josip_dugi94 0 Posted December 2, 2015 Pardon novi sam ovdje Ahaa, onda na netu krivo pisw Share this post Link to post Share on other sites
king_tomo 0 Posted December 24, 2015 Da ne otvaram novu temu Imam priliku jeftino uzet felge sa odlicnim gumama,felge su 7.5x16 a gume na njima su 205/45/16 To bi islo na duju,imam porolane i izvucene nazad rubove a naprijed g60 blatobrane i g60 rubnjake. Pitanje je dal ce se to moc spustit pristojno sa tom dimenzijom gume. Ili ako neko ima sliku kako na spustenoj duji stoji ta dimenzija,na googlu izbaciva sve osim toga Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 24, 2015 205/45 jedino dobro stoji na 9J a ovako na 7.5 neznam,ma na dvojku sve pase sta ti je Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted December 24, 2015 S kojeg auta iz vw koncerna paše alternator na Fabiu I 2002/2003 godina Hvala polo/ibiza samo gledaj da je ista amperaža iako neki tvrde da je svejedno.imam tu škodu i meni je prdnuo bio alternator.mislim da su 90A gore Share this post Link to post Share on other sites
king_tomo 0 Posted December 24, 2015 205/45 jedino dobro stoji na 9J a ovako na 7.5 neznam,ma na dvojku sve pase sta ti jeBojim se da je to previse mesnato,a zao mi guma,skoro pa nove,a lik nece proda samo felge.Izgleda da cu kupit komplet pa prodat ove gume da bar pokrijem pola novih 195/40 :S Share this post Link to post Share on other sites
VW Golf V SB 0 Posted December 26, 2015 Dali netko zna dali pašu sjedala i oplate vrata iz passat b6 karavan u passat b6 limuzina Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 26, 2015 sjedala prednja 100% zadnja pasu fizicki ali dali ce imat lufta sastrane treba vidit ,oplate prednje mislim da su iste ali zadnje nisu Share this post Link to post Share on other sites
VW Golf V SB 0 Posted December 26, 2015 a jesu ga iskomplicirali, koja god nađem sjedala sve od karavana nema ništa od limuzine Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted January 4, 2016 pasu li seleni od golfa 5 na passata b6 1.9 tdi, oni veliki sa alu dijelom? Share this post Link to post Share on other sites
amercivic 0 Posted January 4, 2016 a jesu ga iskomplicirali, koja god nađem sjedala sve od karavana nema ništa od limuzine Ja za b5+ uzeoo iz karavana za limuzinu: prednja pasu, zadnja ne pasu 100%, pogotovo klupa pod straznjicom. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted January 5, 2016 Edit ne pase. Vizuelno su isti ali raspored rupa nije Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted January 5, 2016 paše li ovaj sat sa Tourana highline sat na golfa 5? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted January 5, 2016 pae li ovaj sat sa Tourana highline sat na golfa 5? Ne pase. Oblik je drugaciji Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted January 5, 2016 OK, hvala. Trazim od dizela highline. Rijetki su ko' bijele pčele! Share this post Link to post Share on other sites
MEDOVŽ1.8GTDUJA 0 Posted January 5, 2016 jel pašu sjedala od Audia B6 u B5?....jel je tko kemijao to? Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted January 7, 2016 Da li pase maska sa passata b6 r line na obicni branik? Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted January 11, 2016 (edited) Zanima me pašu li sportske opruge s Pola 6n ili Golfa 4 na Pola 9n. Hvala unaprijed Edited January 11, 2016 by rox Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 11, 2016 Sva tri auta imaju različite Share this post Link to post Share on other sites
no brakes 0 Posted January 13, 2016 (edited) Pozdrav paše li vozačka brava s centralnim s kojeg auta iz VW koncerna na škodu fabiju 1.4 2002/2003 Hvala Edited January 13, 2016 by no brakes Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted January 14, 2016 (edited) Zna li netko pasu li ove opruge na golfa 5 2.0tdi nemogu nigdi nac. H&R su-oznaka: KBA 90806 29261? Koliko spustaju? Edited January 15, 2016 by markol5 Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted January 15, 2016 Na H&R stranici ti ih nadje al bez ovog KBA... I nije bas jasno napisano ali imas varijante -1 i -2 (malo mekse i tvrdje) Tu imas malo detaljnije i da, po tome sto pise ide. Klikni na "fahrzeugliste" tab pa scrolaj dolje do G V https://www.jcs-autoteile.de/shop/hr-eibach-bilstein-usw/fahrwerk/audi/a3/hr-federn-35mm-vw-audi-seat-skoda-abe-29261-1-top-neu/ Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 15, 2016 Da li pasu amortizeri gepeka od Golfa 4 (oni aluminjski) na Golf 6? Da li bi netko htio izmjeriti svoje ? Share this post Link to post Share on other sites
vwtonco 0 Posted January 24, 2016 Pase li bosch pumpa sa turbo dizela na obicnog dizelasa Golf 3 1.9 motor u pitanju ? Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted January 24, 2016 Evo jedno pitanje bi molio odg,ja znam da ovo pase jedno u drugo ali nisam htio otvarat novi topic pa reko da pitam ovdje da me netko preusmjeri mozda posto ja nisam nasao dakle pase li od g 3 1.8 motor (90ks) u golf 2? eto ako bi netko bio tako dobar pa samo stavio link od teme hvala Share this post Link to post Share on other sites