nide 0 Posted July 22, 2011 Pozdrav. Imam jedno pitanje pa ako mi netrko moze pomoci. Stavio sam og golfa 2 mjenjac sa 5 brzina na golfa 1 pa mi ne pasu poluge za saltanje. Zanima me dali bi mi pasale sa golfa 2. Znaci ona centralna koja ide iz kabine do motora sa svim oni zglobovima i malim polugama? ili bi trebao staviti od mk1 koji ima 5 brzina?? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted July 22, 2011 Pozdrav. Imam jedno pitanje pa ako mi netrko moze pomoci. Stavio sam og golfa 2 mjenjac sa 5 brzina na golfa 1 pa mi ne pasu poluge za saltanje. Zanima me dali bi mi pasale sa golfa 2. Znaci ona centralna koja ide iz kabine do motora sa svim oni zglobovima i malim polugama? ili bi trebao staviti od mk1 koji ima 5 brzina?? imas sve na pm.....sad tek vidio.... Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 24, 2011 zanima me, pase li turbina od passata 3bg 130 ks na 101 ks na saraf, hoce to sve raditi dobro bez remapa, znaci ostalo sve standardno, ili se moze neka druga veca uglaviti, trenutno bez remapa, bitno je da radi normalno i naravno jel se moze sta ocekivati od tako necega, pojacanje? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted July 24, 2011 zanima me, pase li turbina od passata 3bg 130 ks na 101 ks na saraf, hoce to sve raditi dobro bez remapa, znaci ostalo sve standardno, ili se moze neka druga veca uglaviti, trenutno bez remapa, bitno je da radi normalno i naravno jel se moze sta ocekivati od tako necega, pojacanje? Bez nekog dobrog remapa tesko da ce koja turbina bolje raditi na tome motoru od originalne Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted July 24, 2011 pase li alnaser od disela 1.6TD na 1.9TD Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted July 26, 2011 nosači čeljusti sa pola 6n2 na golf 3? u pitanju je disk 256x25mm Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted July 27, 2011 nosači čeljusti sa pola 6n2 na golf 3? u pitanju je disk 256x25mm trebalo bi biti isto Share this post Link to post Share on other sites
markinho 0 Posted July 27, 2011 Da li pase šiber od trice starijeg godista (93,94) na tricu novijeg godista (95 i dalje)?? Kupia san auto kojem ne radi šiber, pa bi to sad tija odma rijesit. Hvala Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted July 27, 2011 Da li pase šiber od trice starijeg godista (93,94) na tricu novijeg godista (95 i dalje)?? Kupia san auto kojem ne radi šiber, pa bi to sad tija odma rijesit. Hvala da Share this post Link to post Share on other sites
markinho 0 Posted July 27, 2011 Hvala na brzom odgovoru!! Share this post Link to post Share on other sites
bikerbj 0 Posted July 27, 2011 book...pašu li sa passata 1.9tdi (3b) 97g. amortizeri na audi a4 istog godišta..... Share this post Link to post Share on other sites
carper 0 Posted August 3, 2011 dali od trojke 1.4 pasu poluosovine na 1.8 90ks mijenjac? Share this post Link to post Share on other sites
antoniyx 0 Posted August 11, 2011 zanima me paše li od golfa 3 gti 16V kilometar sat na golfa gti 8V tj znan da paše (tj da se može staviti), ali me zanima pokaziva li točno kad se stavi ta tabla hvala Share this post Link to post Share on other sites
stressman 0 Posted August 11, 2011 Što se tiče table - provjeri vrijednost W na oba brzinomjera. ako je isti, onda nema problema Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted August 27, 2011 pase li blatobran od venta na golfa 3? Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted August 27, 2011 da dali postoji neka bas vidljiva razlika?? pitan zato sta mi na golfu nelezi bas najbolje,pari mi se da je livi malo duzi od desnog,pa sumnjan da je od venta Share this post Link to post Share on other sites
vilenjak91 0 Posted August 27, 2011 jel zna netko dali pasu opruge amortizera sa golfa 4 2000 1.9tdi pd 85kw na passata 1.8i 1994 ? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted August 27, 2011 jel zna netko dali pasu opruge amortizera sa golfa 4 2000 1.9tdi pd 85kw na passata 1.8i 1994 ?ne..pogotovo zadnji.... Share this post Link to post Share on other sites
vilenjak91 0 Posted August 27, 2011 ne..pogotovo zadnji.... meni je to palo na pamet jer su mi prednji puknuti 5-6cm puklo na obadva i onda sam mislio zamjenit jer ove od golfa imam ... ovak mi se cine jednaki, jednako krugova jedino nevidim na autu onaj zadnji krug kakav je ma golfovom je zadnji krug manji Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted August 27, 2011 dali postoji neka bas vidljiva razlika?? pitan zato sta mi na golfu nelezi bas najbolje,pari mi se da je livi malo duzi od desnog,pa sumnjan da je od venta možda nije original jer su inače potpuno isti Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted August 28, 2011 od venta i golfa 3 su isti prednji blatobrani.. Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted August 28, 2011 pašu li plastični pragovi s venta na golfa 3 malo mi je hitno pa ako netko zna? Hvala unaprijed Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted August 28, 2011 vento je isti golf samo sto ima duzi gepek,iliti veci bunker,i kockast zadnji kraj,.. Share this post Link to post Share on other sites