25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Pase li instrument tabla s passata '98. 1.9 110 na golfa mk4 '98. 1.9 110 te rucica putnog racunala?

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

nisu,ak stavljaš s 2 u 4 vratni budeš imao malo viška materijala kod zadnjih vratiju,odrežeš i to je to,a ako ide kontra onda ti bude malo falilo tepiha,ovak paše... ;-)

zanima me koje sve getribe 5brzina pašu na keca 1.6d

bez kemijanja , a ak se baš mora kaj?

os svih 1.6,1.8 i 2.0 motora iz mk1,mk2 i mk3(osim 1.6) koji su ti na polugice,da nisu na sajle,a ako imaš 4br getribu sad ti trebaju i poluge druge...

Pase li instrument tabla s passata '98. 1.9 110 na golfa mk4 '98. 1.9 110 te rucica putnog racunala?

Tabla ne

Rucice da

:)

Pasu li prednji el. podizaci s trice 5 vrata na tricu 3 vrata? Meni se cini da su isti . i jos diskovi prednji s tdi 1.9 66kw na 1.4?

Tabla pase, samo treba okvir sa staklom preseliti..

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

Pasu li prednji el. podizaci s trice 5 vrata na tricu 3 vrata? Meni se cini da su isti . i jos diskovi prednji s tdi 1.9 66kw na 1.4?

Pasu podizaci, a za diskove nemam pojma

os svih 1.6,1.8 i 2.0 motora iz mk1,mk2 i mk3(osim 1.6) koji su ti na polugice,da nisu na sajle,a ako imaš 4br getribu sad ti trebaju i poluge druge...

i prijenosni omjeri odgovaraju?

koje bi bile najbolje?

pase li na pola 6n 1996 kilometar sat s novijeg modela znaci zamjenio bih onaj klasika golf 3 s onim sta ima desno obrtaje lijevo kilometre (golf 4)

i prijenosni omjeri odgovaraju?

koje bi bile najbolje?

naravno da ne odgovaraju...svaki mjenjac je razlicit po omjerima

i da zaboravih pitat s cega pase zadnji mosta ali da ima diskove isto za pola 6N

netreba ti cijeli most,možeš i ovak sve stavit od duje,trice,corrada ili pasata... ;)

Imam ti ja komplet sve pa se javi ako te interesira

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Ovako hvala za most, kupio sam sat o kojem sam pricao i sat ima utor za jedan jack koji naravno meni nepase pa ne zanima sta da napravim da upasem i kako hvala

Vjerovatno je bilo ali da ne trazm,pasu li zadnje celjusti i nosaci ca cetvorke na duju-tricu,koliko vidim sajla pase nosaci idu na glavcinu a sta je sa crijevima?

kolko se sjećam Kazzam je to radio, čeljusti i nosaći od četvorke idu na dvicu/tricu, sajla od ručne paše isto jedino se ona gumena crijeva mjenjaju jer je prihvat drugačiji.

kolko se sjećam Kazzam je to radio, čeljusti i nosaći od četvorke idu na dvicu/tricu, sajla od ručne paše isto jedino se ona gumena crijeva mjenjaju jer je prihvat drugačiji.

od cega mi pasu kociona crijeva za zadnje celjusti od g4 da ih mogu stavit na g2

25 25