25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

ma prodaju pod dva kataloska broja prag za dvovratnu verziju u odnosu na cetverovratnu!

piše u ETKI koji model i šta je pod tim brojem...

Nestanu ti 14", najmanje 15" ide na 280 mm.

Hvala na odgovoru!

Da, to su ona ''jaa'' recaro sjedala za MK3
hvala stari..

pase li getriba od golfa 1 1,6 diesel na motor 1,8 8v gti,ako pase dali treba selit zamašnjak

za golf 3

jel isti hladnjak i taj nosac tj ono na sta se fiksira kog GTI-a i ostalih slabijih modela ?

koliko sam te skontao ti mislis na nosac hladnjak(vezni lim)...

hladnjak nije isti,a vezni lim ti stima od 1.6 na dalje..jedino od 1.4 ti ne stima, moze se staviti ,ali se mora rezati....

pase li getriba od golfa 1 1,6 diesel na motor od golfa 2 1,8 8v,ako pase dali treba stavit zamasnjak od 1,6 ili moze na zamasnjak od 1,8

Ma ne pise nista osim dva kataloska broja . . . nema opisa ovaj ti je recimo 2m a drugi 2,10m ili sl. a nitko ni u Zubaku ni u Remixu nema pojma za njih je to razlicito cim su dva kataloska broj. :mellow:

:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

kaj jos te muci to pitanje??

pa isti su!! :rotfl:rotfl

Trebam hladnjak za mog mk2 1.6TD, kolega sa foruma nudi od Mk2 GTD hladnjak, no pitanje je pošto moj ima klimu dali to ima kakve veze, tj dali paše taj hladnjak na moju duju?

TY!

..razlika je u kutu pod kojim izlazi gornja cijev iz kilera..na običnom je pod 90, a s klimom ide ukoso..

evo slikica..

TD s klimom

oiltf7.jpg

fotografija03zm4.jpg

fotografija04pw9.jpg

bez klime

P8170074.jpg

...i da...ovaj s klimom nema ovaj pipak za odzračivanje, nego to gornje veliko crijevo ima na sebi račvu iz koje ide malo crijevo za odzračivanje na posudu s vodom

Edited by Vix

Ajmo stručnjaci paše li Od duje 1.6 i 1.8 benzinca Noviji model sa jednim đekom Brzinomjer do 220 a obrtaljka do 7000 umjesto mojeg na 1.3???

Koja getribna od 6 brzina pase na AFN motor ? uz nikakve odnosno minimalne prepravke

nesto nacuo da seat alhambra ima AFN + 6 brzina ali neznam previse o tome..

Ajmo stručnjaci paše li Od duje 1.6 i 1.8 benzinca Noviji model sa jednim đekom Brzinomjer do 220 a obrtaljka do 7000 umjesto mojeg na 1.3???

pase samo ces morati prespojiti zice sa tvoja 2 djeka na jedan

i trebas vidjeti km sajlu prikljucak

Edited by puks

Koja getribna od 6 brzina pase na AFN motor ? uz nikakve odnosno minimalne prepravke

nesto nacuo da seat alhambra ima AFN + 6 brzina ali neznam previse o tome..

Na sami motor ti paše svaka getriba od 6 brzina ali trebaju custom nosači i poluosovine, uz najmanje prepravke bi ti trbala pasati od mk5 1.9 tdi. Ovdje se nešto malo pisalo o tome:

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=17072&hl=

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=17125&hl=

Guest Vice

MOze li mi netko rec koja zarulja ide u far (u lecu - kratko svjetlo) kod passata 3BG [to je onaj model 2003g]

I jel netko stavljao aftermarkt xenon u njega? ima li kakvih problema?

Hvala!

ovako trebam na svog golfa prebacit podvozje od gti-vr6 neznam šta paše ali sa time da mi ostane motor unutra riječ je o mk3 gt 1.6 74 kw

ako bi mi mogao netko napisat što trebam mjenjat šta ostaje i slično

MOze li mi netko rec koja zarulja ide u far (u lecu - kratko svjetlo) kod passata 3BG [to je onaj model 2003g]

I jel netko stavljao aftermarkt xenon u njega? ima li kakvih problema?

Hvala!

Frend je imao orginal xsenon u passatu i razbio ga a onda smo mu ugradili zamjenske farove sa aftermarket xenonima i sve pet nikakvih problema jedino sto su orginali malo bolje svjetlili

ovako trebam na svog golfa prebacit podvozje od gti-vr6 neznam šta paše ali sa time da mi ostane motor unutra riječ je o mk3 gt 1.6 74 kw

ako bi mi mogao netko napisat što trebam mjenjat šta ostaje i slično

na zadnjem kraju samo diskove s lezajima (stavis diskove s 5 rupa najjednostavnije) ili promjenis cijeli most

na prvom kraju glavcine diskovi rukavci vilice celjusti tj najbolje sve od amortizera i vilice prema van

25 25