116-TDI 0 Posted September 10, 2015 Golf 5 2007.Ima ksenone, a samim time i nivelaciju i perače farova.Zanima me da li su perači farova na standardnom braniku kompatibilni sa R32 ili npr GTI branikom?Konkretno:1. perači kakvi su na standardnom braniku 2. perači kakvi su na GTI/R32 Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted September 10, 2015 Ako mislis na poklopce nisu Ako mislis na brizgaljke koje izlaze i kopce koje ih drze unutar branika nisu ni tako. Nisu na istom mjestu kao na braniku obicnom. Provjereno ! Share this post Link to post Share on other sites
vwJaška 0 Posted September 11, 2015 (edited) Imam jedno pitanje,trenutno na autu imam iza doboše a naprijed složene kočnice rukavci tdi disk g60 i čeljsuti od gti-aSad bi iza stavio diskove od gti-a,a za naprijed me zanima dali paše,tj,dali mogu samo zamjenit glavčine(stavit od gti-a) umjesto da bušim ove na 5x100? dali je isti promjer na ležaju? i samo disk bušim,i promjenim vanjski homokinetičkihvala. Edited September 11, 2015 by vwJaška Share this post Link to post Share on other sites
BlackG 0 Posted September 21, 2015 (edited) Help please! Koja sve sjedala pašu direktno u MK4 bez dorade? Ovo sam našao na netu, ali nigdje ne piše dali je 100% točno, a nije niti godište navedeno kod svih: golf MK4 r32 & anniversary bora MK4 r32 & anniversary audi tt MK1 seat leon MK1 seat leon cupra & cupra r audi a3 MK1 (1996-2001) audi s3 skoda octavia MK1 skoda fabia VRS Samo prednja: passat B5 audi A6 audi S6 skoda superb MK1 Hvala Edited September 21, 2015 by BlackG Share this post Link to post Share on other sites
Golf1 0 Posted September 24, 2015 Bok! Imam jedno pitanje imam mogučnost nabavit cijelu vw jettu 2 syncro 8v(4x4),paše li mašina u golfa 1?i postoji mogučnost stavit običan mjenjač? hvala Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 5, 2015 (edited) Pase ti a ako je kec 1.1 1.3 trebas prevarit usi na sasiji (strana od zupcastog) Mjenjac ide od duje ako ces 5gang al trebas onda nosac za nju a ide ti od mk1 koji je imao 5gang a to su bili 1.6 neki te gti svaki kao i gtd... Plus to povlaci jos letvu volana itd... (ak je sad kec 1,1/1,3) Edited October 5, 2015 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
v-hrkac 0 Posted November 1, 2015 postovanje ekipa.... imam jedno kratko pitanje.... pase li mfd 2 navigacija u golf 6 2009 godina.... to mi je drugi auto i bitno mi je da ima navigaciju....naravno originalnu...nebih one koje se lijepe na sajbu... eto ako imate neki dobar prijedlog do jedno 200-300 eu pucajte Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted November 1, 2015 Trebala bi pasat,uzmi radije za g6 rns 510,polovnu,orginal Share this post Link to post Share on other sites
v-hrkac 0 Posted November 1, 2015 znam za rns al nedaje mi se tolika lova... zato trazim jeftiniju soluciju... bitno samo da navi radi... dakle rns 300,310,,mfd 2........ u audiju imam jako dobru navigaciju mmi....a za golf mi treba samo da dobro radi... zivim u DE i to mi treba za zenu... ipak hvala Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted November 2, 2015 znam za rns al nedaje mi se tolika lova... zato trazim jeftiniju soluciju... bitno samo da navi radi... dakle rns 300,310,,mfd 2........ u audiju imam jako dobru navigaciju mmi....a za golf mi treba samo da dobro radi... zivim u DE i to mi treba za zenu... ipak hvala Onda gledaj rns310-315. Mislim da bolje pokrivaju od mfd2 koja je iz golfa 5 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 2, 2015 Pase ti naravno. Share this post Link to post Share on other sites
Maky355 0 Posted November 12, 2015 Zanima me odgovara li od nekog novijeg VW-a volan na Polo, 1998. godište? Nikako mi se ne sviđa ovaj volan, pa ako bi našao neki polupani Golf, trojku, četvorku, pa da uzmem volan sa njega.Izvedivo? Share this post Link to post Share on other sites
RaZ0R911 0 Posted November 15, 2015 Pozdrav Dali odgovara gateway od caddy-a SDI 2009 na Golf5 2005? I dali nakon te konverzije noviji RCD-i budu radili? Share this post Link to post Share on other sites
rapajic.st 2 Posted November 23, 2015 jel naslon za ruku od golfa 5 paše na 6 ? po ovome paše,jer imam isto takvo sa tom čašom iza u golf 6 https://docs.google.com/file/d/0B6oNp7Te-rEGVkI4TEZ6Zm5nNWc/edit?pli=1 Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted November 23, 2015 Ja sam ugradivao jedan u golfa 6, serafi svi pasu ali boja je malo drugacija i plastika kod rucne ne sjedne skroz do kraja. Malo je kraci i nizi Share this post Link to post Share on other sites
rapajic.st 2 Posted November 23, 2015 a kako to onda izgleda? ok ko da je došlo sa autom ili se vidi da nije to baš? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted November 23, 2015 Pa boja nije ista, puno je svjetlija,i rupa je kod rucne jel plastika ne sjeda dokraja. Izgleda uzas vidi se da nije od tog auta Share this post Link to post Share on other sites
rapajic.st 2 Posted November 24, 2015 budem onda dalje tražil od mk6 jednom se bude naletilo.. hvala Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted November 24, 2015 Imas na njuskalu od sestice jedan na prodaju za 1000kn Share this post Link to post Share on other sites
rapajic.st 2 Posted November 24, 2015 (edited) Kaze lik da je to od 5 i 6 Ako mislis na ovaj http://www.njuskalo.hr/unutrasnjost/naslon-ruku-golf-5-golf-6-dr-kompl-1000kn-oglas-17259521 Njega sam zval, pa onda tu pital dalmje isto od 5 i 6 Edited November 24, 2015 by rapajic.st Share this post Link to post Share on other sites
no brakes 0 Posted November 24, 2015 S kojeg auta iz vw koncerna paše alternator na Fabiu I 2002/2003 godina Hvala Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted November 25, 2015 Koji motor,klima da/ne ? Golf 4,audi a3 8L,itd Share this post Link to post Share on other sites
no brakes 0 Posted November 25, 2015 Motor 1.4 44kw, klima DA Share this post Link to post Share on other sites
josip_dugi94 0 Posted December 1, 2015 Pozdrav ekipa, zanima me di mogu nabavit crijevo za usis zraka za 1.9 TDI motor od passata 92 godiste? Pito sam u tokicu i autokreso rekli su da nemaju a mehanicar mi je reko da original kosta 400 kn Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted December 1, 2015 # 1 Ovo je topic o pripasivanju dijelova # 2 Passat TDI postoji od 1994.-te Vjerojatno paše od golfa trojke, potraži passate po njuškalu, u ZG ih ima za djelove najmanje 10 komada. Share this post Link to post Share on other sites