ivanmk1 0 Posted May 8, 2011 a jel su postojali za stariju godinu el. podizači za duju ili pašu od nekog drugog auta...to me zanimalojesu...cak i u kecu....a sad jel pasu od cega drugog...neznam Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted May 8, 2011 e hvala to me zanimalo...znači ima šanse za el podizače :D Share this post Link to post Share on other sites
thezero 0 Posted May 8, 2011 Pase li nosac retrovizora sa passata b5.5 bez zmige u njemu na passat b5.5 retrovizor sa zmigom? zar nitko nezna? :/ Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 8, 2011 Postoje, samo ih treba nać. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted May 10, 2011 Dal pasu krovni nosaci sa prve linije audia A3 8L 1998-2001god na novog pola!? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted May 10, 2011 Po thule katalogu su isti http://www.thule.com/en/BE/FitGuide.aspx#startApp Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted May 12, 2011 dali netko moze potvrdit dali odgovaraju zadnja vrata-gepek sa pola 9n3 na pola 9n ovako usporedujuci na oko,na 9n3 je malo zaobljenije staklo kod brisaca,a na 9n je ravno, nasao sam jedno,ali ako ga skinem-kupljeno je pa bi trebao nekog ako zna sa sigurnoscu potvrdit. Share this post Link to post Share on other sites
Kruno0204 0 Posted May 12, 2011 Evo ovako zanima me dali se moze staviti sat sa obrtaljkom na golfa mk3 1994 god 1.9D i s kojega golfa bi pasalo ? Share this post Link to post Share on other sites
Kruno0204 0 Posted May 13, 2011 dali je plug& play ili ima kombiniranja nekog? Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted May 13, 2011 e hvala to me zanimalo...znači ima šanse za el podizače :D imam ti ja EL. podizace za duju stari tio model sa 2 vrata iiii EL. retrovizore za duju stari tip Share this post Link to post Share on other sites
dim 0 Posted May 14, 2011 pase li ventilacija( cili onaj tunel iza istrument table) od passata 35i u golfa 2 u standardnu tablu ? Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted May 14, 2011 Paše li ispušna(s turbinom komplet naravno) od 2.0 tdi, gt1646v, na glavu od 1z motora?? Ajde, znam da neko zna sigirno... Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted May 14, 2011 Ajde, znam da neko zna sigirno... Jesi li siguran da je taj turbo sa 2.0 TDI-a. Znam da je isla na 1.9 77kw i s njega mislim da pase jer je ista glava ko na mom a sa mog sigurno pase na 1z. 2.0 motori mislim da imaju dijagonalno postavljene rupe za šarafe na ispušnoj pa mislim da nepaše na 1.9. Ispušna na 1.9 http://usa.world-turbocharger.com/usa/imag.../TC-GT1749V.jpg Ispušna na 2.0 http://i204.photobucket.com/albums/bb18/fenwick458/Vc1.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted May 16, 2011 Jesi li siguran da je taj turbo sa 2.0 TDI-a. Znam da je isla na 1.9 77kw i s njega mislim da pase jer je ista glava ko na mom a sa mog sigurno pase na 1z. 2.0 motori mislim da imaju dijagonalno postavljene rupe za šarafe na ispušnoj pa mislim da nepaše na 1.9. Ispušna na 1.9 http://usa.world-turbocharger.com/usa/imag.../TC-GT1749V.jpg Ispušna na 2.0 http://i204.photobucket.com/albums/bb18/fenwick458/Vc1.jpg Da siguran sam, nemaju svi 2.0 isti turbo. Vidio sam dvije vrste, jedan je imao dpf a drugi nije.. Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted May 18, 2011 Sa kojeg auta pašu powerflex stvarčice na passat karavan,1.9 TD, 93.god ? http://www.powerflex.co.uk/products/Volkswagen-37/t1.html Share this post Link to post Share on other sites
