TROJKA 2 Posted March 10, 2010 Što ti podrazumjevaš pod nosače ? Mislim da tebi trebaju samo diskovi od G60 i čeljusti od VR-a (GTI-a), ako imaš 256 mm. nosaci celjusti?? znaci diskovi od g60 + celjusti od vr-a.....a nosaci celjusti?? Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted March 10, 2010 Nosač čeljusti isto od VR-a (GTI-a). Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted March 11, 2010 Jel netko pokušavao namontirat aero brisače od kojeg VW-a na Rrada (mislim na obje ruke + metlice) Probal sam neš kemijat s ostalim zamjenskim al niš ne izgleda ok! Svi ispadnu visoki Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted March 11, 2010 I mene zanima. Ajde ljudi pa nije moguce da nitko nezna. može se staviti,trebas sat i kompletnu instalaciju..ako je nemaš može se napraviti( a to i nije bas lako za nekog laika) MAF ručica ako je nemaš crveni pinjon za mjerenje brzine sto se montira na mjenjač ( 15 ili 16 zuba). Share this post Link to post Share on other sites
polo_16v 0 Posted March 11, 2010 dali odgovara mijenjac sa polo 6n 1.4 8v na polo 6n 1.4 16v??? Share this post Link to post Share on other sites
destruction 0 Posted March 11, 2010 može se staviti,trebas sat i kompletnu instalaciju..ako je nemaš može se napraviti( a to i nije bas lako za nekog laika) MAF ručica ako je nemaš crveni pinjon za mjerenje brzine sto se montira na mjenjač ( 15 ili 16 zuba). Imam MAF rucicu,a koji modeli su imali ovakve satove a da bi znaci instalacija odgovarala na g60?I ako bi se slozila instalacija da li bi funkcionirale sve opceje ovog sata? Share this post Link to post Share on other sites
Stanjara 0 Posted March 11, 2010 (edited) Da li pašu alu pedale od škode rs na passat b5.5????? I gdje to kupiti....poludio sam....škoda???? Edited March 11, 2010 by Stanjara Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted March 11, 2010 (edited) Imam MAF rucicu,a koji modeli su imali ovakve satove a da bi znaci instalacija odgovarala na g60?I ako bi se slozila instalacija da li bi funkcionirale sve opceje ovog sata? ti satovi su bila doplata na golfu gti i golfu gti 16 v.Razlikuju se po tome što obični GTI ima skalu obrtomjera do 7000 rpm,a 16V ima do 8000 rpm. Takodjer se razlikuju i po novoj i staroj instalaciji.. Digifiz ima svoju posebnu instalaciju,koja se ukopča na razvodnu kutiju sa osiguračima..ima i jedan mali dodatak gdje se šteluje točno vrijeme. Sve to funkcionira sa G6o motorom. evo ti i tema gdje mozes pogledati vise o tome. http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=35774 Edited March 11, 2010 by IVAN_VXR Share this post Link to post Share on other sites
destruction 0 Posted March 11, 2010 ti satovi su bila doplata na golfu gti i golfu gti 16 v.Razlikuju se po tome što obični GTI ima skalu obrtomjera do 7000 rpm,a 16V ima do 8000 rpm. Takodjer se razlikuju i po novoj i staroj instalaciji.. Digifiz ima svoju posebnu instalaciju,koja se ukopča na razvodnu kutiju sa osiguračima..ima i jedan mali dodatak gdje se šteluje točno vrijeme. Sve to funkcionira sa G6o motorom. evo ti i tema gdje mozes pogledati vise o tome. http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=35774 Znaci ako sam te dobro shvatio treba mi od GTI-ja digifiz i ta njegova posebna instalacija koja se ukopca na razvodnu kutiju i to bi trebalo funkcionirati? Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted March 11, 2010 Znaci ako sam te dobro shvatio treba mi od GTI-ja digifiz i ta njegova posebna instalacija koja se ukopca na razvodnu kutiju i to bi trebalo funkcionirati? da,ali gti digifiz od central electric(novija struja) ..stara nije plug&play. Share this post Link to post Share on other sites
destruction 0 Posted March 11, 2010 da,ali gti digifiz od central electric(novija struja) ..stara nije plug&play. Ok.Hvala ti,pokusat cu nesto izvest. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted March 11, 2010 evo da vidis da na g60 sve funkcionira bez problema,u autu je inace digifiz 7000 rpm a ovo je stavljan od 8000 samo za probu da se vidi da je ispravan i da napomenem to je brat sve radio, instalaciju pravio i sve ostalo potrebno. Share this post Link to post Share on other sites
destruction 0 Posted March 11, 2010 (edited) evo da vidis da na g60 sve funkcionira bez problema,u autu je inace digifiz 7000 rpm a ovo je stavljan od 8000 samo za probu da se vidi da je ispravan i da napomenem to je brat sve radio, instalaciju pravio i sve ostalo potrebno. Znaci radio je cijelu instalaciju ili samo plug&play kako je rekao IVAN_VXR? Edited March 11, 2010 by destruction Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted March 11, 2010 radio cijelu instalaciju,to ti on moze objasniti a ima tamo topic o digifizu kako se radi to i sta ti sve treba. Share this post Link to post Share on other sites
destruction 0 Posted March 11, 2010 radio cijelu instalaciju,to ti on moze objasniti a ima tamo topic o digifizu kako se radi to i sta ti sve treba. U redu,hvala,prvo cu nabavit sve sta mi treba pa cu se onda jos do kraja pozanimat da znam kako tocno ugradit. Share this post Link to post Share on other sites
Stanjara 0 Posted March 11, 2010 Ok.....da li pašu alu pedale od škode superb....na passata b5.5..... http://www.superskoda.com/%C5%A0koda/SUPER...el-SPORT-pedals Ako netko ima škodu superb da usporedi papučice....dal su iste.... Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted March 12, 2010 Pasu li felge 15" 4x100 od opela na passata međumodel? Ima li razlike u centralnoj rupi? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted March 12, 2010 opel ima 56.6 , znači ne paše Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted March 12, 2010 opel ima 56.6 , znači ne paše Jel bi to igralo da se istokati rupa? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted March 12, 2010 ako ima dosta mesa na onom prstenu na felgi koji dolazi na glavčinu onda bi možda i moglo , neznam kolko je debelo to Share this post Link to post Share on other sites
zgboys 0 Posted March 15, 2010 Dali pase orginal ručica mijenjaca sa golfa 4 na golfa 3??? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 15, 2010 procitaj par stranica unazad od ove teme.. bila rasprava o tome moze se staviti Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 15, 2010 čelične sam ja koristio od vectre na jetti a mislim da na isti nacin mozes i alu pripasat jer rupu moras povecati za cca milimetar Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 15, 2010 Dali pase orginal ručica mijenjaca sa golfa 4 na golfa 3??? pase uz modifikacije. odrezi dio mjenjaca na trojci di je navoj. i onda rucicu od četvorke stegni šelnom na šaraf. sve to mozes i bez rezanja ovog djela gdje je navoj samo postoji sansa da se rucica bude sklizala i okretala po navoju.. Ona koza dole pase samo da ju oko onog ruba plasticnog stavis u protivnom ako imas onaj ring plasticni treba igranja dosta oko toga. nije plug & play Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 16, 2010 Treba mi hitno jedna info. Zna li netko dal pasu gewinde sa passata 35i na b4? Jer narucujem gewinde pa nisam siguran dal ce mi pasati, jer na njima pise da je za passata 35i, a pise da pase od 87-97 godine sta bi bilo i za b4, jel zna netko konkretnu informaciju? Share this post Link to post Share on other sites