Dizelaš 2 Posted February 21, 2014 Sat od benzinca G2 paše na dizela na šaraf, samo obrtaljka neće raditi Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted February 22, 2014 Dizne sa golfa 4 1.9 tdi 66kW da li pašu na 1.9tdi 1z motor , jel ima kakvih razlika Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted February 22, 2014 Nasao sam u jednom mercedes servisu nove K-jet dizne Bosch od merca 2.3 16v po dobroj cijeni...zanima me da li ce 9A/KR raditi normalno na njima? Fizicki su 99%iste,citao sam malo i po wortexu ekipa ih stavlja ali volio bih konkretan odgovor od nekoga s iskustvom Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted February 22, 2014 provjeri te dizne (i nove znaju biti neispravne) prije montaze i ako su dobre nemas se ta mislit Share this post Link to post Share on other sites
Dengovw 0 Posted February 22, 2014 Sat od benzinca G2 paše na dizela na šaraf, samo obrtaljka neće raditi a kako to preštelat haha Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted February 22, 2014 provjeri te dizne (i nove znaju biti neispravne) prije montaze i ako su dobre nemas se ta mislit To svakako,samo sam htio da mi netko potvrdi da idu na vw 16v motor Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted February 23, 2014 a kako to preštelat haha http://www.vwdiesel.net/forum/index.php?topic=3741.0 Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted February 25, 2014 jel pašu crijeva od serva (vento 1,9td ) na duju 1,6 TD s tim da su letva i pumpa orginalni od duje a posuda je od trojke (mada to nema veze) Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir_95 1 Posted February 25, 2014 (edited) Ja mislim da pase ali ti nisam siguran Dali mi neko moze napisat koji su sve auti s kojim motorima imali 312mm kocnice(znam za s3,golfa v5) a da rupe za nosac pasu na rukavac 4x100.jeli pase s kakvog a4 a6 pasata ili je njima veci raspon rupa Edited February 25, 2014 by zvonimir_95 Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 25, 2014 Svi 312 su ti 5x100 može se montirati na tvoje rukavce tako da se poglođe dodjed nosača čeljusti na rukavac. Samo moraš ići na 5x100 jer na diski nemaš kamo bušiti 4x100 jer ima 10 rupa na sebi.... Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted February 26, 2014 G3 tapacirunzi na passat B4? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir_95 1 Posted February 26, 2014 Svi 312 su ti 5x100 može se montirati na tvoje rukavce tako da se poglođe dodjed nosača čeljusti na rukavac. Samo moraš ići na 5x100 jer na diski nemaš kamo bušiti 4x100 jer ima 10 rupa na sebi.... Znam za to da treba poglodat da disk bude u centru,jeli ista stvar onda i za 288 da se nemoze probuši 4x100 na disku Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 26, 2014 288 se moze, ja imam tako tu imas svega pa malo procitaj http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/69385-288mm-kocnice-od-vr-a-na-tdi-90ks/ Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir_95 1 Posted February 26, 2014 (edited) Ok hvala vec sam procitao bio i vidio da se moze razbusit 288 ali sam mislio da se moze i na disk 312 razbusitv4x100,malo sam se zbunio za 288 Edited February 26, 2014 by zvonimir_95 Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 6, 2014 (edited) evo ovako..malo kompliciranije pitanje,a mozda i nije,dakle,mjenjac mi je strano tijelo tako da pitam nekog tko se kuzi u to... ovako.. planiram ubacit,tj pocinjem s radom..svoj 1.8t motor u tricu(cabria) zanima me: na 1.8t je mjenjac od octavie 1.6 i jako je kratak,naravno hidro kvacilo i na sajle je.. moja zelja je sljedeca:ostavit mjenjac od ovog motora sto je sad u trici neznam koja je oznaka mjenjaca ali je dosta duzi nego ovaj od octavie.. motor je u cabriu 1.8 75ks,mjenjac je na poluge,kvacilo na sajlu... e sad ako ostavim taj mjenjac sa na poluge,dal ce mi bit