wildD 1 Posted August 5, 2012 i meni je bilo tako objašnjeno ali nažalost nije baš u svakom autu tako, to ćeš najbolje znati kad spojiš čuku i spojiš senzor temp ulja (cca 30kn) ja sam sebi vukao novu žicu za temp ulja i sad još moram za potrošnju da bi sve savršeno funkcioniralo Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted August 5, 2012 servo s golfa 3 na golf 2 1.8 90 konja (stup letva kriz i pumpa)? Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted August 6, 2012 crvene FK sportske opruge sa mk3 na mk2? Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted August 6, 2012 Jel postoje za golfa mk2 bocne GTD oznake iste velicine kao GTI, znaci da pase na gti bodykit (tanke lajsne)? Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted August 6, 2012 Prednja ne pašu a stražnja uz nešto rezuckanja i birkanja žica pašu stražnja samo žice prespojit, a inače fizički pašu orginal Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted August 6, 2012 Zbog ovakvih odgovora se događaju problemi.... Nije bitno jel se nešto gura il vuče.... Kod WG turbine je VENTIL.. znači ON/OFF, Kod VNT turbine je REGULATOR tj. PRETVARAČ TLAKA... ne nastaju problemi nego je čovjek najjednostavnije objasnio u čemu je razlika i čemu pojedini element služi a ako nije bitno zašto onda nebi mogli funkcionirat jedan umjesto drugog, zato jer imaju kontra ulogu na pojedinom turbu Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted August 8, 2012 servo s golfa 3 na golf 2 1.8 90 konja (stup letva kriz i pumpa)? + El. podizači sa 5 vr golfa 3 na 5 vr golfa 2? Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted August 8, 2012 (edited) podizaci nepasu a letva pase samo moraju ici spone od duje ako se ne varam Edited August 8, 2012 by Leo-st Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted August 10, 2012 stavio sam oglas za el podizace za golfa 2 i javio mi se čovjek koji ima zadnje el s jednim stupom iz golfa 3 i da du iste visine i da to paše na 2 prednja vrata . da ili ne Share this post Link to post Share on other sites
Vrky ZD 0 Posted August 10, 2012 (edited) Pozdrav ljudi...zanima me jeli motor 2.3 136 ks redni-benzin iz passata starog 85,86 god.pase u golfa mk1,mk2... Posto stoji ko u audiu zanima me bili se dalo u mk1,mk2 sloziti,ako je netko pokusava ili zna neka pise...hvala unaprid... Edited August 10, 2012 by duja Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted August 11, 2012 Pozdrav ljudi...zanima me jeli motor 2.3 136 ks redni-benzin iz passata starog 85,86 god.pase u golfa mk1,mk2... Posto stoji ko u audiu zanima me bili se dalo u mk1,mk2 sloziti,ako je netko pokusava ili zna neka pise...hvala unaprid... Može se ubacit i od poršea motor u golfa 2.. Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted August 13, 2012 (edited) Ne... Ne znam zašto al valjda 99% foruma miješa dva pojma.. N75 je ventil i on je na obićnoj turbini da propusti/otvori klapnu na turbu Na vnt turbu se to ne zove N75, jer nije.. Vnt turbu je potreban regulator(pretvarač tlaka u etki) ajmo reć a ne ventil... EGR ti ima regulator, kao i vnt turbo edit: 1H0 906 627 pretvarač tlaka (za egr) 1H0 906 627 A pretvarač tlaka (za vnt) 028 906 283 F magnetni preklopni ventil (za običan turbo) ili ti ga N75 postoje još neke razlike u kataloškim brojevima ali nebitno I ne znam dal bi ovaj prvi i drugi jednako radio, ipak je razlika u kataloškom u slovu A.. auto spojen na dijagnostiku, istestiran (sve zivo od ventila "klikce"), ponistene greske...nema nis, nakon par dana, opet spojen na dijagnostiku i pokazao ovu gresku (na slici), opet ponisteno, opet nakon par dana spojen, izbaci istu gresku... -da nije do MAFa (maf je pierburg., onaj stari kockasti koji rijetko odlazi, ciscen je prije par mj.) -crijeva od vakuma pregledana i cini se ok -izbaci