25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

To sam si i mislio ali sam se htio uvijeriti pa sam pitao... hvala za pomoč :palacg

trebaju mi veliki unutarnji kineticki sto su dolazili na gti golfu 2...u mene je 2y getriba i netko je stavio male paih stalno skrsim...zanima me da li moram traziti bas od gti-ja ili mi pasu s jos nekog drugog vw-a i kojeg.hvala :rolleyes:

trebaju mi veliki unutarnji kineticki sto su dolazili na gti golfu 2...u mene je 2y getriba i netko je stavio male paih stalno skrsim...zanima me da li moram traziti bas od gti-ja ili mi pasu s jos nekog drugog vw-a i kojeg.hvala :rolleyes:
pasu ti i s jacih trojki.....

Npr... :zivio

i od passat 88-96, ak se ne varam oni svi imaju veće zglobove

Pase li antena od radija sa MK3 na MK2 s obzirom na onaj kut blatobrana? Imam neku kinesku, ali orginalna od mk3 mi je bolja.

pase li kontrolna jedinica (modul ispod volana) te instalacija iz passata 2000 godina na golf 4 98 godina

to je instalacija na kojoj se nalazi za regulaciju podizaca,centralno zakljucavanje .,,,

Guest O84GT

Dali pase volan od mkV na mk 3,znaci ako netko zna jeli ona centralna rupa istog promjera kao i zupci na njoj,hvala!

Dali pase volan od mkV na mk 3,znaci ako netko zna jeli ona centralna rupa istog promjera kao i zupci na njoj,hvala!

nepaše i ostavi se čorava posla :lol2

Svakih par strana vam je pitanje o volanima,s 2 na 3,s 5 na 4,s 6 na 1..........

pa ocito cekamo odgovore jer neznamo dal pase , dok sami ne probamo

Ima bar 2-3 primjera ubacivanja,ako nije spomenuto ovdje onda ima u projektima članova

Opčenito je praksa da puno njih to pita,a kad saznaju ili to naprave onda mudro šute i ne dijele svoja iskustva

Pogledaj samo topice di neko ima problem

postavi mali milijun pitanja,dobije poneki odgovor a kad riješi onda napiše 'lock,riješeno' ni a ni b,ni riješia ovako ni onako,nego 'sad san tu udavia s pitanjima a kad san riješia problem onda tajnu rješenja čuvam za sebe'

Koliko ja znan po glavi pašu volani s 5 na 4,3,2,1.....samo je pitanje struje i konektora tih airbagova

neznan šta ni kako jer novije volane od golfa 3 nisan skida

Ima bar 2-3 primjera ubacivanja,ako nije spomenuto ovdje onda ima u projektima članova

Opčenito je praksa da puno njih to pita,a kad saznaju ili to naprave onda mudro šute i ne dijele svoja iskustva

postavi mali milijun pitanja,dobije poneki odgovor a kad riješi onda napiše 'lock,riješeno' ni a ni b,ni riješia ovako ni onako,nego 'sad san tu udavia s pitanjima a kad san riješia problem onda tajnu rješenja čuvam za sebe'

Koliko ja znan po glavi pašu volani s 5 na 4,3,2,1.....samo je pitanje struje i konektora tih airbagova

evo ja sam nasao topic i hvala na odgovoru,

evo mozda nekom pomogne u svezi i sa airbegom

evo ja sam nasao topic i hvala na odgovoru,

evo mozda nekom pomogne u svezi i sa airbegom

Siber od rocca 85god moze na kipu,na golfa 2...?

znam da pase od passata i audija to godiste,a od rocca...?jel tko probao?

Pase provjereno vec :bravo

ceka se pituranje pa uskoro mali update u garazi :palacg

Pase li antena od radija sa MK3 na MK2 s obzirom na onaj kut blatobrana? Imam neku kinesku, ali orginalna od mk3 mi je bolja.

NE duja ima ravnu podlogu a trica ukoso

NE duja ima ravnu podlogu a trica ukoso

i još je na blatobranu šugavo za vidit :palacg

za golf4 tdi 110 AHF od čega paše IC u branik prednji da ga je najbezbolnije pripasati?

za golf4 tdi 110 AHF od čega paše IC u branik prednji da ga je najbezbolnije pripasati?

od golfa 4 110 konja

ja bih ti prvi odgovorio da znam da ces zaista i staviti ali bojim se da bude kao i s celicnim prosirenim i branikom i cipom i raznim felgama i gewindama :palacg

nhf

Edited by MarioIV

25 25