niner 0 Posted December 2, 2008 Nisam znao di da postavim pitanje pa evo tu. Znaci trebam one dvoje gumice manđžete sa 5 vrata negdje kupit,takodjer novu antenu i jos nekih sitnica,di su i Zg kvalitetniji i povoljniji dijelovi,moze adresa i to ako netko zna,unaprijed zahvaljujem! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 2, 2008 Moto Prevendar, Savska cesta, Zagreb Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted December 2, 2008 imas i na staroj karlovackoj,od lucko prema kerestincu prek puta onog ducana gradevinskog materijala,jedan ducan koj ima i orgigi i zamjenske dijelove.isto dost povoljne cijene ima. Share this post Link to post Share on other sites
niner 0 Posted December 3, 2008 U moto prevendar nema sto mi treba, na kraju sam u autorad narucio mandžete i jedino mi jos treba antena za g4 (baza,ujstvari sve sto ide) i onaj aerotwin upgrade kit pa ako netko zna neka pomaze,antena mi je hitna!THX! Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted December 3, 2008 antena je bila prilicno skupa....uzmi si orgigi shark antenu za nekih 400kn,manzetu si mogo cak i u auto kresi kupit,a aero upgrade samo ak mislis svoje nosac ostavit...isto u kresi za nekih 230kn od valeo.inace se mjenja i nosac metlica koji su isto relativno skupi Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 3, 2008 aero twin s rukama brisaca su cca 900 kn u vw-u Share this post Link to post Share on other sites
niner 0 Posted December 4, 2008 Da,planiram ostavit svoje nosace jer imam onaj stari sistem brisaca auto je 99god. Koliko sam skuzio tu od ljudi sa foruma ako kupim taj upgrade kit nemoram mjenjat one ruke ili sto vec ide i sto je jako skupo Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted December 4, 2008 onda odi u kreso ili tokic i kupi od bosch ili valeo aero brisace za postojece nosace.cijena nekih 200kn Share this post Link to post Share on other sites
niner 0 Posted December 5, 2008 Nasao sam brisace, jos samo antena, sve sam zvao nigdje nema. Jel ima jos neki prijedlog di bi mogo toga biti? Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted December 5, 2008 hoces orgigi 16v antenu na krov stavit ili neku 0815 antenu....odi kod ovlastenog i trazi shark antenu od audija koja ima samo radio-funkciju... pase u rupu od orgigi antene i nema kemijanja...usput i fancy izgleda i nebu ti niko mogo stap maknut Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted December 6, 2008 upgrade kit u ovlaštenim vw salonima košta 270 kuna Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted December 6, 2008 daj pojasni taj ugrade kit za 270kn o cem se radi? ja sam si prek neta narucio ruke brisaca i metlice za cca 700kn. sa postarinom me ispalo 1000kn, al sam uzeo jos neke stari pa mi se isplatilo Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted December 6, 2008 upgrade kit je to da ti ostaje nosac metlice,znaci stari sistem.a sama metlica je aero-metlica samo sa starim sistem kopce.a nekih 50kn vise dat samo da pise vw na kutiji???? Share this post Link to post Share on other sites
niner 0 Posted December 11, 2008 E ispizdio sam vise s tom antenom, nigdje nema,puno mi je dat 400 kn za tu shark antenu pa ako ima dobra dusa neka javi di ima original od g4 za kupit bio bih jako zahvalan. Inace te se od G4 cijena krece oko 90 kn,al et taman kad ja trebam kupit kaze tip da nema vise a da nemaju ni ovi od koga narucujuje. A ni ebay nema. Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted December 11, 2008 (edited) upgrade kit je to da ti ostaje nosac metlice,znaci stari sistem.a sama metlica je aero-metlica samo sa starim sistem kopce.a nekih 50kn vise dat samo da pise vw na kutiji???? Ja sam uzeo od Valea, i qrac, niš više osim kaj puno bolje zgelda. Stari Bosch su mi bolje brisali. Živcira me kaj ne brišu po krajevima, dignu se na rubu E ispizdio sam vise s tom antenom, nigdje nema,puno mi je dat 400 kn za tu shark antenu pa ako ima dobra dusa neka javi di ima original od g4 za kupit bio bih jako zahvalan. Inace te se od G4 cijena krece oko 90 kn,al et taman kad ja trebam kupit kaze tip da nema vise a da nemaju ni ovi od koga narucujuje. A ni ebay nema. Prodam ti ja svoju ako hoćeš. Trenutno je kraći nastavak gore, boja aluminija. Edited December 11, 2008 by Nick Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted December 14, 2008 boris, ti trazis samo stap ili komplet antenu?? Share this post Link to post Share on other sites
niner 0 Posted January 15, 2009 Evo sad sam tek vidio post. trazim onu cijelu antenu sto ide u krov,jel,ono moras skinut tapecirung da do tog dodjes. Imam onaj mali alu stap sto se navrne na bazu koja mi treba1 Share this post Link to post Share on other sites
niner 0 Posted January 15, 2009 E da,tvoj je onaj auto u savskoj kod Dankica jel koliko vidim po avataru. Prejeben golf! Share this post Link to post Share on other sites