marchi 0 Posted December 7, 2014 nadam se da mi taj jastuk nikad neće trebat al samo nek on bude tu di je.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 8, 2014 Od pola 6n2 ide plug and play sve a lijepo izgleda Share this post Link to post Share on other sites
bimi 0 Posted December 8, 2014 (edited) ja mislim da si ti nekaj pobrkal...ja stavio R-line od G6 u svoj. Airbag ostao isti...i ne vidim razlike, tj... ne vidim kaj bi trebao bit poklopac.... Ovo je obicni volan: a ovo je R line / GTi: Poklopci definitivno nisu istog oblika. Edited December 8, 2014 by bimi Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted December 8, 2014 jbg... onda u Golfu ima razlike ja u Polo stavio Rline od Golf/Scirocco i zracni i poklopac isti... tj ostao stari.. i sve radi bez kodiranja itd... Share this post Link to post Share on other sites
Sven250 0 Posted December 8, 2014 Bimi ti imas totalno neki drugi volan koji nije u prici.. To je MF volan za Mk6 i kao takav je bio jedini za trendline,comfortline i highline opreme i totalno se razlikuje od obicnog i Gti,Scirocco volana.. Mk6 koji tvornicki nije imao MF volan je dolazio sa volanom kao sa slikeZnaci takav kao tvoj sa prve slike ili ovaj bez MF tipki koji ima isti airbag kao Gti,SciroccoSa njega pase airbag na Gti,Scirocco itd volane.. Pase i sa nekih modela Pola 6R ali zavisi o opremi jer su dvije vrste airbaga i samo jedna pase..Ako je slucaj kao kod tebe sa takvim volanom mora se komplet mijenjat.. Share this post Link to post Share on other sites
bimi 0 Posted December 9, 2014 Moze li mi itko od vas dati serijski broj airbaga tako da provjerim na svome da li se podudara? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted December 9, 2014 Moze li mi itko od vas dati serijski broj airbaga tako da provjerim na svome da li se podudara? Hvala kakav volan imas? daj sliku Share this post Link to post Share on other sites
bimi 0 Posted December 9, 2014 kakav volan imas? daj sliku Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted December 11, 2014 Da ne otvaram novu temu radi ovoga priupitat cu ovdje.Jeli itko uzimao ovo ili pravio slucajno,ja bi sebi uzimao ili ako je netko pravio neka da kakav savjet isao bi onda i ja sebi praviti http://www.epytec.de/kategorien/motor-und-getriebe-halter/vw-weitere/3136/golf-4-tt-8n-s3-1-8t-tdi-motor-hoeherlegungskloetze-kurze-us-oelwanne-tieferlegung Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted December 11, 2014 zna li netko jel pase sa mk5 na mk3 onaj gti znakic napred na maski? Share this post Link to post Share on other sites
punisher_mo 0 Posted December 16, 2014 pase li od scirocca mk2 tepih u golfa mk1 ?? Share this post Link to post Share on other sites
rabbit_vr6 0 Posted December 19, 2014 Znali možda tko na koje je aute (motor) išla Garrett gt1749v bez ispušne ? Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted December 19, 2014 Znali možda tko na koje je aute (motor) išla Garrett gt1749v bez ispušne ? Passati 3B/3BG 130 ks Share this post Link to post Share on other sites
STipe TD 0 Posted December 20, 2014 zar 3b nema gt1749va? Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted December 21, 2014 Pase li volan sa audija a4 b5 na golf 3? I ako da sta je potrebno za ugradnju? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 22, 2014 Volan da, ali struja nije ista. Drugaciji je jack za zracni i sirenu Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted December 22, 2014 Al se struja da preslozit zanimalo me pase li fizicki Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted December 22, 2014 zar 3b nema gt1749va? U pravu si,ja sam krivo zapamtio u mene na hibridu je usisni propeler od 1749VA Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 23, 2014 Al se struja da preslozit zanimalo me pase li fizickiDanas radio jedan stari a4 i ima drugaciji princip volana, sa imbus vijkom. Izgleda ima 2 vrste volana kod a4 Share this post Link to post Share on other sites
neos123_split 0 Posted December 26, 2014 Dakle imam pola 2014 toe polo 6r ako se nevaran pa me zanima jel pasu od bmwa gure gome bmw ima ja msn 5×112 samo nez tocno koja je centralana ruoa Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted December 26, 2014 Ja koliko znam da BMW ima 5x120 razmak.. Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted December 26, 2014 Polo ima 5x100 57.1 centralna A bmw 5x120 mislim daje 66 centralna Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted December 26, 2014 Polo ima 5x100 57.1 centralna A bmw 5x120 mislim daje 66 centralna 66.6 mm je Mercedes,a BMW je 72.6 mm Share this post Link to post Share on other sites
king_tomo 0 Posted January 2, 2015 u duji imam aftermarket klimu,ocu se prebaciti na klasicno grijanje.na otpadu sam nasa duju za dijelova 1.3 benzin nova godina,kod mene je 1.6td ic isto nova godina.jel mi odgovara instalacija grijanja iz te 1.3 duje jer je moja instalacija u q?jel mi moze neko napisat sta mi sve triba za pribacit se klasicno grijanje,hvalaa Share this post Link to post Share on other sites
vwtonco 0 Posted January 3, 2015 Zanima me sa kojeg modela golf 4 mi pase rucica mjenjaca na golf 3 1.6 Share this post Link to post Share on other sites