Snake 0 Posted May 20, 2011 dali pase sa golfa 4 1,9 tdi 130ks PD poklopac ventila koji je metalni na golfa 4 1,9 tdi 101ks PD (plasticni je) Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 20, 2011 Zdrao! Želim se prebacit na mikroremenje sa KR-om, pa me zanima sljedeče: Dali pašu remenice radilice, vodene pumpe i servo pumpe sa duje G60 na KR radilicu, vodenu pumpu i servo pumpu? I dali paše od ABF-a nosač alternatora s ABF alternatorom na blok od KR-a? Tj. to sve skupa zajedno na mog KR-a! Ima li kakve kemije? Nosač sa španerom za servo pumpu imam od KR-a. Pozdrav, i HVWALA! Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted May 21, 2011 jedno glupo pitanje paše li motor iz pola 6n2 ispod haube golfa 4 ? Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted May 21, 2011 jedno glupo pitanje paše li motor iz pola 6n2 ispod haube golfa 4 ? po nekoj zdravoj logici bi trebalo,jer koliko znam u taj polo je najcesce isao 1.4 tdi koji je osjetno manji od golfovog 1.9.Tako da uz malo kemijanja naravno da moze,ali samo nezz zasto stavljati dosta slabiji motor Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted May 21, 2011 jedno glupo pitanje paše li motor iz pola 6n2 ispod haube golfa 4 ? po nekoj zdravoj logici bi trebalo,jer koliko znam u taj polo je najcesce isao 1.4 tdi koji je osjetno manji od golfovog 1.9.Tako da uz malo kemijanja naravno da moze,ali samo nezz zasto stavljati dosta slabiji motor Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted May 22, 2011 po nekoj zdravoj logici bi trebalo,jer koliko znam u taj polo je najcesce isao 1.4 tdi koji je osjetno manji od golfovog 1.9.Tako da uz malo kemijanja naravno da moze,ali samo nezz zasto stavljati dosta slabiji motor zato što za malo novaca mogu nabavit školjku od golfa a pošto sam pola razbio a motor, mjenjač itd su ostali čitavi rado bih to presadio, znam u kakvom je motor stanju i znam što se s njim radilo tako da mi ga se žao riješit a da investiram u drugi (kompletan) auto nisam financijski potkovan, kad bih 100% znao da na šaraf paše nebi ni minute razmišljao... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 22, 2011 Zdrao! Želim se prebacit na mikroremenje sa KR-om, pa me zanima sljedeče: Dali pašu remenice radilice, vodene pumpe i servo pumpe sa duje G60 na KR radilicu, vodenu pumpu i servo pumpu? I dali paše od ABF-a nosač alternatora s ABF alternatorom na blok od KR-a? Tj. to sve skupa zajedno na mog KR-a! Ima li kakve kemije? Nosač sa španerom za servo pumpu imam od KR-a. Pozdrav, i HVWALA! Dodatak: Ako se ne slažu G60 remenice(radilica, vodena i servo) i ova na alternatoru od ABF-a; mogu li na ABF alternator stavit od G60 alternatora remenicu? Da se desi kemija ili ne? Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted May 22, 2011 zato što za malo novaca mogu nabavit školjku od golfa a pošto sam pola razbio a motor, mjenjač itd su ostali čitavi rado bih to presadio, znam u kakvom je motor stanju i znam što se s njim radilo tako da mi ga se žao riješit a da investiram u drugi (kompletan) auto nisam financijski potkovan, kad bih 100% znao da na šaraf paše nebi ni minute razmišljao... Hmmm pametno,msm da nebi pasalo bas saraf na saraf ali 99% bi,po meni veoma pametna odluka Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted May 22, 2011 Hmmm pametno,msm da nebi pasalo bas saraf na saraf ali 99% bi,po meni veoma pametna odluka Imal li jos tko kakav komentar na ovo moje ludo pitanje? Share this post Link to post Share on other sites