tonac 0 Posted November 5, 2009 ma prodaju pod dva kataloska broja prag za dvovratnu verziju u odnosu na cetverovratnu! piše u ETKI koji model i šta je pod tim brojem... Share this post Link to post Share on other sites
Vlajs 0 Posted November 5, 2009 Nestanu ti 14", najmanje 15" ide na 280 mm. Hvala na odgovoru! Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 5, 2009 Da, to su ona ''jaa'' recaro sjedala za MK3hvala stari.. Share this post Link to post Share on other sites
karlo-01 0 Posted November 5, 2009 pase li getriba od golfa 1 1,6 diesel na motor 1,8 8v gti,ako pase dali treba selit zamašnjak Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted November 5, 2009 jel ti na kraju kupuješ nove pragove ili rabljene? Share this post Link to post Share on other sites
lukavr6 0 Posted November 5, 2009 (edited) idu li recaroti s ovog linka: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry366624 u corrada? Edited November 5, 2009 by lukavr6 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 5, 2009 idu li recaroti s ovog linka: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry366624 u corrada? Idu,ima ih corrador u svom krokodilu Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 5, 2009 za golf 3 jel isti hladnjak i taj nosac tj ono na sta se fiksira kog GTI-a i ostalih slabijih modela ? koliko sam te skontao ti mislis na nosac hladnjak(vezni lim)... hladnjak nije isti,a vezni lim ti stima od 1.6 na dalje..jedino od 1.4 ti ne stima, moze se staviti ,ali se mora rezati.... Share this post Link to post Share on other sites
karlo-01 0 Posted November 5, 2009 pase li getriba od golfa 1 1,6 diesel na motor od golfa 2 1,8 8v,ako pase dali treba stavit zamasnjak od 1,6 ili moze na zamasnjak od 1,8 Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted November 6, 2009 Ma ne pise nista osim dva kataloska broja . . . nema opisa ovaj ti je recimo 2m a drugi 2,10m ili sl. a nitko ni u Zubaku ni u Remixu nema pojma za njih je to razlicito cim su dva kataloska broj. kaj jos te muci to pitanje?? pa isti su!! Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted November 6, 2009 idu li recaroti s ovog linka: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry366624 u corrada? Idu ali češ visoko sjedit. Duja ima višlje vodilice od corrada. Lupat češ glavom po krovu. Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted November 6, 2009 Trebam hladnjak za mog mk2 1.6TD, kolega sa foruma nudi od Mk2 GTD hladnjak, no pitanje je pošto moj ima klimu dali to ima kakve veze, tj dali paše taj hladnjak na moju duju? TY! Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted November 6, 2009 (edited) ..razlika je u kutu pod kojim izlazi gornja cijev iz kilera..na običnom je pod 90, a s klimom ide ukoso.. evo slikica.. TD s klimom bez klime ...i da...ovaj s klimom nema ovaj pipak za odzračivanje, nego to gornje veliko crijevo ima na sebi račvu iz koje ide malo crijevo za odzračivanje na posudu s vodom Edited November 6, 2009 by Vix Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted November 7, 2009 dali paše europska armatura od corrada u USA corrado?? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 8, 2009 dali paše europska armatura od corrada u USA corrado?? da Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted November 8, 2009 Ajmo stručnjaci paše li Od duje 1.6 i 1.8 benzinca Noviji model sa jednim đekom Brzinomjer do 220 a obrtaljka do 7000 umjesto mojeg na 1.3??? Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted November 8, 2009 Vix hvala puno! Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 26, 2009 Koja getribna od 6 brzina pase na AFN motor ? uz nikakve odnosno minimalne prepravke nesto nacuo da seat alhambra ima AFN + 6 brzina ali neznam previse o tome.. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted November 26, 2009 (edited) Ajmo stručnjaci paše li Od duje 1.6 i 1.8 benzinca Noviji model sa jednim đekom Brzinomjer do 220 a obrtaljka do 7000 umjesto mojeg na 1.3??? pase samo ces morati prespojiti zice sa tvoja 2 djeka na jedan i trebas vidjeti km sajlu prikljucak Edited November 26, 2009 by puks Share this post Link to post Share on other sites
T o m a 3 Posted November 26, 2009 Koja getribna od 6 brzina pase na AFN motor ? uz nikakve odnosno minimalne prepravke nesto nacuo da seat alhambra ima AFN + 6 brzina ali neznam previse o tome.. Na sami motor ti paše svaka getriba od 6 brzina ali trebaju custom nosači i poluosovine, uz najmanje prepravke bi ti trbala pasati od mk5 1.9 tdi. Ovdje se nešto malo pisalo o tome: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=17072&hl= http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=17125&hl= Share this post Link to post Share on other sites
Guest Vice Posted November 26, 2009 MOze li mi netko rec koja zarulja ide u far (u lecu - kratko svjetlo) kod passata 3BG [to je onaj model 2003g] I jel netko stavljao aftermarkt xenon u njega? ima li kakvih problema? Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
igor_ 0 Posted November 26, 2009 ovako trebam na svog golfa prebacit podvozje od gti-vr6 neznam šta paše ali sa time da mi ostane motor unutra riječ je o mk3 gt 1.6 74 kw ako bi mi mogao netko napisat što trebam mjenjat šta ostaje i slično Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted November 28, 2009 MOze li mi netko rec koja zarulja ide u far (u lecu - kratko svjetlo) kod passata 3BG [to je onaj model 2003g] I jel netko stavljao aftermarkt xenon u njega? ima li kakvih problema? Hvala! Frend je imao orginal xsenon u passatu i razbio ga a onda smo mu ugradili zamjenske farove sa aftermarket xenonima i sve pet nikakvih problema jedino sto su orginali malo bolje svjetlili Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted November 28, 2009 ovako trebam na svog golfa prebacit podvozje od gti-vr6 neznam šta paše ali sa time da mi ostane motor unutra riječ je o mk3 gt 1.6 74 kw ako bi mi mogao netko napisat što trebam mjenjat šta ostaje i slično na zadnjem kraju samo diskove s lezajima (stavis diskove s 5 rupa najjednostavnije) ili promjenis cijeli most na prvom kraju glavcine diskovi rukavci vilice celjusti tj najbolje sve od amortizera i vilice prema van Share this post Link to post Share on other sites