TheCar 0 Posted September 24, 2014 (edited) Da li su isti diskovi na golfu 3 i passatu medulinija ,razmak rupe 4x100 ,ventilirajuci sa ABSom Edited September 24, 2014 by TheCar Share this post Link to post Share on other sites
Ostojic_Passat 0 Posted September 27, 2014 Pasu li prednji sicevi iz g4 u passat meduliniju? Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted September 27, 2014 Pasu li prednji sicevi iz g4 u passat meduliniju? Nisu,ono sta se rece,plug and play. triba malo kemije.Nista nije nemoguce i vec je neko, i tu na forumu, radija. Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted September 27, 2014 Pašu sicevi, imo je Zvonac to u svom passatu. Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted September 27, 2014 Pašu sicevi, imo je Zvonac to u svom passatu. Šta znači pašu? Share this post Link to post Share on other sites
Ostojic_Passat 0 Posted September 28, 2014 Treba samo malo vodilice ustimat ili? Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted September 28, 2014 Treba samo malo vodilice ustimat ili? Vodilice triba prominit i na siceve od golfa stavit vodilice od siceva iz passat-a Share this post Link to post Share on other sites
Uvo 0 Posted September 29, 2014 Ima li kakvih razlika u volanima iste generacija Pola, Golfa, Scirocca ili je to sve plug and play? Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted September 29, 2014 Ima li kakvih razlika u volanima iste generacija Pola, Golfa, Scirocca ili je to sve plug and play? polo6r, golf6 i Scirocco... sve isto.... pase... al nije airbag isti. ima "nevidljive" razlike Share this post Link to post Share on other sites
Uvo 0 Posted September 29, 2014 polo6r, golf6 i Scirocco... sve isto.... pase... al nije airbag isti. ima "nevidljive" razlike Kakve su to razlike? Pitan jer me zanima ako uzmen recimo volan od golfa bez airbaga, ocu li moc stavit taj volan i svoj airbag sa volana. Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted September 29, 2014 Kakve su to razlike? Pitan jer me zanima ako uzmen recimo volan od golfa bez airbaga, ocu li moc stavit taj volan i svoj airbag sa volana. ako je obicni tj. gumeni u pitanju, onda da. a ako uzimas umjesto obicnog npr. GTI ili Rline volan, onda airbag ne pase.... Share this post Link to post Share on other sites
Peksy 0 Posted October 4, 2014 Imam pitanje,klima iz seata ibize 1.9tdi jeli pase u golf 3,ugl motor je isa u 3 bez problema a jeli klima ide,znaci komplet sve? Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted October 7, 2014 (edited) Od čega mi paše plovak & pumpa goriva na Passat 2.0 16V 1990. g s obzirom da je stavljeno direktno ubrizgavanje od ABF-a, znači izbačen K-jet i ona pumpa što je bila sa filterom goriva ispod rezervara. Ako netko ima i original pumpu/plovak od takvog passata nek javi I da...jel paše pumpa s plovka karavana na limuzinu? Paše li općenito pumpa od VR-a za ovaj motor? Ima jedan VR6 za dijelove u oglasniku za dijelove pa ako ne nađem ništa drugo... Edited October 7, 2014 by kile_passat Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted October 7, 2014 Pumpa ti paše od Passata sa motorom 2E,pa iz međulinije ABF i od VR6 također no vjerojatno znaš za problem sa membranama. Paše ti i od onog 1.8 8v 107 ks i 112 ks iz istog Passata 35i. Što se tiče karavan i limuzina iste su,nema razlike. A mogao si ostati i na onoj pumpi koju si imao za K-Jetronic,pritisak ti i tako regulira regulator na railu. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted October 7, 2014 Kenny jesi siguran da pase pumpma od golfa na passat...ja sam bio uzeo od passata 2.0 16V i na oko je ista al nije stimala ima pod malo drugacijim kutem onu cijev kroz koju ide gorivo...i nisam je uspio uglaviti u kuciste od golfa Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted October 8, 2014 (edited) U svom Passatu 35i imam pumpu od Golfa III 2.0 16v ABF,znači kompletna pumpa sa plovkom i sve mi odgovara. Nema nikakvih problema pri montaži,ubaciš ju unutra i kada namjestiš na poziciju zakreneš u stranu i tako se učvrsti. Jer ovo što ja pišem se odnosi na cijeli komplet a ne samo na samu pumpu kakvu kupiš u trgovini s dijelovima. Znači mislim na ovo: A ti vjerojatno na ovo : Edited October 8, 2014 by Kenny Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted October 8, 2014 Znaci pase i sa 1.8 i 2.0? Nece ostajati bez goriva na visokim okretajima? Kakav problem s membranama? Jel nije ona što je tiskala gorivo na K-jet prejaka malo? Said jel ti imaš tu pumpu sa međulinije od ABF-a ili? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted October 8, 2014 Tako je kenny u pravu si ja sam mislio na samu pumpu...bez plovka i kucista Kile nemam jer sam imao kucite od golfa pa ta od passata nije isla unutra....sad imam od vr-a trenutno..a imao sam od abf-a i od 2.0 8V i sa svima je dobro isao auto jedino dok sam imao od 1.6 nije imao dosta goriva u vecim okretajima Share this post Link to post Share on other sites
Vrky ZD 0 Posted October 8, 2014 Pozdrav,odgovara li šiber i el.podizaci s passata(međulinije) na golf mk3...hvala... Share this post Link to post Share on other sites
Flumen 0 Posted October 9, 2014 Ekipa treba mi mala pomoc..ugl imam GT Sport branik od golfa V 2008 godiste, i zanima me da li na taj branik odgovaraju kompletne mrezice, ostala plastika i maska sa GTI-a i sa R32? Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted October 9, 2014 Šiber ne paše s međulinije jer je veči. Podizači isto ne pašu jer međulinija napred ima škare za podizače, dok golf ima vodilice sa sajlama. Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted October 10, 2014 Pumpa ti paše od Passata sa motorom 2E,pa iz međulinije ABF i od VR6 također no vjerojatno znaš za problem sa membranama. Paše ti i od onog 1.8 8v 107 ks i 112 ks iz istog Passata 35i. Što se tiče karavan i limuzina iste su,nema razlike. A mogao si ostati i na onoj pumpi koju si imao za K-Jetronic,pritisak ti i tako regulira regulator na railu. Što se tiče ovoga da pašu pumpe/plovci...u mojem slučaju ne pašu. Zašto? Zato što je plovak na autima koji imaju k-jet manjeg promjera i totalno drukčiji, gornji dio istog promjera kao i za dizel plovak. Kad sam već kupio pumpu s kućištem koja mi ne paše pošao sam i u kupnju rezervoara jer je to bila najjednostavnija solucija jer mi živci već pucaju od kemijanja. Opran i sređen prije stavljanja u auto Ovo lijevo je moj plovak (prepravljen za dizela jer je bio dizel motor mjesec dana u autu pa sam se pokajao) a desno jedan fiksni i ovaj neki plivajući valjda Ugl riješio sam zavrzlamu oko toga, velika briga manje. Hvala svima koji ste se potrudili pomoći Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted October 14, 2014 Koja / čija kočiona klješta pašeju na golfa 3 1.9d 1996 god? Dali da tražim baš od 1.9d ili može i od kojeg drugog modela? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted October 14, 2014 (edited) Pa od trojke koja ima iste diskove kao i ti Edited October 14, 2014 by said Share this post Link to post Share on other sites