Bube 1 Posted February 10, 2011 Pase li Milltek catback od Golfa V 2.0 GTI na Golf VI 1.4 TSI? Share this post Link to post Share on other sites
brončani 0 Posted February 10, 2011 Pasu li prednje kugle sa mk3 1.9d (kocnice bez abs-a) na mk2 1.6d? Napravio bih swap prednjih kocnica sa mk3 1.9d na mk2 1.6d, imam glavcine, diskove, celjusti, ali u vilicama su razvaljeni seleni, dok mk2 ima nove selene u vilicama. Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted February 10, 2011 (edited) Pasu li prednje kugle sa mk3 1.9d (kocnice bez abs-a) na mk2 1.6d? Napravio bih swap prednjih kocnica sa mk3 1.9d na mk2 1.6d, imam glavcine, diskove, celjusti, ali u vilicama su razvaljeni seleni, dok mk2 ima nove selene u vilicama. Nisam 100% siguran, ali mislim da ti kugle pašu. Edited February 10, 2011 by Tolic Share this post Link to post Share on other sites
brončani 0 Posted February 11, 2011 Jos jedna stvar me interesira, ide li anlaser i bendex od mk2 1.6d na mk3 1.9d? Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted February 11, 2011 Rijeć je o oba motora iz trojke. 2.0 8 v i 2.0 16 v Ne paše, osim ako taj 8v gti ima getribu na sajle kao i 16v. onda bi pasalo. Napiši kodove getriba pa češ dobiti konkretniji odgovor. Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted February 11, 2011 Jos jedna stvar me interesira, ide li anlaser i bendex od mk2 1.6d na mk3 1.9d? IDE Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 13, 2011 ovako dali se moze posebno kupiti od naslona za ruku(mk4)samo onaj dio koji se otvara od naslona.....orginal Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 16, 2011 ovako.... nosio bi plastificirati svoje prednje celjusti i nosace pa me zanima dali moram klip i sve rastaviti prije nego sto odnesem na plastifikaciju? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted February 16, 2011 ovako.... nosio bi plastificirati svoje prednje celjusti i nosace pa me zanima dali moram klip i sve rastaviti prije nego sto odnesem na plastifikaciju? Netrebaš, meni su zaštitili. Ako treaš link te firme, javi se na PM. Pjeskarenje i powdercoating me izašao mislim da 300kn za sve 4 čeljusti. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 18, 2011 e da nikako da ovo pitam uvjek zaboravim ...dali se moze sad od KMH dici kilometre.... ...ne spustiti vec dici....rijec je da sad na satu imam 240tkm a vratio sam ga davno za 90tkm....pa poanta je u tome dali ce mi na satu pisati 300+tkm ili kaj Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted February 18, 2011 ovako.... nosio bi plastificirati svoje prednje celjusti i nosace pa me zanima dali moram klip i sve rastaviti prije nego sto odnesem na plastifikaciju? Rastopit će ti se ili u najmanju ruku deformirat one gumene brtve. Ja sam sve rastavio, zaštitio utor di ide klipić i dao plastificirat. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted February 18, 2011 Meni su pjeskarili i nabacili powdercoating na sve 4 čeljusti bez rastavljanja, i super je ispalo. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted February 18, 2011 Jesi koristio te čeljusti nakon toga sa tim gumicama? Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted February 19, 2011 moze li se staviti zadnji most od audi a6 96' na g3? kolika je razlika u sirini? Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted February 19, 2011 e da nikako da ovo pitam uvjek zaboravim ...dali se moze sad od KMH dici kilometre.... ...ne spustiti vec dici....rijec je da sad na satu imam 240tkm a vratio sam ga davno za 90tkm....pa poanta je u tome dali ce mi na satu pisati 300+tkm ili kaj Nemože pisat priko 299999 km. Posli toga vraća se na 0 Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted February 19, 2011 Jesi koristio te čeljusti nakon toga sa tim gumicama? Nisam, al nema nikakvih tragova da je nešt opaljeno. Kak onda izdrže te gumice kad se disk zagrije pod punim opterečenjem, i naravno prenese to na čeljust? Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted February 21, 2011 da li paše uvodnica za žice iz štoka u vrata od golfa 3 na golfa 2 ili od nekog drugog auta...i ako neko možda zna di da ih nabavim,jel u ovlaštenom se nemogu naručiti...a u autodijelovima nemaju... Share this post Link to post Share on other sites
Sale-vž 0 Posted February 21, 2011 na otpadu ili možda ko ovdje ima slupana vrata pa mu ne treba/ili daj oglas da tražiš Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted February 22, 2011 (edited) Dali je isti alnaser s MKII GTI-a i za 1.6D keca? Edited February 22, 2011 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted February 22, 2011 Dali je isti alnaser s MKII GTI-a i za 1.6D keca? nije duja ima mali anlaser a kec veliki a i benzinski je slabiji Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted February 23, 2011 Dali je isti alnaser s MKII GTI-a i za 1.6D keca? ali ako stavljaš od keca dizela na duju bi ti lakše vrtio,kontra nije preporučljivo jer samo zezneš akumulator... Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 23, 2011 da.... MOTA stavljo sam ja kazzamu od keca 1.6d anlaser..pitaj ga kako je vrtio...al pase ti sve bez problema...samo sto je ko od traktora Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted February 23, 2011 da li pase krovni tapicirung sa pola 9n3 5 vrata na 3 vrata?..pitam zbog onog osvjetljenja za straznju klupu.. imam u glavi neku kombinaciju za slozit.. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted February 23, 2011 da.... MOTA stavljo sam ja kazzamu od keca 1.6d anlaser..pitaj ga kako je vrtio...al pase ti sve bez problema...samo sto je ko od traktora on pita da paše od GTi-a na diesela a ne obrnuto oni fizički pašu al benzinski anlaser je slab za diesela Share this post Link to post Share on other sites