SprinteR 0 Posted December 4, 2008 Obilazeći auto kuće s polovnjacima primjetio sam da je mala razlika u cijeni između IV i V, pa me zanima sad kakva je kupovina rabljene V-ce 2004 godina s oko ~150 tkm, TDI... uostalom evo recimo ova dva navedena oglasa GOLF V 2.0 TDI GOLF V 1.9 TDI oba su 04 godište, inače kakve su petice tog godišta pošto je prva generacija? dok recimo neka dobra IV-ka 2003god s košta nekih ~17 000KM bez carine i pdv-a vaša mišljenja, na šta je bolje ići? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 4, 2008 (edited) Idi na peticu. Vozio i 4 i 5 i ono razlika je velika. Petica je jebacki auto. Cetvorka je OK ali godine su tu. Imam ju pa znam. Zao mi je sto nisam u boljoj situaciji da si uzmem peticu Ionako su problemi manje vise isti. TDI PD 105...pazi da kvacilo ne trese, mjenac, da ne trese u voznji. Uglavnom, na to najvse pripaz jer je zamasnjak s kuplungom poskup za izmjenu Priiupitaj se oko ulja. Odma najbtinija stvar poslije onog. 505.01 se inace sipa Prve serije su imale problema s toplim paljenjem. Problem s alnaserom. Znaci, probaj ga uplaitz zagrijanog 2.0 TDI...trosi malo vise ulja, turbina 100 tkm drzi, zamasnjak, kuplung, brizglajke, glava motora Ja bih uzeo 1.9 105 Edited December 4, 2008 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
SprinteR 0 Posted December 5, 2008 hvala puno na odgovoru baš su mi takve informacije i trebale, inače malo sam isto pretraživao i najviše se preporučuje 1.9 TDI Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted December 6, 2008 moja preporuka ti je da trazis jos malo dalje... puno previse kilometara,iako je cijena dobra. Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted December 7, 2008 4 je možda i bolja kupnja pošto su ovo prvi modeli ali 5 je ipak noviji model i lakše ćeš ga prodat bla bla... a zašto nebi uzeo 2.0 TDI Share this post Link to post Share on other sites
Guest marko_gti Posted December 16, 2008 1.9 tdi je možda slab, ja vozio 2.0 tdi i mogu ti reći da ide jako lijepo.Sad znam da je 1.9 jeftiniji. Ti odlući.Ali svakako bolje v-icu nego iv-ku. Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted December 16, 2008 ja imam 1.9 tdi i auto ide solidno. al ja bi isto uzea prije 2.0 tdi. ja sad žalim zašto ja nisam uzea 2.0 tdi. Share this post Link to post Share on other sites