malo ili dal ce pasat kvacilo na 1.8t motor? a ako prebacim i mjenjac od octavie u cabria,morao bi ili stavit druge poluosovine jer su ovi zglobovi fi 90minslim a na octavii fi100(ispravite me ako grijesim)ili samo izvadit casice iz mjenjaca od cabria i stavit ih na mjenjac od octavie,naravno ako pase...neznam koji je fi lamele na 1.8 75ks i dal ce to proklizat na recimo 220ks drugi problemje kvacilo,morao bi pravit za onaj cilindar sto dode na zid,i saltung montirat.. dakle nisam vise pametan sta napraviti... u globalu imam tricu 1.8 75ks i ubacujem 1.8t 180ks+ sta raditi po pitanju mjenjaca? a jesam iskomplicirao Edited March 6, 2014 by jopa_vr6 Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted March 6, 2014 (edited) Svi 312 su ti 5x100 može se montirati na tvoje rukavce tako da se poglođe dodjed nosača čeljusti na rukavac. Samo moraš ići na 5x100 jer na diski nemaš kamo bušiti 4x100 jer ima 10 rupa na sebi.... Svi 312 su ti 5x100 može se montirati na tvoje rukavce tako da se poglođe dodjed nosača čeljusti na rukavac. Samo moraš ići na 5x100 jer na diski nemaš kamo bušiti 4x100 jer ima 10 rupa na sebi.... Imam ti diskove viška 312mm 5x112 sa 5 rupa, mogu ti poslikat i izmjerit jel imaš gdje bušit na 4x100, Edited March 6, 2014 by daniels Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted March 6, 2014 2 Jopa: Oogledaj na zidu ako imaš gumu koji samo skineš i umjesto nje uglaviš hidro kvačilo. Računaj da je taj mjenjač dok je na octaviji dosta kratak sa 195/65 -15 gumom , onda će ti na trici sa manjim gumama biti ultrakratak , možda ne bude niti 200 išao. Lamela će ti držati tih 180 ks ako je prenitaš sa boljim materijalom. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 7, 2014 nisam siguran al mislim da trica ima predvidjeno za stavit cilindar od kvacila na zid, kao sto kaze Pero pogledaj pa ces odma vidjet....jedino neznam jel bi morao i papucicu kvacila onda promjeniti Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted March 7, 2014 nisam siguran al mislim da trica ima predvidjeno za stavit cilindar od kvacila na zid, kao sto kaze Pero pogledaj pa ces odma vidjet....jedino neznam jel bi morao i papucicu kvacila onda promjenitiJa mislim da bi trebao.Nisu iste Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted March 7, 2014 papučica kvačila je ista, a na nekim firevalima ima priprema za hidaraulička, a na nekima ne, ali ako nema izbuše se rupe i rješeno.. mjenjač na poluge zaboravi na tom motoru koji imaš Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted March 7, 2014 sorry ali meni pedale od dvojke i trojke nisu iste, mozda nisam razumio Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 7, 2014 (edited) danas sam gledao..ima predviđeno,cak i na posudi ulja od kocnica ima predviđeno za crijevo spojit.. ipak cu ostavit taj mjenjac a kad bude bilo vremena odnjet ga,da se malo presloži.. i jos nesto.. jel mi moze netko reci mk3 1.8 koliki je fi zgloba? 100 ili? ja mislim da je 100 al nisam siguran.. jer ako je 100 onda mi sve pase samo saltung ubacim... i jos nesto.. dal su cijevi od turbine do klapne fi 60 velike? s tim da ce sve bit alu cijevi samo spojevi na ic i klapnu ce bit silikoni.. malo me strah da ce imat turbo rupu :/ edit u vezi cijevi fi 60 .. ici ce ponovo na mapiranje i dizanje snage..koliko se bude moglo izvuci..nekih 220-230ks ako se uspije.tj. ako turbina to uspije dat.. Edited March 7, 2014 by jopa_vr6 Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted March 9, 2014 Pozdrav dali pašu komplet prednji amortizeri i zadnje opruge od mk5 gti-a na mk5 1,9 tdi znači , da skinem svoje i stavim od gti-a dali paše i dali bi bio spušten kao gti. Share this post Link to post Share on other sites
bimi 0 Posted March 10, 2014 Prednja sjedala i zadnja klupa sa Passat 3C na Golf MK5? Share this post Link to post Share on other sites