ri5ac 0 Posted August 9, 2013 od čega pašu zadnje glavcine sa diskovima i čeljustima na cordobu 96-u godinu. mozda sa golfa 3? ili kompletan most mjenjati. sad gore imam doboše(bubnjeve) Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir_95 1 Posted August 10, 2013 (edited) od golf 3 gti ako ideš na pet rupa,a ima ti i nekih tdi-eva s 4 rupe s diskovima ili golfa 2(gti) 4 rupe Imam i ja jedno pitanje pošto sam skinuo abs s corrada zanima me s čega mi paše servo bubanj Edited August 10, 2013 by zvonimir_95 Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir_95 1 Posted August 10, 2013 (edited) dupli Edited August 10, 2013 by zvonimir_95 Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted August 10, 2013 jel paše posuda od kocionog ulja s izvodom za hidro kvacilo (golf mk3) na kocioni cilindar od mk2 ? zna netko ???? netko, bilo tko ?? Share this post Link to post Share on other sites
huskybucka 0 Posted August 11, 2013 Molim hitno odgovor Da li pasu felge s renault twinga na vw golf 3??? Navodno oboje imaju rupe 4x100 Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted August 11, 2013 Centralna rupa je sigurno veca, 60. 1. Kod renaulta. Trebas prsten Share this post Link to post Share on other sites
huskybucka 0 Posted August 11, 2013 Centralna rupa je sigurno veca, 60. 1. Kod renaulta. Trebas prsten Ok, hvala, ali s prstenom bi znaci pasalo? Share this post Link to post Share on other sites
shegy 0 Posted August 11, 2013 pase i bez prstena, ali moras dobro ucentrirati felgu na glavčinu Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir_95 1 Posted August 12, 2013 Imam i ja jedno pitanje pošto sam skinuo abs s corrada zanima me s čega mi paše servo bubanj Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted August 12, 2013 ok da malo izokrenem pitanje od cega pase posuda kocionog ulja na kocioni cilindar od duje a da ta posuda ima izvod do cilindra za kvacilo Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted August 12, 2013 Glavcine sa 1.8T Golf-a mk4 na na dizel Golf-a mk4? I R32 mk4 diskovi na 1.8T glavcine? I jesu li Audi TT 3.2 334mm diskovi isti kao i na Golf mk4R32 334mm diskovi? Malo je hitno jer narudzba ceka Hvala unaprijed :mellow: Share this post Link to post Share on other sites
razor335 0 Posted August 19, 2013 pase li mjenjac na poluge na 1z ili afn motor? mislim sa aaz motora na ove.. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted August 20, 2013 Mislim da sam negdje citao ali ne mogu se sjetiti... Mislim da je netko pisao da se krovni tapacirung iz golfa 2 5 vrata moze staviti u golfa 2 3 vrata...navodno ga treba malo odrezati sa strana kod bocnih stakala? Ako je netko probao ili zna da moze tako bio bih zahvalan da javi Rijec je o crnom GTI tapacirungu bez sibera. Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted August 20, 2013 Ja sam tappacirung od 3 vrata stavljo u auto sa 5 vrata i treblo je odrezat dio tapacirunga kod zadnjih vrata, tak da obratno ne vjerujem da paše. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted August 20, 2013 Od cega pase mjenjac na G3 sdi 47kw Dal pase mozda od benzinca 1.8 66kw Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted August 27, 2013 pase li od trojke blatobran na venta i dali ima kakve razlike u blatobranima Share this post Link to post Share on other sites
najinvr6turbo 0 Posted August 28, 2013 Pasuli zadnji diskovi i celjusti od golfa 5 r32 na golfa rallya . Share this post Link to post Share on other sites
razor335 0 Posted August 29, 2013 pase li od trojke blatobran na venta i dali ima kakve razlike u blatobranima isti su... jel moguce kako stavit altenator od trojke na 1.6td? trebam zbog struje tj sata... i od cega sve pase servo pumpa na 1.6td? od trojke neide gore ? Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir_95 1 Posted August 29, 2013 od passata 16v Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted August 29, 2013 isti su... jel moguce kako stavit altenator od trojke na 1.6td? trebam zbog struje tj sata... i od cega sve pase servo pumpa na 1.6td? od trojke neide gore ? Samo staviš remenice na vodenu pumpu i radilicu od 3-ke. Share this post Link to post Share on other sites
razor335 0 Posted August 29, 2013 (edited) Samo staviš remenice na vodenu pumpu i radilicu od 3-ke. probam.. Edited August 29, 2013 by razor335 Share this post Link to post Share on other sites
Jurica Sinković 0 Posted August 31, 2013 Jel paše od kojeg drugog VW-a možda golf 3 ili nešto tapicirung vrata na polo gti 01 - 3 vrata Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted September 2, 2013 (edited) ok da malo izokrenem pitanje od cega pase posuda kocionog ulja na kocioni cilindar od duje a da ta posuda ima izvod do cilindra za kvacilo https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hpho...18f32e407b31888 ta posuda na kocioni od dvojke, jel ide ??? Edited September 2, 2013 by sever Share this post Link to post Share on other sites