25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Da ne otvaram novu temu

Imam priliku jeftino uzet felge sa odlicnim gumama,felge su 7.5x16 a gume na njima su 205/45/16

To bi islo na duju,imam porolane i izvucene nazad rubove a naprijed g60 blatobrane i g60 rubnjake.

Pitanje je dal ce se to moc spustit pristojno sa tom dimenzijom gume.

Ili ako neko ima sliku kako na spustenoj duji stoji ta dimenzija,na googlu izbaciva sve osim toga

S kojeg auta iz vw koncerna paše alternator na Fabiu I 2002/2003 godina

Hvala

polo/ibiza samo gledaj da je ista amperaža iako neki tvrde da je svejedno.imam tu škodu i meni je prdnuo bio alternator.mislim da su 90A gore

205/45 jedino dobro stoji na 9J a ovako na 7.5 neznam,ma na dvojku sve pase sta ti je

Bojim se da je to previse mesnato,a zao mi guma,skoro pa nove,a lik nece proda samo felge.

Izgleda da cu kupit komplet pa prodat ove gume da bar pokrijem pola novih 195/40 :S

sjedala prednja 100% zadnja pasu fizicki ali dali ce imat lufta sastrane treba vidit ,oplate prednje mislim da su iste ali zadnje nisu

pasu li seleni od golfa 5 na passata b6 1.9 tdi, oni veliki sa alu dijelom?

a jesu ga iskomplicirali, koja god nađem sjedala sve od karavana nema ništa od limuzine

Ja za b5+ uzeoo iz karavana za limuzinu: prednja pasu, zadnja ne pasu 100%, pogotovo klupa pod straznjicom.

paše li ovaj sat sa Tourana highline sat na golfa 5?

2q357x0.png

pae li ovaj sat sa Tourana highline sat na golfa 5?

2q357x0.png

Ne pase. Oblik je drugaciji

OK, hvala. Trazim od dizela highline. Rijetki su ko' bijele pčele!

Zanima me pašu li sportske opruge s Pola 6n ili Golfa 4 na Pola 9n. ^_^ Hvala unaprijed

Edited by rox

Pozdrav

paše li vozačka brava s centralnim s kojeg auta iz VW koncerna na škodu fabiju 1.4 2002/2003

Hvala

Edited by no brakes

Zna li netko pasu li ove opruge na golfa 5 2.0tdi nemogu nigdi nac. H&R su-oznaka: KBA 90806 29261?

Koliko spustaju?

Edited by markol5

Na H&R stranici ti ih nadje al bez ovog KBA... I nije bas jasno napisano ali imas varijante -1 i -2 (malo mekse i tvrdje)

Tu imas malo detaljnije i da, po tome sto pise ide. Klikni na "fahrzeugliste" tab pa scrolaj dolje do G V

https://www.jcs-autoteile.de/shop/hr-eibach-bilstein-usw/fahrwerk/audi/a3/hr-federn-35mm-vw-audi-seat-skoda-abe-29261-1-top-neu/

Da li pasu amortizeri gepeka od Golfa 4 (oni aluminjski) na Golf 6?

Da li bi netko htio izmjeriti svoje ?

Evo jedno pitanje bi molio odg,ja znam da ovo pase jedno u drugo ali nisam htio otvarat novi topic pa reko da pitam ovdje da me netko preusmjeri mozda posto ja nisam nasao

dakle pase li od g 3 1.8 motor (90ks) u golf 2?

eto ako bi netko bio tako dobar pa samo stavio link od teme hvala

25 25