3 3
Vlajs

Koliko kosta farbanje kompletnog auta?

Recommended Posts

On 18. 06. 2016. at 19:15, gavranovic said:

Decki, koliko bi kostalo lakiranje cijelog auta u originalnu boju, Crna s efektom?

Ovak i kod ovlastenog, ako netko zna.

Između 10-11k kn u ovlaštenom.

On 18. 06. 2016. at 20:08, RI VW said:

Od 500 do 3000 eura

Gdje ima za 500€?

On 18. 06. 2016. at 21:26, Mouse-RI said:

Gdje ima za 500€?

Doma kod nekog u dvorištu, sa 25l kompresorom, špricom iz kauflanda, a bojama odstajalim 20godina u nekom skladištu :grrr

On 18. 06. 2016. at 21:26, Mouse-RI said:

Gdje ima za 500?

Ima vjeruj, samo sta nakon toga auto izgleda gore nego da si ga sam doma farbao...

U brodu ima koji farbaju za 3000kn pa sve do 15000kn a po zagrebu se fRba i preko 5000e

moj golf je ofarban za 500e i puno bolje nego neki koji su dali 10.000 kuna...sto su mi priznali i vlasnici tih auta :pusa

samo lakiranje nebi smjelo preci cca 7500 kn ali nasi majstori parte SVJETSKI TREND hehehehe pa tako i odredjuju cijenu

iako materijala ima cca 2500-3000 kn. lupaj se cijenama,to im prolazi pa tako vise i nema povoljnog lakiranja

neki majstori dobro pogode lakiranje pa onda opet daju drugim lakilerima i uzmu svoj dio

tako da skuplje lakiranje ne mora nuzno znaciti i da je bolje

U zagrebu tko od ovlastenih servisera lakira/limariju radi? Odnosno. Da li svi dobro odrade posao. Vidim da kovacevic ima u ponudi lakiranje i limariju

Edited by gavranovic

700 eura crna da ikrom + novi pocincani pragovi u cijeni :)

Pa nek prica ko sta oce ! A auto je ogledalo s tim da nakon bojanja nije jos ispoliran pa se hos vide bijeli tragovi voska .

Farban u bih

Ne mora znaciti. Ja sam lakirer,radim kod kolege u dvoristu,a lakira se u komori...cijena varira ovisno o steti auta,materijalima itd... neki ovlasteni servisi lakiraju pasivno kod neke lakirnice i zarade s postotcima...

Ima svakakvih materijala recimo lak od 100 kuna

i od 1000 kuna po litri.

nije nikakav problem ofarbati auto za 500 eura a kako ce izgledati kasnije je drugi par cipela.

3 3