d@llygti 1 Posted February 23, 2013 Pašu li sicevi i tapacirunzi vrata iz passata 3b (1999) LIMUZINA u passat 3bg KARAVAN (2003) ??? Unaprijed hvala na odgovoru ... Stvar mi je hitna Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted February 23, 2013 Pašu li sicevi i tapacirunzi vrata iz passata 3b (1999) LIMUZINA u passat 3bg KARAVAN (2003) ??? Unaprijed hvala na odgovoru ... Stvar mi je hitna Pasu prednji sicevi i tapacirunzi,zadnji ne Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted February 23, 2013 Pasu prednji sicevi i tapacirunzi,zadnji ne Hvala kolega ... Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted February 23, 2013 Hvala kolega ... Nema na cemu prijatelju Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted February 23, 2013 el. podizaci stakla od mk3 (5vrata ) na mk2 (5vrata) naravno , radi se o golfu zna ko kaj o ovom? Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted February 24, 2013 zna ko kaj o ovom? u Ne pasu trojkini podizaci na dvojku.. Share this post Link to post Share on other sites
antonio94 0 Posted February 24, 2013 jel neko mozda zna da li pasu na Pola 9n gume 205/50/16? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 25, 2013 jel neko mozda zna da li pasu na Pola 9n gume 205/50/16? evo i tebi 17 put ovaj mjesec link-am ovaj link na topic gdje se može izmjeriti razlika u dimenziji između sadašnje i željene gume/felge http://www.rimsntires.com/specs.jsp + evo ti topic gdje se pričalo o dimenzijama guma za pola,istina za 6n2,ali možda ti bar malo pomogne http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=69970 Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted February 25, 2013 OFF i u ovom topicu, ali Roko, -ti stvarno imas volje jbt, svaka cast (nije podjeb, fkt ti se klanjam..kad ces ti puknuti, gdje je tvoja granica? hahahaaha) Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 25, 2013 golf 3/ vento ima li razlike u vratima vozacevim? Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted February 27, 2013 dali se na most di su bili diskovi.......mogu stavit doboši? i dali je komplicirano jako? Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted February 27, 2013 jel moze tko hitno mi je??? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 27, 2013 moze..isto kao most di su bili dobosi pa ljudi stave diskove Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted February 27, 2013 e to hvala ti bratko Share this post Link to post Share on other sites
Snake 0 Posted February 28, 2013 Znak (otvarac bunkera) koji znak pase na golfa 5 Od pola 6r kod- 6R6827469 Ili golf 6, passat itd kod- 6R0827469C Nosaci nisu isti na polu 6r i na golfu 6 Ili ako netko zna noviji znak (kao sto ima polo 6r) koji pase na golf 5 Itko? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 1, 2013 Za one koji ju imaju, ili su imali/probali. Da li paše plastika za zaštitu motora od benzinca na dizela? Radi se o golfu druge generacije. Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir_95 1 Posted March 1, 2013 zanima me paše li motor 1.9tdi 110hp,što se nosača tiče iz golfa 3 u passata 99god,znam da motor u passatu stoji uzdužno i da se moraju stavljat njegovi nosači pa dali imaju rupe u bloku trice za te nosače,jer sam čuo da na bloku od trice nemaju rupe za uzdužno stavljanje motora pa me to zanima... Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted March 1, 2013 Za one koji ju imaju, ili su imali/probali. Da li paše plastika za zaštitu motora od benzinca na dizela? Radi se o golfu druge generacije. pase Share this post Link to post Share on other sites
AAA-VŽ 0 Posted March 1, 2013 golf 3/ vento ima li razlike u vratima vozacevim? sva vrata su jednaka Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted March 2, 2013 Poštovanje dečki, zanima me dali pašu blatobrani od Venta na Golfa 3 ?! Da li ima razlike ?! Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted March 2, 2013 zanima me paše li motor 1.9tdi 110hp,što se nosača tiče iz golfa 3 u passata 99god,znam da motor u passatu stoji uzdužno i da se moraju stavljat njegovi nosači pa dali imaju rupe u bloku trice za te nosače,jer sam čuo da na bloku od trice nemaju rupe za uzdužno stavljanje motora pa me to zanima... Blok ko blok je isti, ali imaš ti tu podosta još stvari za izmjeniti od kartera, nosača za filter ulja i svašta nešto.. Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir_95 1 Posted March 2, 2013 Blok ko blok je isti, ali imaš ti tu podosta još stvari za izmjeniti od kartera, nosača za filter ulja i svašta nešto.. znam da ima tih pi.darija,nego me to zanimalo jeli imaju rupe za nosače...hvalaaa Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted March 5, 2013 Pašu li zadnje lampe sa pola 6N na pola 6N2(znači redizajn) tj ima li kakvi razlika u zadnjim lampama? Share this post Link to post Share on other sites