25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

od golfa 4 110 konja

ja bih ti prvi odgovorio da znam da ces zaista i staviti ali bojim se da bude kao i s celicnim prosirenim i branikom i cipom i raznim felgama i gewindama :palacg

nhf

pa čelične felge imam..imam i čip,imam i opruge ...felga sam imao 7 kompleta,više nego češ ih ti ikada staviti,a opruge eibach su mi ok dok ne prdu amortizeri..

ja sam kupovao alu felge u sloveniji dok si ti još crtao aute na zadnjoj stranici bilježnice u srednjoj

Edited by bojan24

Od čeg pašu remenice za tračni remen na golfa 2 1.6d???

Znači za vodenu pumpu i radilicu...

otišla mi servo letva volana na mojem GTIu , recite mi od čega paše to jest da li moram tražiti baš od GTIa letvu ili paše od kojeg drugog golfa

Od čeg pašu remenice za tračni remen na golfa 2 1.6d???

Znači za vodenu pumpu i radilicu...

od 1.9 d bi moralo hodat...

otišla mi servo letva volana na mojem GTIu , recite mi od čega paše to jest da li moram tražiti baš od GTIa letvu ili paše od kojeg drugog golfa
od bilo koje trojke,isti vrag.....

od bilo koje trojke,isti vrag.....

Hvala :palacg :palacg :palacg

od 1.9 d bi moralo hodat...

kanalna remenica radilice od npr G III 1.9 D TD TDi i remenica vodene pumpe al ona glatka od modela bez klime, predpostavljam da imaš alternator sa kanalnom remenicom

Trenutno je gore klinasti al idu 2 alternaotra od 140a, pa mislim da nebi igralo sa klinastim.... a i na alternatorima su tračne remenice...

Edited by joke

na passata b4 96'g 1.9tdi 66kw , svrnio maf senzor, od kojeg auta trazit da jos pase taj senzor, i ima li neki nacin za to reparirat

na passata b4 96'g 1.9tdi 66kw , svrnio maf senzor, od kojeg auta trazit da jos pase taj senzor, i ima li neki nacin za to reparirat

od golfa III isti motor ili toledo s istim motorom

imaš orginal ili zamjenski novi

sama letva ko letva je ista, ali su ti spone na GTI-u duže

Pasu li -30/-40 h&r opruge za b7 a4 variant '05 na passat variant 3bg '05?

od golfa III isti motor ili toledo s istim motorom

imaš orginal ili zamjenski novi

ne na pasatu b4 je sve, i motor i sve, sve je tvornicko orginal, gledali smo jeli isti taj senzor kod mene u toledu jer je motor prakticki isti ,i cini nam se da je motor isiti vjerovatno ali da elektronika i ti senzori nisu, najvece je pitanje jeli od g3 pase taj senzor na b4 pasata jer za g3 dodje 300tinjak kn maf senzor zamjenski a za b4 ispod 1000kn nema zamjenskih , orginal je 1300kn sto je uzasno puno , sad pitanje jeli postoji nacin da se upase taj senzor sa g3 (jeftiniji ) ili se ovaj moze nekako ocistit ili neznam sta , nismo pametni sta napravit...

thx , našao i montirao jučer gore

a kod mene lijeva spona od abf-a,jer smo mjenjali krajnik koji se zapekel pa smo rezali sponu i metnuli od abf-a i sve je ok

Pasu li -30/-40 h&r opruge za b7 a4 variant '05 na passat variant 3bg '05?

Nezna nitko?!? :/

Nezna nitko?!? :/

Nisam sto posto siguran ali mislim da ne pašu pošto audi ima neovisan zadnji ovjes, a passat ne...

Edited by brane

ne na pasatu b4 je sve, i motor i sve, sve je tvornicko orginal, gledali smo jeli isti taj senzor kod mene u toledu jer je motor prakticki isti ,i cini nam se da je motor isiti vjerovatno ali da elektronika i ti senzori nisu, najvece je pitanje jeli od g3 pase taj senzor na b4 pasata jer za g3 dodje 300tinjak kn maf senzor zamjenski a za b4 ispod 1000kn nema zamjenskih , orginal je 1300kn sto je uzasno puno , sad pitanje jeli postoji nacin da se upase taj senzor sa g3 (jeftiniji ) ili se ovaj moze nekako ocistit ili neznam sta , nismo pametni sta napravit...

Pase od golfa 3, stavljao sa passata na svog golfa i sve normalno.....

Probaj prvo očistit taj MAF. Ekipa sa vwortexa to radi tak da u vrećicu sa zip zatvaraćem natoće 100%-tni alkohol i unutra urone MAF. Malo se to promućka lagano, ocjedi i lagano ispuše kompresorom. Zatim se MAF ostavi još kojih 12 sati da taj sav alkohol sigurno izlapi i onda bi MAF trebo bit ko novi. Probaj prvo to, ak nebde radilo kupiš drugi.

osim 100%-tnog alkohola može i Isopropyl alcohol ili Denatured alcohol

Edited by Passat

Nije razlika dal je passat ili toledo ili GIII nego kojeg je proizvođača Pierburg ili Bosch

GIII, toledo do '96. i passat do '96 ti imaju onaj skupi a noviji passati '96. na dalje imaju noviji tip gdje se mjenja samo patrona a ne i ona cijev za protok zraka tj. dio usisa zato je ovaj kompletni skuplji

Noviji ujedno ima i drugačiji konektor tako da ne paše a isti je i na G IV

Taj kompletni zamjenski ti je ak se ne varam nekih 700kn

Neznam da li je itko od Vas do sad dimenzionirao i jedan prenosnik (proracun i ostalo) a ne sklapao otprilike, jedan od NAJVECIH faktora je OBRTNI MOMENT, a drugi samo malo manje vazan jest broj obrtaja. sve se to vrti u krug al menjac koji bi izdrzao 1000kW a svega 100N/m, bi motor (elekricni DC jer jedino oni imaju ovakve odnose obrtnog momenta snage) od 60kW i 800N/m zdrobio na delice bez problema !

tako da nemojte govoriti da obrtni moment nije bitan je je on MNOGO BITNIJI OD snage (ipak je snaga motora ovisna o obrtnom momentu i broju obrtaja)

I onda je svizac zamotao čokoladu! :bag::bleh

Ramljak,mislimo na isto al smo izgleda u manjini,ti,ja i čarobnjak iz Os koji radi samo mjenjače.Ja za ovog quotiranog nemam više živaca jer ću "pančat" pa vas sve pozdravljam. :palacg

25 25