25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Da li su isti diskovi na golfu 3 i passatu medulinija ,razmak rupe 4x100 ,ventilirajuci sa ABSom

Edited by TheCar

Pasu li prednji sicevi iz g4 u passat meduliniju?

Nisu,ono sta se rece,plug and play. triba malo kemije.Nista nije nemoguce i vec je neko, i tu na forumu, radija.

Treba samo malo vodilice ustimat ili?

Vodilice triba prominit i na siceve od golfa stavit vodilice od siceva iz passat-a

Ima li kakvih razlika u volanima iste generacija Pola, Golfa, Scirocca ili je to sve plug and play?

Ima li kakvih razlika u volanima iste generacija Pola, Golfa, Scirocca ili je to sve plug and play?

polo6r, golf6 i Scirocco... sve isto....

pase... al nije airbag isti. ima "nevidljive" razlike

polo6r, golf6 i Scirocco... sve isto....

pase... al nije airbag isti. ima "nevidljive" razlike

Kakve su to razlike? Pitan jer me zanima ako uzmen recimo volan od golfa bez airbaga, ocu li moc stavit taj volan i svoj airbag sa volana.

Kakve su to razlike? Pitan jer me zanima ako uzmen recimo volan od golfa bez airbaga, ocu li moc stavit taj volan i svoj airbag sa volana.

ako je obicni tj. gumeni u pitanju, onda da. a ako uzimas umjesto obicnog npr. GTI ili Rline volan, onda airbag ne pase....

Imam pitanje,klima iz seata ibize 1.9tdi jeli pase u golf 3,ugl motor je isa u 3 bez problema a jeli klima ide,znaci komplet sve?

Od čega mi paše plovak & pumpa goriva na Passat 2.0 16V 1990. g s obzirom da je stavljeno direktno ubrizgavanje od ABF-a, znači izbačen K-jet i ona pumpa što je bila sa filterom goriva ispod rezervara. Ako netko ima i original pumpu/plovak od takvog passata nek javi ;)

I da...jel paše pumpa s plovka karavana na limuzinu? Paše li općenito pumpa od VR-a za ovaj motor? Ima jedan VR6 za dijelove u oglasniku za dijelove pa ako ne nađem ništa drugo...

Edited by kile_passat

Pumpa ti paše od Passata sa motorom 2E,pa iz međulinije ABF i od VR6 također no vjerojatno znaš za problem sa membranama.

Paše ti i od onog 1.8 8v 107 ks i 112 ks iz istog Passata 35i.

Što se tiče karavan i limuzina iste su,nema razlike.

A mogao si ostati i na onoj pumpi koju si imao za K-Jetronic,pritisak ti i tako regulira regulator na railu.

Kenny jesi siguran da pase pumpma od golfa na passat...ja sam bio uzeo od passata 2.0 16V i na oko je ista al nije stimala ima pod malo drugacijim kutem onu cijev kroz koju ide gorivo...i nisam je uspio uglaviti u kuciste od golfa

U svom Passatu 35i imam pumpu od Golfa III 2.0 16v ABF,znači kompletna pumpa sa plovkom i sve mi odgovara.

Nema nikakvih problema pri montaži,ubaciš ju unutra i kada namjestiš na poziciju zakreneš u stranu i tako se učvrsti.

Jer ovo što ja pišem se odnosi na cijeli komplet a ne samo na samu pumpu kakvu kupiš u trgovini s dijelovima.

Znači mislim na ovo: mHBMIlGFzdWqvyMtLoMGgSw.jpg

A ti vjerojatno na ovo :

itp312.jpg

Edited by Kenny

Znaci pase i sa 1.8 i 2.0? Nece ostajati bez goriva na visokim okretajima? Kakav problem s membranama?

Jel nije ona što je tiskala gorivo na K-jet prejaka malo?

Said jel ti imaš tu pumpu sa međulinije od ABF-a ili?

Tako je kenny u pravu si ja sam mislio na samu pumpu...bez plovka i kucista

Kile nemam jer sam imao kucite od golfa pa ta od passata nije isla unutra....sad imam od vr-a trenutno..a imao sam od abf-a i od 2.0 8V i sa svima je dobro isao auto jedino dok sam imao od 1.6 nije imao dosta goriva u vecim okretajima

Pozdrav,odgovara li šiber i el.podizaci s passata(međulinije) na golf mk3...hvala...

Ekipa treba mi mala pomoc..ugl imam GT Sport branik od golfa V 2008 godiste, i zanima me da li na taj branik odgovaraju kompletne mrezice, ostala plastika i maska sa GTI-a i sa R32?

Šiber ne paše s međulinije jer je veči. Podizači isto ne pašu jer međulinija napred ima škare za podizače, dok golf ima vodilice sa sajlama.

Pumpa ti paše od Passata sa motorom 2E,pa iz međulinije ABF i od VR6 također no vjerojatno znaš za problem sa membranama.

Paše ti i od onog 1.8 8v 107 ks i 112 ks iz istog Passata 35i.

Što se tiče karavan i limuzina iste su,nema razlike.

A mogao si ostati i na onoj pumpi koju si imao za K-Jetronic,pritisak ti i tako regulira regulator na railu.

Što se tiče ovoga da pašu pumpe/plovci...u mojem slučaju ne pašu. Zašto? Zato što je plovak na autima koji imaju k-jet manjeg promjera i totalno drukčiji, gornji dio istog promjera kao i za dizel plovak. Kad sam već kupio pumpu s kućištem koja mi ne paše pošao sam i u kupnju rezervoara jer je to bila najjednostavnija solucija jer mi živci već pucaju od kemijanja.

Opran i sređen prije stavljanja u auto

82194016b2e4883ccd4ef4778a132200.jpg

Ovo lijevo je moj plovak (prepravljen za dizela jer je bio dizel motor mjesec dana u autu pa sam se pokajao) a desno jedan fiksni i ovaj neki plivajući valjda

56e1cd92e20414207e2b9b61047f5513.jpg

Ugl riješio sam zavrzlamu oko toga, velika briga manje. Hvala svima koji ste se potrudili pomoći :zivio

Koja / čija kočiona klješta pašeju na golfa 3 1.9d 1996 god? Dali da tražim baš od 1.9d ili može i od kojeg drugog modela?

Pa od trojke koja ima iste diskove kao i ti

Edited by said

25 25