25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Ma na duzinu sam i mislio

Sent from my Lumia 610 using Tapatalk

Ahaa..nemoze spone triba kratit :)

vidiš jopa o tome se radi imam več jedan auto za jurcati s kratkim mjenjačem i s njim nemogu po autoputu ustvari mogu al je peta 160 na 4200 okretaja...moj je dizel..a g60 kolko gledam na youtub-u ima dobro ubrzanje a i kranja mu je jebena ;)

tak da sad još trebam mjenjač nabavit i dogovorit se s nekim stručnjakom da mi struju riješi :D

Struju si sam složiš ako znaš držat lemilicu u ruci :)

Zna li ko pasu li od golfa 4 sicevi sa vodilicama u tricu sta se tice sirine? Moze li to stati u tricu?

Imas na forumu bar 15 trica sa sicevima od cetvorke

Pa mislila sam ako pasu bez prepravljanja...

Jopa hvala.

Struju si sam složiš ako znaš držat lemilicu u ruci :)

znam i da radim :D a nutarnja struja može bit i od gti 8v CE2 ili striktno mora bit od g60 ????

Može biti od bilo čega.

Senzore za temp vode i tlak ulja ostaviš postojece , isto tako i pobudu za alternator.

AGU motor je jako jednostavan za spojiti

više čemo o tome kad do toga dođe..treba getribu nabavit, ic i sve to uglavit da ne izgleda koda su se djeca igrala ;)

Jeli pase servo pumpa i nosaci od audia 80 b3 1.6td na mk2 1.6 td...hvala...

Dali netko zna da pase lamela korpa i druk lezaj od Audia a6-2.6 v6 koji nije quattro na Audi A4 2.8v6 quattro?

Hitno

Pašu li opruge s golfa keca (za spuštanje )na polo 86c ?

dal pase volan od trojke gti..onaj mali..na duju stari tip..tj dal ima za kupit nekakva piksa kao redukcija na stare tipe na ovu noviju

Imas piksu u ovlastenom dode 130-140kn. A sigurno ima netko i ovako

e hvala puno ;)

posto moram mjenjat kvacilo na duji..a hocu odma i getribu 5 brzina..radi se o dizelu 1.6...
znaci koja bi mi najbolje odgovarala po omjeru i sve..i koja je razlika ako stavim od turbo dizela...i koja oznake mora bit da pase sa trojke

Edited by Dengovw

dal pase volan od trojke gti..onaj mali..na duju stari tip..tj dal ima za kupit nekakva piksa kao redukcija na stare tipe na ovu noviju

Izvadiš sa stupa volana novog tipa (golf2, 3, corrado, passat, polo...)radapcigerom za to predviđenim redukciju i staviš je na duju stari tip i na nju nakačiš volan novi tip.. i to je to

Pase li kozni volan od golfa 6 na polo 6r koji ima obicni plasticni volan,ako pase volan da li pase airbag od plasticnog volana sa pola na koznivolan od golfa?!!

jesu iste gewinde od golfa 2 i golfa 3 syncro , fizicki jesu to znam i sam , ali mislim ono dal je tvrđe mozda neg od obicnog i to , e da govorimo o zadnjim konkretno raceland

Edited by sever

Ako je centralna vec idu centralni prstenovi, a ako je manja treba tokariti

Da li pasu cijevi komplet sa IC-om od golfa 3 tdi na golf 3 td?

jel ima kakve razlike u kompresorima centralnog zakljucavanja od duje (3 vrata ) i passata međulinije (95. god) ??

25 25