u safe jako rijetko, najvise se dogadalo kad sam se penjao na brda/gracac i sl. na povratku s mora -turbina fila i na autoputu sam npr preko 200km/h bez beda MAF? slicka greske: dakle, 00575 greska, ajmo znalci, konkretno Edited August 13, 2012 by Robiii Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted August 13, 2012 Pozdrav ljudi...zanima me jeli motor 2.3 136 ks redni-benzin iz passata starog 85,86 god.pase u golfa mk1,mk2... Posto stoji ko u audiu zanima me bili se dalo u mk1,mk2 sloziti,ako je netko pokusava ili zna neka pise...hvala unaprid... To je 5 cilindara,bilo je takvih projekata al u danasnje vrijeme skroz neisplativo ugl. nema smisla kad imas ABF koji je na saraf i preskace taj motor Share this post Link to post Share on other sites
Vrky ZD 0 Posted August 15, 2012 Da to je 5 cilindara,razumim te samo pitam,hvala ti... Share this post Link to post Share on other sites
Marin_Split 0 Posted August 22, 2012 Pozdrav! Zanima me je li ko zna pase li podni tapet iz golfa 3 u golfa 2? zahvaljujem Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted August 22, 2012 Pozdrav! Zanima me je li ko zna pase li podni tapet iz golfa 3 u golfa 2? zahvaljujem Ne Share this post Link to post Share on other sites
Marin_Split 0 Posted August 22, 2012 zahvaljujem kolega Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted August 22, 2012 (edited) auto spojen na dijagnostiku, istestiran (sve zivo od ventila "klikce"), ponistene greske...nema nis, nakon par dana, opet spojen na dijagnostiku i pokazao ovu gresku (na slici), opet ponisteno, opet nakon par dana spojen, izbaci istu gresku... -da nije do MAFa (maf je pierburg., onaj stari kockasti koji rijetko odlazi, ciscen je prije par mj.) -crijeva od vakuma pregledana i cini se ok -izbaci u safe jako rijetko, najvise se dogadalo kad sam se penjao na brda/gracac i sl. na povratku s mora -turbina fila i na autoputu sam npr preko 200km/h bez beda MAF? slicka greske: dakle, 00575 greska, ajmo znalci, konkretno Ostaje ti jedino turbina, tj. "štekanje" polugice.... I ako "škljoca ventilić" ne znaći da je skroz ispravan.. BTW pitanje ostalima: paše li, tj.dal bi km/h sat u potpunosti(okretaji motora) trebao radit kad se stavi vr6 motor umjesto g60, riječ je corradu 89g.. hvala Edited August 22, 2012 by vr-turbo Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted August 23, 2012 okretaj ce ti lagat Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted August 23, 2012 okretaj ce ti lagat Hmm, meni ne rade uopče... Dobro, znači nešto nije spojeno... Share this post Link to post Share on other sites
116-TDI 0 Posted August 24, 2012 da li ova dva prekidaca imaju isti konektor? kod mene na G4 je ovaj donji sa "0" u sredini, ali mogu bespla dobit ovakav gornji pa da ne uzimam bezveze ako mi ne odgovara hvala Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted August 24, 2012 da li ova dva prekidaca imaju isti konektor? kod mene na G4 je ovaj donji sa "0" u sredini, ali mogu bespla dobit ovakav gornji pa da ne uzimam bezveze ako mi ne odgovara hvala a sta te kosta uzet ga i provat ako je dzaba, oba dva su 10-pinska i trebalo bi radit sve osim naravno grijanja...ako te to veseli Share this post Link to post Share on other sites
Goran87 0 Posted August 25, 2012 Dal bi ove gewinde pasale na mog polića? http://www.njuskalo.hr/tuning-lezanje/gewinde-oglas-2243562 Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted August 26, 2012 Dali pase prednji znak sa pola 9n na 9n3? Share this post Link to post Share on other sites
116-TDI 0 Posted August 26, 2012 a sta te kosta uzet ga i provat ako je dzaba, oba dva su 10-pinska i trebalo bi radit sve osim naravno grijanja...ako te to veseli hvala nije mi blizu, a nebi placao postarinu 2 puta Share this post Link to post Share on other sites