luxy 0 Posted August 7, 2010 s cime bi to bilo najprikladnije za zacepiti?? a sta to trebam napraviti sa diznama?? po meni najbolje zamjenit jer ti lajtunzi ti imaju mutav (fini) navoj i tesko da ces gdje nac takve matice k tome jos i zacepljene i jos ces morat mjenat ispusni kolektor (kaj se kopca na ispusnu granu) jer ti td ima drukciji od d a zasto sa td-a radis d? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted August 7, 2010 a dali postoji uopce takav autom.mjenjac za 1.6 100ks 96g Share this post Link to post Share on other sites
Hrvoje_1 0 Posted August 10, 2010 Da li pasu gewinde s golfa III na golfa I i sto sve treba da ih se pripase? Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted August 10, 2010 Da li pasu gewinde s golfa III na golfa I i sto sve treba da ih se pripase? trebas sasiju (skoljku) od mk3 salim se na duju idu na sraf al na kec nikako Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted August 10, 2010 dali pase autom.mjenjac od 1.8 90 ks 92 god na moj motor Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mk2TDi Posted August 11, 2010 (edited) s cime bi to bilo najprikladnije za zacepiti?? a sta to trebam napraviti sa diznama?? jednostavno smanjis dovod goriva na bosch pumpi sa kljucem 13 i ravnim sarafcigerom jer ako ostavis ovako dimit ce ko kuga a nece ic,i mislim da ti je vec neko napisao da je kompresija manja na TD-u nego na obicnom D tako da ako je motor u losem stanju nece ti ic nikako osim ako nemislis slagat drugu turbinu gore Edited August 11, 2010 by Mk2TDi Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted August 11, 2010 (edited) dali pase autom.mjenjac od 1.8 90 ks 92 god na moj motor a koji je tvoj motor,ako nije 1.4 onda pase mjenjac ko mjenjac bitno da ti zvono pase i spojnicka,a pase Edited August 11, 2010 by jopa_vr6 Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted August 11, 2010 a koji je tvoj motor,ako nije 1.4 onda pase mjenjac ko mjenjac bitno da ti zvono pase i spojnicka,a pase jebiga... moj je 1.6 100ks i dali mi pase automatski od 90 ks....92g Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 11, 2010 napisao ti je da ako nije 1.4 onda odgovara..ako je 1.4 onda ti ne stima Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted August 11, 2010 napisao ti je da ako nije 1.4 onda odgovara..ako je 1.4 onda ti ne stima a suruja i to....gadovi svu struju bi morao mjenjati...sto muka....thx Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 11, 2010 pusti se corava posla i saltaj ko svi Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted August 12, 2010 jednostavno smanjis dovod goriva na bosch pumpi sa kljucem 13 i ravnim sarafcigerom jer ako ostavis ovako dimit ce ko kuga a nece ic,i mislim da ti je vec neko napisao da je kompresija manja na TD-u nego na obicnom D tako da ako je motor u losem stanju nece ti ic nikako osim ako nemislis slagat drugu turbinu gore jel moze pomoc gdje to smjanjim na bosh pumpi da nebi nesto krivo?? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mk2TDi Posted August 12, 2010 jel moze pomoc gdje to smjanjim na bosh pumpi da nebi nesto krivo?? imas reply u svom topiću Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted August 14, 2010 pase li od trice TDI na dvicu gti 8v alanser????? Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted August 15, 2010 pase li od trice TDI na dvicu gti 8v alanser????? ne Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 19, 2010 Ovako zanima me da li na passatu pase VR6 na nosace od 1.6 101 ks? I isto tako da li mi netko moze potvrditi 100% da li pasu podizaci stakla od B3 na B4? Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted August 20, 2010 mene zanima dali pase sat od golfa mk3 vr6 na 1.8 90ks bez nejih preinaka??? Share this post Link to post Share on other sites
mmm 0 Posted August 21, 2010 mene zanima dali pase sat od golfa mk3 vr6 na 1.8 90ks bez nejih preinaka??? sat ti paše ali ti neće raditi okretaji kako treba Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted August 22, 2010 čelična felga 4x108 dali paše na golf 2?? znam da je raspon rupa na duji 4x100 ali ima kakve nade možda za to ? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted August 22, 2010 čelična felga 4x108 dali paše na golf 2?? znam da je raspon rupa na duji 4x100 ali ima kakve nade možda za to ? 4x98 se može navuč s vidama s pomičnim konusom na glavi,4x108 nevirujem,+ centralna rupa može bit problem Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted August 22, 2010 sat od jedinice 1,6 benzin s okretajima na 1,3 ili s 1,8 na 1,3 ? Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted August 22, 2010 Ovako zanima me da li na passatu pase VR6 na nosace od 1.6 101 ks? I isto tako da li mi netko moze potvrditi 100% da li pasu podizaci stakla od B3 na B4? 1) Pase 2) Pase Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted August 22, 2010 Ovo za podizače stakala s B3 na B4 paše samo ako su na B3 noviji tip podizača. Kolko sam ja upoznat B3 ima 2 tipa podizača i kao noviji tip paše na B4 premda ima nekih razlika u izgledu. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 23, 2010 1) Pase 2) Pase Mnogo hvala. Ovo za podizače stakala s B3 na B4 paše samo ako su na B3 noviji tip podizača. Kolko sam ja upoznat B3 ima 2 tipa podizača i kao noviji tip paše na B4 premda ima nekih razlika u izgledu. A jel znas onda mozda od kojeg do kojeg godista idu ili kako to? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted August 23, 2010 Mnogo hvala. A jel znas onda mozda od kojeg do kojeg godista idu ili kako to? 91kraj do 93. Share this post Link to post Share on other sites