25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Bok!

Dali pašu ove glavčine i rukavci na slikama sa duje (MISLIM da su bile na mom KR-u 239mm), na duju GTD, tj. dali na njih mogu ići NEventilirajući diskovi?

dsc07397a.jpg

dsc07396k.jpg

HVALA! :)

MOTA BOY said:
Bok!

Dali pašu ove glavčine i rukavci na slikama sa duje (MISLIM da su bile na mom KR-u 239mm), na duju GTD, tj. dali na njih mogu ići NEventilirajući diskovi?

dsc07397a.jpg

dsc07396k.jpg

HVALA! :)

Rukavci za diesela su drugačiji, nemaju klizače za čeljusti nego se čeljusti šarafe u rukavac i na sebi imaju bolcne po kojima klize..

MOTA BOY said:
Znači ovo jesu od 239mm sa mog KR-a?

jesu,239 su i idu i obicni i vent diskovi gore, razlika je u tanjim plocicama koje idu uz vent diskove, uz obicne diskove idu deblje plocice

Da zaključim! :D Onda bi na ovo pasale GTD čeljusti i obični diskovi? (nemam špojma koji je promjer kod GTD-a)

MOTA BOY said:
Da zaključim! :D Onda bi na ovo pasale GTD čeljusti i obični diskovi? (nemam špojma koji je promjer kod GTD-a)

jeste :) za celjusti si pogledaj koliki su sirine, mozda i vent diskovi stanu :)

Pašu li 2 crijeva koja idu od gl. kočionog prema pomoćnom kočionom od trojke na dvojku, što se tiče dužine i savijanja istih? Može i savjet što najbolje učiniti jer su od dvojke bez pomoćnog kočionog predugačka, a ugrađujem taj pomoćni zajedno sa mostom od mk3.

Edited by brončani

Pokušaj nač od dvojke koja ima taj peti kočioni cilindar.

Od trice ti se sigurno može pripasat al ne vjerujem da je isti u milimetar

rrocado said:
Pokušaj nač od dvojke koja ima taj peti kočioni cilindar.

Od trice ti se sigurno može pripasat al ne vjerujem da je isti u milimetar

Mislim da ću to teško pronaći jer su takva crijeva već trula i nagrižena?

I dobio sam info za vep hidrauliku, provjeriti ću imaju li riješenje po mjeri.

Hvala

btw jel paše križ volana od Toleda mk1 sa servom na duju sa servom?

Edited by brončani

Od duje lajtunzi mislim da su ti prekratki, jedino da nađeš od trojke originalne, to bi moglo pasati. Ili napraviš nove, tako sam ja napravio, samo dobro izmjeri koja ti duljina treba !

Pozdrav.,imam golf trojku pa bi trebao stavit nove prednje selene..pa sam si uzeo selene od opela omege...pune..pa me zanima vase misljenje...jel je to pametan potez...?...heh.. :rotfl

Pozz dali se moze skemijati sat od mk4,mk5 u mk3, i da to funkcionira?

TROJKA said:
Pozz dali se moze skemijati sat od mk4,mk5 u mk3, i da to funkcionira?

Vidio sam da ima kupit adaptera za to...to ti je plug and play,a za kemijat valjda moze...

marko ri said:
Pozdrav.,imam golf trojku pa bi trebao stavit nove prednje selene..pa sam si uzeo selene od opela omege...pune..pa me zanima vase misljenje...jel je to pametan potez...?...heh.. :rotfl

Mozes te mozes od tt-a mislim da cak i neke četvorke imaju pune sve u svemu ja sam ih stavio na svju trojku i nis auto vozi, razliku ne osjetim neku, a logički je da bi trebali trajat duže.

brončani said:
Pašu li 2 crijeva koja idu od gl. kočionog prema pomoćnom kočionom od trojke na dvojku, što se tiče dužine i savijanja istih? Može i savjet što najbolje učiniti jer su od dvojke bez pomoćnog kočionog predugačka, a ugrađujem taj pomoćni zajedno sa mostom od mk3.

Izmjeri i napravi nova i to je to .

znaci nisu 100, mislim sumnjao sam da nisu ali ipak 650 mi je malo previse.

Ali svejedno me zanima ako pragovi pašu ako imam gore zastavice?

:lol2

dzinn16v said:
Vidio sam da ima kupit adaptera za to...to ti je plug and play,a za kemijat valjda moze...

adapter ....neki kabal jel? i to je to?

itko,neko ime ili pojam..

zagrijavam se

dali mozda netko zna dali pase instalacija od grijanja siceva od passata 2002 u golfa 4?

Snake said:
dali mozda netko zna dali pase instalacija od grijanja siceva od passata 2002 u golfa 4?

Ja sam uzeo iz passata i mislim da bi trebala pasat, bar mi je tako receno

Snake said:

pase, ista ti je instalacija i kod golfa/bore, passata i sharana tih godina :palacg

a u cemu moze biti problem da pocne puno slabije grijati, naoko sve izgleda dobro.

vozacev grije na 5 kao normalno na 1-2, a suvozacev grije odlicno

passat 3bg

type-r said:
a u cemu moze biti problem da pocne puno slabije grijati, naoko sve izgleda dobro.

vozacev grije na 5 kao normalno na 1-2, a suvozacev grije odlicno

passat 3bg

Isti problem.. :mellow:

25 25