25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

gti , vr6 i jubi imaju iste mostove spone i to..

Od VR-a balans štanga je deblja nekih 2-3mm

da u pravu si.

jubi ima kocnice od vr-a 2.9 i plus suspenziju pa tako i to sto si rekao

Jel bi pasala zadnja klupa s golfa 5 na golf 4 da bude čisti plug and play, dakle bez nekih preinaka?

ne :palacg

da li se moze kak pripasat onaj vrag kaj pijuce ako izadete iz auta a niste ugasili svijetla?

na golf 3

moze..

tzv. zujalica...detalje ne bih znao reci

da li se moze kak pripasat onaj vrag kaj pijuce ako izadete iz auta a niste ugasili svijetla?

na golf 3

svatko tko se malo kuzi u auto struju ti to rijesi ili odes elektricaru da si ziher

Ali to nije problem dok se montira sa gumicama od VR štange. Ja sam ju imao na mostu od duje.

svatko tko se malo kuzi u auto struju ti to rijesi ili odes elektricaru da si ziher

aha..thx..sad jos samo nabavit tu zujalicu..vec mi jede zivce to svijetlo..svako malo zaboravim ugasit -.-

Dali pašu gti rubnjaci i pragovi od jette na dvicu 2 vrata ?

Za lajsne znam da ne pašu!

sve ti pase pa i lajsne (u vratima ti je razlika 2 ili 4 vrata)

sve ti pase pa i lajsne (u vratima ti je razlika 2 ili 4 vrata)

Hvala kolega! :palacg

ako si zainteresitan mozemo mjenjati

imam ti kompletan front sa maskom farovima i svime

koliko trazis za to sve..i jel maska bez znaka..zatvorena

Edited by prki89

Pragovi i prednji rubnjaci pašu, stražnji rubnjaci se moraju malo porezati straga iznad branika da se može namontirati ali ne stoji onda to više 100 % , ali ko ne gleda previše niti ne skuži ako je dobro zrezano....

bio u zubaku kaj se tice zujalice..kaze tam da se mora narucit zajedno s prekidacem..pa me zanima koji prekidac pase na trojku s dr koji imaju zujalicu..

ej ljudi... treba mi srednji lonac za mog pola... starom smetalo, pa bacio, sad ja moram drugog kupit...

znači s čeg mi sve paše i ako netko ima kaj nek mi šibne na pm...

polo 1.9 SDI, 2001.

hvala :palacg

da vas pitam, da li paše trokraki volan sa airbagom iz pola 6n2 u G4? ima li kakvog problema oko jacka od airbaga?

Pragovi i prednji rubnjaci pašu, stražnji rubnjaci se moraju malo porezati straga iznad branika da se može namontirati ali ne stoji onda to više 100 % , ali ko ne gleda previše niti ne skuži ako je dobro zrezano....

neznam sta si ti rezao ili pripasivao al jetta i golf imaju iste plastike samo je razlika u rubovima

montirao sam to milion puta na jette a sve bilo od golfa

neznam sta si ti rezao ili pripasivao al jetta i golf imaju iste plastike samo je razlika u rubovima

montirao sam to milion puta na jette a sve bilo od golfa

Nemaju iste plastike, prednji rubnjaci i pragovi su potpuno isti a stražnji rubnjaci su na dijelu gdje ide ispod branika previsoki za cca 1-2 cm, imam na svojem golfu od jette stražnje rubnjake i znam o čemu govorim, sa golfa na jettu je tu malo prekratko, ali se na jetti ne skuži, a uostalom da su isti stražnji rubnjaki na jetti i golfu imali bi iste šifre na etki a nemaju.....

pa isti je kat broj...191 853 817 B , stražnji desni rubnjak

191853818c je kataloški broj stražnjeg desnog rubnjaka za golf, a jetta stražnji desni rubnjak je 165853818a

ili ja imam neku etku koja je drukčija od vaših :lol2

sorry , ja sam gledal starija godišta golfa/jette...

Ok, ja samo želim pomoči čovjeku koji je pitao dali paše,a pošto imam na svojoj dvojki rubnjake stražnje od jette mislim da najbolje znam, inače ja sam pitao u ovom istom topicu isto pitanje ali prije više od godine dana za stražnje rubnjake i pikzibner mi je odgovorio da paše (ništa mu ne zamjeram), na oko se razlika ne vidi, a kad sam ga išao montirati tek sam onda vidio da ga treba malo izrezati i pripasati.....

25 25