MOTA BOY 3 Posted December 1, 2010 Zdrao zdrao! Zanima me može li se pripasat sistem el. otvaranja šibera s tricice na duju koja ima kurblu? Fala! Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 1, 2010 da li pase km-sat od corrada na passat b3! Tj jel mogu stavi tablu sa digitalnom kilometrazom umesto obicne analogne, znam da mi treba el. pinjol,jer se po jos necemu razlikuju struja,.... ? auto je passat g60 1990 godiste jednostavnije je stavit digitalni sat od medjulinije jer su cini mi se istog oblika ne bjezi mu 100% dobro slozen 1.8 8v motor na dobre frge jede i vr6 u trici a kamoli duju gti 1.8 8v da ce zderat oce i preko 10l, al ak zeli snagu i natjeravanje onda nemoze gledat potrosnju.... jedno sa drugim nikad nije islo zajedno nebi stavljo ruku u vatru da 1.8 jede VR6 ili taj VR ne valja ili je ovaj 1.8 pojeo toliko prerada i love Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 1, 2010 Jel zna netko da li audi a6 1997-2001 i onaj 2001-2004 imaju isti raspon rupa? I koji je? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 1, 2010 jednostavnije je stavit digitalni sat od medjulinije jer su cini mi se istog oblika stima od medjulinije na šaraf sto bi se reklo Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted December 2, 2010 jel paše ručica mjenjača sa Golfa 5 GTi u VW Polo 9n? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 2, 2010 Zdrao zdrao! Zanima me može li se pripasat sistem el. otvaranja šibera s tricice na duju koja ima kurblu? Fala! BUMP #1 Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 2, 2010 (edited) BUMP #1 nisam ziher al mislim da bi igralo, motoric od corrada a i interesantno je ugradit šiber od passata -'88. jer je istih dimenzija a ide i gore i unutra kao na trojki dok ovaj nod dvojke ide samo unutra (unazad) Pitaj Sinkea R32 od čega ima šiber, mislim da je njegov elektro Edited December 2, 2010 by puks Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 3, 2010 e imam manđetu od golfa 3 i imam onu veliku orginal šelnu(sto se stisne) ali nemam male šelne...... pa me zanima dali smijem staviti onu normalnu malu šelnu?(na vijak) Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 3, 2010 Zašto ne bi moga Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted December 3, 2010 jel paše ručica mjenjača sa Golfa 5 GTi u VW Polo 9n? pa vjerojatno pase bez nekih vecih preinaka stavljaju ih u duje,.... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 3, 2010 A od Corrada morotić šibera u duju na šiber na kurblu? Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted December 3, 2010 Paše li karter s tourana 2007. pd tdi 105 ks na passat tdi 116 ks 2000 g.? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 3, 2010 (edited) Zašto ne bi moga ok direktore mislio sam da nece tresti poluosovinu? Edited December 3, 2010 by TROJKA Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted December 4, 2010 jel pasu sicevi (prednji i zadnji) od PASSAT-a 3C na 3BG? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 4, 2010 dali Prednje kocione celjusti sa nosacima, 288 mm odgovaraju na mk3 1.6 100ks....znaci samo plug ? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 5, 2010 dali Prednje kocione celjusti sa nosacima, 288 mm odgovaraju na mk3 1.6 100ks....znaci samo plug ? ako su stari diskovi 256 onda ide 280 (G60) a 288 su diskovi sa 5 rupa, nosač bi trebao pasati na rupe nosača na rukavcu al za to nisam siguran Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 6, 2010 ako su stari diskovi 256 onda ide 280 (G60) a 288 su diskovi sa 5 rupa, nosač bi trebao pasati na rupe nosača na rukavcu al za to nisam siguran dobro broj rupa je nebitan jel busiti ce se na 4x100 Share this post Link to post Share on other sites
PLEH 0 Posted December 8, 2010 jel pase volan sa golf 5 GTI na golf 4 ? ? ? zanima me da li pasu sarafi, kopcanje air baga i hoce li biti kakvih gresaka na dijagnostici Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 8, 2010 dobro broj rupa je nebitan jel busiti ce se na 4x100 al ti neće pasati jer moraš onda i rukavac mjenjati najjednostavnije je stavit od GTi-a nosače čeljusti i čeljusti na tvoj rukavac i disk G60 ostalo je prekomplicirano i nepotrebno Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 8, 2010 A od Corrada morotić šibera u duju na šiber na kurblu? ? Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted December 10, 2010 nije "paše li" pitanje ali je "da li može" na polo 6n2 s 2 vrata ić središnji naslon za ruku ? Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted December 10, 2010 (edited) ? Pase ti s passata motoric ja sebi stavljao,ali ti ne pase ona plastika sto ga pokriva da se ne vidi...pa bi to trebalo rijesiti da ga izlijes na novo od poliestera ili nesto slicno...cak mislim da je u passata i corrada slican....ispravite ako grijesim BTW pase li motoric grijanja kabine corrada u golfa 2... Edited December 10, 2010 by dzinn16v Share this post Link to post Share on other sites