25 25
Guest čaddy

Pase Li ... Od, Na ... ?

Recommended Posts

Negdje sam ja mislim tu procito ali nisam siguran.Dali je istina da nisu dobri sarafi sa celicnih staviti na alu ili je to krivo?Imam doma celicne i mogu li sa njih stavit te sarafe na alu?

Negdje sam ja mislim tu procito ali nisam siguran.Dali je istina da nisu dobri sarafi sa celicnih staviti na alu ili je to krivo?Imam doma celicne i mogu li sa njih stavit te sarafe na alu?

mozes..kod mene je tak i na ovom autu i bilo je i na proslom

Jel postoje za golfa mk2 bocne GTD oznake iste velicine kao GTI, znaci da pase na gti bodykit (tanke lajsne)?

Hvala.

OEM ne postoje.

Da li je moguće spojiti tempomat sa mk2 benzinca na mk2 dizela (noviji tip struje)?

pasu li bilo koji nosaci motora sa golf 4 dizela (tdi/sdi) na golf 4 benzinca,tocnije 1.4 16v?

Paše li:

nosači rezervara golf 3 (tdi) na g2?

Kiler vode, klime, ventilator i nosač svega toga od passat 35i ili međulinije na g2?

Klupa g3 na jetta 2 ( s obzirom da jetta ima pregrađeni gepek i putni prostor s limom, odnosno kaj bi trebalo mesariti osim nosača?)

tnx :fakjea

čep rezervoara za G III, -pase li od G II (ako netko zna od cega bi jos pasalo neka slobodno napise, npr. od nekog Seata/skode....moze biti i na kljuc al nije potrebo jer imam centralno)

P.S. ako mozda netko imsa takvo nesto neka slobodno PMa

čep rezervoara za G III, -pase li od G II (ako netko zna od cega bi jos pasalo neka slobodno napise, npr. od nekog Seata/skode....moze biti i na kljuc al nije potrebo jer imam centralno)

P.S. ako mozda netko imsa takvo nesto neka slobodno PMa

pase ti golf 2, golf 3 ,passat ...

hvala za prijasnji odg.

-idemo dalje, postoje li dva tipa el. podiazca za G III, ako da u cemu je razlika, tj. kaj gledam?... (podizaci npr. desne strane od prednjih i straznjih vrata su razliciti!?)

Odgovaraju li sjedala iz golfa IV u passata B5 na šaraf ili trebaju kakva pripasavanja zadnje klupe? ima netko kakvi link tog pripasavanja?

auto spojen na dijagnostiku, istestiran (sve zivo od ventila "klikce"), ponistene greske...nema nis, nakon par dana, opet spojen na dijagnostiku i pokazao ovu gresku (na slici), opet ponisteno, opet nakon par dana spojen, izbaci istu gresku...

-da nije do MAFa (maf je pierburg., onaj stari kockasti koji rijetko odlazi, ciscen je prije par mj.)

-crijeva od vakuma pregledana i cini se ok

-izbaci u safe jako rijetko, najvise se dogadalo kad sam se penjao na brda/gracac i sl. na povratku s mora

-turbina fila i na autoputu sam npr preko 200km/h bez beda

MAF?

slicka greske:

http://img684.imageshack.us/img684/1826/20120806130753.jpg

dakle, 00575 greska, ajmo znalci, konkretno

Ako si pregledao sve vec prije navedene stvari u topicu, onda ti ostaje mala cjevcica unutar ECU-a. Vjerovatno je od starosti popucala. :)

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/00575

Pase li automat alnasera sa mk3 1.9tdi 90ks na mk3 74kw(benzin)?

Edit;ne odgovara

A kako da rastavim alnaser i dodem do bendixa,u auto dijelovima mi kazu da ga rastavim i donesem pa da vide posto je iskrin alnaser...

Edited by TROJKA

Pozdrav ekipa!!

Zanima me jesu li glavcine iste od golfa 3 tdi 90 ks i gti tdi 110 ks osin sta je razlika u rupama (4 i 5) ono velicina i utor za poluosovinu?

Zahvaljujen

Pozdrav ekipa!!

Zanima me jesu li glavcine iste od golfa 3 tdi 90 ks i gti tdi 110 ks osin sta je razlika u rupama (4 i 5) ono velicina i utor za poluosovinu?

Zahvaljujen

Jesu,razlika je samo dali su glavčine za vozila sa ABS ili bez njega,i broj rupa (4 ili 5).

znaci zanima me moze li se amortizer od golfa 2 zavidat na zadnji most od golfa 1..tj.jeli isti prihvat na mostu?

i jeli neko zna jesu li ovo gewinde od golfa 1??? jer od duje i trice nisu..krace su 20 cm :ne

6ygqkk.jpg

Edited by ivan0703

da nisu to od pola gewinde

mislim da su one moje od pola bile malo duze,nisam siguran

al i to je moguce

N 75 za AFNa, gdje kupiti?..mozda ako netko zna cijenu otprilike (G III 110, 96.g.)

-zvao Tokic, nemaju pojma o cemu pricam...

N 75 za AFNa, gdje kupiti?..mozda ako netko zna cijenu otprilike (G III 110, 96.g.)

-zvao Tokic, nemaju pojma o cemu pricam...

Pošalji sms sutra da se sjetim provjerit.. 091/5479901

Pošalji sms sutra da se sjetim provjerit.. 091/5479901

Autonett Buzin cca 500kn zamjenski

Moto Prevendar Savska cca 800kn ali po broju, znaci isti ko ovaj moj na autu

kaj je najbolje imam 2 N75 udaljenih jedan od drugoga 10 cm, isti a razliciti, kaj je najbolje nisam ziher da su oni, jer nisam pregledao i izmjenjao sva vakum crijeva, rade se preporuci gdje kupiti vakum crijeva i ponudi se to promjeniti, naravno za pare :D

Edited by Robiii

Autonett Buzin cca 500kn zamjenski

Moto Prevendar Savska cca 800kn ali po broju, znaci isti ko ovaj moj na autu

kaj je najbolje imam 2 N75 udaljenih jedan od drugoga 10 cm, isti a razliciti, kaj je najbolje nisam ziher da su oni, jer nisam pregledao i izmjenjao sva vakum crijeva, rade se preporuci gdje kupiti vakum crijeva i ponudi se to promjeniti, naravno za pare :D

Ak hočeš možeš se javit sljedeći tjedan, pa ti jedino na poslu pregledam auto i vidimo kaj ne valja, a onda se dog za popravak...

25 25