said 3 Posted January 17, 2018 A nemas sta cistit samo poljepit ponovno..da se ne bi kasnije zguzvali kad sjedis u sicu... Nije to neko ljepilo bas...grijaci su u nekom platnu ustvari i onda to sve komplet kao da je lagano zaljepljeno za spuzvu...ne znam kako bi ti bolje opisao Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted January 18, 2018 Ok, dakle da probam to sloziti i da jasno dobro dokumentiram jer nigdje, ali nigdje nisam nasao da je netko to radio u Passatu B6. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 18, 2018 Pa probaj rastavit sic i vidi kakva je situacija Ne mogu garantirat da je isto u passatu i golfu 3 al pretpostavljam da se moraju dat izvadit jer su oni isto potrosni, tj znaju popucat pa onda mi je logicno da se moraju moci i zamjeniti Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted January 21, 2018 Jel zna tko jel su iste federi (opruge) na passatu b5. 5 4motion i na običnom fwd? Jel pau s jednog na drugi? Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted January 21, 2018 Jel zna tko jel su iste federi (opruge) na passatu b5. 5 4motion i na običnom fwd? Jel pau s jednog na drugi? Mislim da nisu tj poprilicno sam siguran ali neka neko iskusnine kaze tocno, takoder moras paziti koji je motor u pitanju Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Medogw 0 Posted February 5, 2018 Pozdrav, zanima me da li pae modul volana sa oznakom 3c0-953-549 AE na noviji tip mf volana sa 12 tipki. Radi se o passatu b6, redizajn,sa novijim volanom. Navodno na noviji volan pau moduli samo s oznakom 3c0-953-549 AH,AK,AJ. Modul sa oznakom AE je isto sa mf volana,ali ak je sa starog tipa volana,bojim se kupit pa da neće odgovarat na novi...ima možda ko kakvo iskustvo? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 5, 2018 Rekao bi da pasu samo LIN 2.0 verzije tako da je istina da ti nece AE verzija raditi. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions Netko tko zna bolje od mene ce ti potvrditi. Koji je kataloski broj volana koji bi stavljao odnosno (ili koji imas, nisam tocno skuzio)? Share this post Link to post Share on other sites
Medogw 0 Posted February 5, 2018 Neznam koji je kataloki broj volana,trebo bi pogledat,al volan je noviji tip,koji se stavljao potkraj u b6,golf 6 i passat b7 Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 5, 2018 Koliko ja znam svi volani sa 12 tipki su lin 2.0 ali ne mogu biti siguran. Najbolje je barem da pokazes slike na koji volan mislis pa da nadjemo kataloski i budemo sigurni Share this post Link to post Share on other sites
Medogw 0 Posted February 6, 2018 Kolko sam uspio skuzit i izguglat, kataloki broj volana je 3c8-419-091 Share this post Link to post Share on other sites
Abi 0 Posted February 7, 2018 (edited) . Edited February 10, 2018 by Abi Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted February 7, 2018 Pozdrav, hitno mi treba odg ako netko zna. Pase li svjetlo za noge(footwell light) sa golfa mk5,mk6 na mk7?Ako mislis na dimenzije isto je. Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted March 27, 2018 Zna li itko da li je straznji branik od golfa mk6 gtd/gti-a nizi nasparam obicnog branika od tdi? Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted June 8, 2018 pozdrav, jel zna netko jel odgovara ona ladica iz golfa 3 sto bude na suvozacevom mjestu ispod jastuka u passata b4 Share this post Link to post Share on other sites
dasypeltis 0 Posted June 8, 2018 Zna li itko odgovara li tandem pumpa sa tourana 2.0tdi 2010g na pasata 1.9tdi 74kW 2003. Navodno odgovara prema rijecima prodavaca, na oci je malo drugacija ali dosjed na motor izgleda isto. Ispod su slike te koju sam uzeo, a kod mene je slicna kao na ovoj slici sa crnim deklom Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted June 9, 2018 Ne pase ladica u passata. Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted June 9, 2018 Ne pase ladica u passata.A j..... ti. Znači samo ona klasična to bude u njima.ona otvorena Share this post Link to post Share on other sites
Pope 0 Posted June 9, 2018 Paše li turbo od 1.9 Tdi Asz 96 kw na 1.9 Tdi Blt 96 kw? Riječ je o Vw Polu 9n3 Poslano sa mog Redmi Note 4X koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted June 9, 2018 Samo ona otvorena, ako nema climatronic. Inace ni nje nema. Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted June 9, 2018 Samo ona otvorena, ako nema climatronic. Inace ni nje nema. pa da tako je kod mene, nema nikakva a bas sam navikao na nju u bivsem autu i pravo mi fali Share this post Link to post Share on other sites
dasypeltis 0 Posted June 19, 2018 Zna li itko odgovara li tandem pumpa sa tourana 2.0tdi 2010g na pasata 1.9tdi 74kW 2003. Navodno odgovara prema rijecima prodavaca, na oci je malo drugacija ali dosjed na motor izgleda isto. Ispod su slike te koju sam uzeo, a kod mene je slicna kao na ovoj slici sa crnim deklom Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk Ako nekom bude trebalo paše. Na ovoj novijoj je rijesen problem sa gubljenjem vakuuma za kocnice. Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted July 5, 2018 Dali odgovara na passata b5 prednji sici od golfa 4 Share this post Link to post Share on other sites
TDI_<3 8 Posted July 6, 2018 Mislin da passat ima vece siceve,i šire amo ih nazvat klizače/tračnice Vjv bi se dalo to ubacit al garant ima za*ebancije Share this post Link to post Share on other sites
danijel.kruljec 5 Posted July 23, 2018 Paše li turbo od 1.9 Tdi Asz 96 kw na 1.9 Tdi Blt 96 kw? Riječ je o Vw Polu 9n3 Poslano sa mog Redmi Note 4X koristeći Tapatalk Svaki turbo od pd masina je kolko znam "bolt on" . Pise pod 3. tockicom. Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Pope 0 Posted September 5, 2018 Dali pašu H&R 35/55 opruge sa Pola 6r/6c https://www.njuskalo.hr/tuning-lezanje/volkswagen-polo-6r-6c-h-r-opruge-35-55-oglas-25278428, na Pola 9n3? Share this post Link to post Share on other sites