfa 5 2004. Godina Share this post Link to post Share on other sites
kERA v6 0 Posted May 14, 2014 Dali netko zna da pase lamela korpa i druk lezaj od Audia a6-2.6 v6 koji nije quattro na Audi A4 2.8v6 quattro? Hitno Share this post Link to post Share on other sites
saleOs 0 Posted May 15, 2014 Pašu li opruge s golfa keca (za spuštanje )na polo 86c ? Share this post Link to post Share on other sites
Dengovw 0 Posted May 22, 2014 dal pase volan od trojke gti..onaj mali..na duju stari tip..tj dal ima za kupit nekakva piksa kao redukcija na stare tipe na ovu noviju Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted May 22, 2014 Imas piksu u ovlastenom dode 130-140kn. A sigurno ima netko i ovako Share this post Link to post Share on other sites
Dengovw 0 Posted May 22, 2014 (edited) e hvala puno posto moram mjenjat kvacilo na duji..a hocu odma i getribu 5 brzina..radi se o dizelu 1.6...znaci koja bi mi najbolje odgovarala po omjeru i sve..i koja je razlika ako stavim od turbo dizela...i koja oznake mora bit da pase sa trojke Edited May 22, 2014 by Dengovw Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted May 29, 2014 dal pase volan od trojke gti..onaj mali..na duju stari tip..tj dal ima za kupit nekakva piksa kao redukcija na stare tipe na ovu noviju Izvadiš sa stupa volana novog tipa (golf2, 3, corrado, passat, polo...)radapcigerom za to predviđenim redukciju i staviš je na duju stari tip i na nju nakačiš volan novi tip.. i to je to Share this post Link to post Share on other sites
Dengovw 0 Posted May 29, 2014 (edited) hvala puno Edited May 29, 2014 by Dengovw Share this post Link to post Share on other sites
lid 0 Posted June 3, 2014 Pase li kozni volan od golfa 6 na polo 6r koji ima obicni plasticni volan,ako pase volan da li pase airbag od plasticnog volana sa pola na koznivolan od golfa?!! Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted June 9, 2014 (edited) jesu iste gewinde od golfa 2 i golfa 3 syncro , fizicki jesu to znam i sam , ali mislim ono dal je tvrđe mozda neg od obicnog i to , e da govorimo o zadnjim konkretno raceland Edited June 9, 2014 by sever Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted June 23, 2014 Da li pašu felge sa Volva 480 na golfa 3? Raspon rupa je isti ali kako je sa centralnom rupom? Radi se o felgama Pollux http://web.quick.cz/volvo480club/dokumenty/wheels.htm (prve na vrhu) Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 23, 2014 Ako je centralna vec idu centralni prstenovi, a ako je manja treba tokariti Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted June 30, 2014 koje ruke brisaca pasu od novijeg auta na mk3? ove su mi nekak ono moze i bolje Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 2, 2014 Da li pasu cijevi komplet sa IC-om od golfa 3 tdi na golf 3 td? Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted July 2, 2014 jel ima kakve razlike u kompresorima centralnog zakljucavanja od duje (3 vrata ) i passata međulinije (95. god) ?? Share this post Link to post Share on other sites