robe 0 Posted March 8, 2011 To sam si i mislio ali sam se htio uvijeriti pa sam pitao... hvala za pomoč Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 9, 2011 trebaju mi veliki unutarnji kineticki sto su dolazili na gti golfu 2...u mene je 2y getriba i netko je stavio male paih stalno skrsim...zanima me da li moram traziti bas od gti-ja ili mi pasu s jos nekog drugog vw-a i kojeg.hvala Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted March 9, 2011 trebaju mi veliki unutarnji kineticki sto su dolazili na gti golfu 2...u mene je 2y getriba i netko je stavio male paih stalno skrsim...zanima me da li moram traziti bas od gti-ja ili mi pasu s jos nekog drugog vw-a i kojeg.hvala pasu ti i s jacih trojki..... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 9, 2011 Paše podni tepis iz duje s 5 vrata na 3 vrata? Znači ta 2 djela. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 9, 2011 pasu ti i s jacih trojki..... Npr... Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted March 9, 2011 Npr... golf 3 D,td,tdi,gti 8v,16v i vr6 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 9, 2011 golf 3 D,td,tdi,gti 8v,16v i vr6 a je 100 Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 10, 2011 Npr... i od passat 88-96, ak se ne varam oni svi imaju veće zglobove Share this post Link to post Share on other sites
brončani 0 Posted March 10, 2011 Pase li antena od radija sa MK3 na MK2 s obzirom na onaj kut blatobrana? Imam neku kinesku, ali orginalna od mk3 mi je bolja. Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted March 10, 2011 pase li kontrolna jedinica (modul ispod volana) te instalacija iz passata 2000 godina na golf 4 98 godina to je instalacija na kojoj se nalazi za regulaciju podizaca,centralno zakljucavanje .,,, Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 12, 2011 Paše podni tepis iz duje s 5 vrata na 3 vrata? Znači ta 2 djela. Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 13, 2011 Dali pase volan od mkV na mk 3,znaci ako netko zna jeli ona centralna rupa istog promjera kao i zupci na njoj,hvala! Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted March 13, 2011 Dali pase volan od mkV na mk 3,znaci ako netko zna jeli ona centralna rupa istog promjera kao i zupci na njoj,hvala! nepaše i ostavi se čorava posla Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted March 13, 2011 a jel pase sa petice na cetvorku volan? plug and play ili? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 13, 2011 Svakih par strana vam je pitanje o volanima,s 2 na 3,s 5 na 4,s 6 na 1.......... Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted March 13, 2011 Svakih par strana vam je pitanje o volanima,s 2 na 3,s 5 na 4,s 6 na 1.......... pa ocito cekamo odgovore jer neznamo dal pase , dok sami ne probamo Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 13, 2011 Ima bar 2-3 primjera ubacivanja,ako nije spomenuto ovdje onda ima u projektima članova Opčenito je praksa da puno njih to pita,a kad saznaju ili to naprave onda mudro šute i ne dijele svoja iskustva Pogledaj samo topice di neko ima problem postavi mali milijun pitanja,dobije poneki odgovor a kad riješi onda napiše 'lock,riješeno' ni a ni b,ni riješia ovako ni onako,nego 'sad san tu udavia s pitanjima a kad san riješia problem onda tajnu rješenja čuvam za sebe' Koliko ja znan po glavi pašu volani s 5 na 4,3,2,1.....samo je pitanje struje i konektora tih airbagova neznan šta ni kako jer novije volane od golfa 3 nisan skida Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted March 13, 2011 Ima bar 2-3 primjera ubacivanja,ako nije spomenuto ovdje onda ima u projektima članova Opčenito je praksa da puno njih to pita,a kad saznaju ili to naprave onda mudro šute i ne dijele svoja iskustva Pogledaj samo topice di neko ima problem postavi mali milijun pitanja,dobije poneki odgovor a kad riješi onda napiše 'lock,riješeno' ni a ni b,ni riješia ovako ni onako,nego 'sad san tu udavia s pitanjima a kad san riješia problem onda tajnu rješenja čuvam za sebe' Koliko ja znan po glavi pašu volani s 5 na 4,3,2,1.....samo je pitanje struje i konektora tih airbagova neznan šta ni kako jer novije volane od golfa 3 nisan skida evo ja sam nasao topic i hvala na odgovoru, evo mozda nekom pomogne u svezi i sa airbegom Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted March 13, 2011 Ima bar 2-3 primjera ubacivanja,ako nije spomenuto ovdje onda ima u projektima članova Opčenito je praksa da puno njih to pita,a kad saznaju ili to naprave onda mudro šute i ne dijele svoja iskustva Pogledaj samo topice di neko ima problem postavi mali milijun pitanja,dobije poneki odgovor a kad riješi onda napiše 'lock,riješeno' ni a ni b,ni riješia ovako ni onako,nego 'sad san tu udavia s pitanjima a kad san riješia problem onda tajnu rješenja čuvam za sebe' Koliko ja znan po glavi pašu volani s 5 na 4,3,2,1.....samo je pitanje struje i konektora tih airbagova neznan šta ni kako jer novije volane od golfa 3 nisan skida evo ja sam nasao topic i hvala na odgovoru, evo mozda nekom pomogne u svezi i sa airbegom Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 13, 2011 Siber od rocca 85god moze na kipu,na golfa 2...? znam da pase od passata i audija to godiste,a od rocca...?jel tko probao? Pase provjereno vec ceka se pituranje pa uskoro mali update u garazi Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 13, 2011 Pase li antena od radija sa MK3 na MK2 s obzirom na onaj kut blatobrana? Imam neku kinesku, ali orginalna od mk3 mi je bolja. NE duja ima ravnu podlogu a trica ukoso Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted March 15, 2011 NE duja ima ravnu podlogu a trica ukoso i još je na blatobranu šugavo za vidit Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted March 17, 2011 paše li na "muski dio" pojasa od golf 1 "ženski dio" od golf dvojke?? Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted March 18, 2011 za golf4 tdi 110 AHF od čega paše IC u branik prednji da ga je najbezbolnije pripasati? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 18, 2011 (edited) za golf4 tdi 110 AHF od čega paše IC u branik prednji da ga je najbezbolnije pripasati? od golfa 4 110 konja ja bih ti prvi odgovorio da znam da ces zaista i staviti ali bojim se da bude kao i s celicnim prosirenim i branikom i cipom i raznim felgama i gewindama nhf Edited March 18, 2011 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites