25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Tako je kod mene nema abs...znaci onda ipak samo dat napravit taj komadic crijeva i gotovo

pašu li ovi poklopci na orig šarafe čeličnih felgi golf 4? u naslovu proizvoda piše da je za : VW POLO Tiguan Passat B5 B6 B7 Golf MK6 Jetta MK5, al neznam jesu iste gleve šarafa?

pll.png

Da,odgovaraju na sve 17 mm šarafe.Komad u ovlaštenom je 3 kn.

Polo 1.4 tdi i 1.4 benzinac, dali imaju iste suste od amortizera?

Neki "obični" (Sachs, etc) amortizeri i na njih da ostavim Weitecove opruge? Ili je najbolje kombinirati kao sportivu amortizere sa sličnim oprugama?

Vidio dosta toga, ali dok ne pitam za sebe neznam i nisam siguran. Znam da je blesavo :/

Hvala

Sportski amortizeti i sportske opruge

Ili skratit klip amortizera na obicnim amortizerima i onda stavit sportsku oprugu

Još da nadopunim Jopin post, do -3 cm opruge mogu na standard amortizer, sve više od toga ne.

Pozdrav narode,el.podizaci sa pola 6n(5vrata) na duju (3vrata) dali je netko montira,tj odgovara li,hvala lipa...

Mislim da ne.

Ali za male novce se daju navi orginalni podizaci za dvojku

Sad se sjetio XD

nemojte me ubit...

A "obicne" opruge(gti i slicno) na sportiva amortizere?

Passat 3BG 74kw...ako bi ubacivao motor 96kw da li je dovoljno samo motor i mjenjač zamjeniti ili treba još nešto?

a ostalo sve štima...poluosovine mogu ostati stare...diskovi, kociona kliješta...?

nije neka razlika u konjazi ali sta ja znam...bolje da prvo sve ispitam

Nosac mjenjaca je drugaciji od 5 i 6 brzina..poluosovine nisu iste..neznam sad crijeva za kvacilo...i neznam..vjerojatno ima jos dosta sitnica...

poz imam pitanje jedno,dali paše prednja šajba sa pola 2002-2009 godine na pola classic 2001.godina?

pase li pojas od vozaca od golfa 3 na golfa 1 cabrio 1980 1.6 gti

ili bilo koji samo da nije od jedinice.. mozda i duje bi moga nac aljedinice nema nigdi, svaki prijedlog je dobrodosao

nasao sta mi je tribalo.

Edited by olib

Paše li bilo koji 02A mjenjač sa motora sa 4 cilindara, tipa 2E ili ABF, na VR6 motor?

Nešto sam davno čitao da je VR6 mjenjač isto 02A tip ali kučište mu je nešto drugačije od mjenjača za 4 cyl motore...zna li tko više detalja oko ovoga i ako ima razlika, koje su točno?

Uglavnom nabavio sam VR6 motor sa CDA mjenjačem ušarafljenim gore pa sad imam upitnike iznad glave :rolleyes:

rLFX4a6.jpg

Jel netko probao stavit zadnji lonac sa golfa 6 na golf 5? Na oko mi se cini isti

25 25