25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Dali pasu jos koje kocnice (kljesta) na Golfa Mk1 osim sa GTI-ja, od Mk2? Benzinac 1.3

Edited by Huho

da li zna tko da li paše trokraki volan iz pola 6n2 u golf 4., glava i jack dal pašu??

G2 i corrado razlika nebo i zemlja u šiberu

TNX rrokokokoko..

Mrcine jedne folcvagenske mogli su to napravit jednako

ček to misliš razlika u poklopcu šibera jer poklopac bi išal od g2 samo mehanizam od rrada jer je elektični

Guest mali

Paše li volan od 3 na dvojku, i jel ima koji bez zračnog jastuka?

Paše li volan od 3 na dvojku, i jel ima koji bez zračnog jastuka?

ovisi koja je godina dvojke..ugl. stima na noviji tip..znaci od 88.na dalje..ako je prije 88. onda treba adapter :)...

ima trojka bez airbaga.. :palacg

Paše li komplet kvačila s T2 1.6 TD na getribu od duje GTD? Na oko ima razlike, zamašnjak?

Selimo kolegi mašinu iz kombija u duju(u nadi da je bolja mašina i turbina), i što bi još sve trebalo s njegove stare GTD mašine dat na ovu od kombija osim usisne, ispušne, nosača, getribe, kartera, uljne pumpe i možda kvačila?

HVWALA! :)

Paše li komplet kvačila s T2 1.6 TD na getribu od duje GTD? Na oko ima razlike, zamašnjak?

Selimo kolegi mašinu iz kombija u duju(u nadi da je bolja mašina i turbina), i što bi još sve trebalo s njegove stare GTD mašine dat na ovu od kombija osim usisne, ispušne, nosača, getribe, kartera, uljne pumpe i možda kvačila?

btw - misliš s T3 na duju?! :palacg ...

obratite pozornost na struju...ostavite sve indikatore koje je imao u duji a ne na T3...

uglavnom više manje je to-to!

ne sjećam se kak ima t3 rashladni sistem (tj. grijanje kabine), ma razlike još ima u nekoj takvoj sitnici...

nepase ti ni zamasnjak ni korpa ni lamela na dvojku a moras i poklopac ventila stavit od dvojke

Edited by josip rugvica

jel bi pasala glava motora s 1,9 td na blok od 1,6 td

paše a možeš i samo brtvu stavit :palacg

ima li koja getriba sa 6 brzina za G3 1996, 1.9 tdi 81 kw( mislim da je AFN,a oznaka sadasnje getribe je CYP)

Da, T3 je iapk, nisam bio siguran...

Znači s mašine iz duje na mašinu od kombija idu: usisna, ispušna, nosači, getriba, karter, uljna pumpa, komplet kvačilo, svi senzori i poklopac glave?

Bit će veselo! :fakjea

Da, T3 je iapk, nisam bio siguran...

Znači s mašine iz duje na mašinu od kombija idu: usisna, ispušna, nosači, getriba, karter, uljna pumpa, komplet kvačilo, svi senzori i poklopac glave?

Bit će veselo! :fakjea

cca pola dana posla ak se primite malo

Guest mali
ovisi koja je godina dvojke..ugl. stima na noviji tip..znaci od 88.na dalje..ako je prije 88. onda treba adapter :)...

ima trojka bez airbaga.. :palacg

Dvojka je 86. god, kakav mi adapter treba i koje volane od trojke da tražim? Hvala

Vjerojatno je bilo pitanje vec ali stvarno ne mogu pretrazivati 46 stranica da bi nasao nesto a postoji mogućnost da ne nađem :D

Ovako zanjima me koji sat mogu stavit u golfa 2 a da nemoram radit velike preinake?

Paše li jos koja armatura na mk2 osim mk3,i dali za nju treba praviti preinake?

Hvala :)

Vjerojatno je bilo pitanje vec ali stvarno ne mogu pretrazivati 46 stranica da bi nasao nesto a postoji mogućnost da ne nađem :D

Ovako zanjima me koji sat mogu stavit u golfa 2 a da nemoram radit velike preinake?

Paše li jos koja armatura na mk2 osim mk3,i dali za nju treba praviti preinake?

Hvala :)

Sve što nije orginal ne paše bez bilo kakvih preinaka!

Dakle u golfa 2 paše sat od trice uz ne toliko kemijanja, potrebno je samo nosače razmaket da može sat stat unutra, i izrezat na vrhu armature jedan filc koji smeta da ga mozes stavit uopce u armaturu! I kasnije to sve naštimat da liči na nešto !! Ima posla, ali moze se!

Za armaturu kao i za svaku drugu koja nije orginalna treba kemijat, od trojke je valjda najlakše, a sve ostalo su malo veće kemije.. Tako da ako neznaš, bolje ni ne pokušavat, nego dat netkom ko je to već radio! :palacg

Pragovi i prednji rubnjaci pašu, stražnji rubnjaci se moraju malo porezati straga iznad branika da se može namontirati ali ne stoji onda to više 100 % , ali ko ne gleda previše niti ne skuži ako je dobro zrezano....

imasa slike di tocno treba pilati?

rucica tempomata za golfa VI..

dal ide mozda od golfa V.. ili mora biti od VI?

i za sjedala isto pitanje?

rucica tempomata za golfa VI..

dal ide mozda od golfa V.. ili mora biti od VI?

i za sjedala isto pitanje?

Razlika u ručicama nebo i zemlja

Od oblika pa nadalje

nisam gledao na slikama tako da stvarno neznam..pitam :)...

a za sjedala?

nisam gledao na slikama tako da stvarno neznam..pitam :)...

a za sjedala?

Zadnja su komplet drukcija vezano na nosace ali po sirini pasu pa se da napraviti.

Najlakse ti je iskoristiti nosace od mk4 i preselit na mk5 siceve i malo ih doradit i na taj nacin slozit zadnju klupu. Slicno sam ja radio

Prednji se mogu pripasati ako negdje nađes slajdere ili klizače od siceva od MK4 pa se poigras sa sužavanjem.

Ili ako ti se to neda napravis ovo zasarafis gore i vozi

br-mk4-md8lqy.jpg

ma mislim da nista od toga svega :)

to mi za jednog frenda..al odustat ce on od ovoga :D..previse je tu svega i svacega za njega :)..

tnx za dobre informacije :)

Alu papucice s Audi A3 na mk5

da li mi moze netko reci da li pasu? izgledaju mi potpuno isto ali opet? moze im netko provjeriti kataloski broj ako nije problem jesu im isti?

pašu, ako je novi A3 u pitanju, i ako misliš na ukrasne obloge.

25 25