Wild child 0 Posted December 6, 2008 (edited) Prodaju se felge OZ Nova 8*17 ET35 ,5*100. Felge su u original kutijama, nikad bile na autu kao da su jučer izašle iz tvornice!!!!!!! Više info i svega kaj vas zanima na 091/5449-420 ,ovdje, PM....... Cijena:4000 kn Edited March 22, 2009 by Wild child Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted December 6, 2008 Tek tolko da ljudi vide o cem je rijec.. Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted December 7, 2008 Nešto me hebe imageShack pa nemrem uploudat slike!!!! Felga su iste kao ove sa slike ,znači nemaju niti jednu jedinu ogrebotinicu!!! 2Lazo: definitivno imaš cugu pa još jednu pa još jednu kad te vidim u Središću sljedeći put!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted December 7, 2008 2Lazo: definitivno imaš cugu pa još jednu pa još jednu kad te vidim u Središću sljedeći put!!!!!!!! Hmmm,hvala..Kad si me vidio?jucer vjerovatno,ja keca nisam nigdje vidio.. Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted February 14, 2009 Malo sam korigirao kontakt fon i cijenu!! Dobar poklon curama(ženama) za Valentinovo................. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan Milisic 0 Posted February 14, 2009 Prodaju se felge OZ Nova 8*17 ET35 ,5*98/100. Felge su u original kutijama, nikad bile na autu kao da su jučer izašle iz tvornice!!!!!!! Više info i svega kaj vas zanima na 091/5449-420 ,ovdje, PM....... Cijena:4000 kn jesu 5x100 ili 5x98 jer nije isto... Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted February 15, 2009 Evo i slikica felgi.... http://img518.imageshack.us/my.php?image=f...afija126kd0.jpg http://img165.imageshack.us/my.php?image=f...afija132aq0.jpg Ivane promjer rupa je 5*100 ,ali stane i na 5*98 ,pitaš kako? Potraži malo po forumu objašnjeno je mali milion puta ,ak sam ja koji sam totalni antitalent za komp pronašao ,onda buš i ti Share this post Link to post Share on other sites
dastrong 0 Posted February 17, 2009 Prodaju se felge OZ Nova 8*17 ET35 ,5*98/100. Felge su u original kutijama, nikad bile na autu kao da su jučer izašle iz tvornice!!!!!!! Više info i svega kaj vas zanima na 091/5449-420 ,ovdje, PM....... Cijena:4000 kn Jel dolazi kakva zamjena u obzir ili samo kesh???? imam audi replike pa ti još nadoplatim???? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=22357 Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted February 17, 2009 Jel dolazi kakva zamjena u obzir ili samo kesh???? imam audi replike pa ti još nadoplatim???? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=22357 Hvala ti na ponudi ,ali samo cash and carry!! Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted March 3, 2009 Uskoro će dan žena ..........pa rifrešššššššššš!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Ivan Milisic 0 Posted March 3, 2009 Ivane promjer rupa je 5*100 ,ali stane i na 5*98 ,pitaš kako? Potraži malo po forumu objašnjeno je mali milion puta ,ak sam ja koji sam totalni antitalent za komp pronašao ,onda buš i ti prijatelju znam ja kako stane ali znam i zasto pitam. uvijek se moze staviti 5x100 na 5x98 i obrnuto, ili 5x110 na 5x112 ali trebaju ti sarafi sa pomicnom/varijabilni konus) glavom koji su cca 20 kn komad, tako da nije svejedno opet Zadnja cijena za felge? Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted March 8, 2009 Zadnja cijena za felge? Imaš PM. Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted March 22, 2009 Još vrijedi ,navali narode............ Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted April 13, 2009 Nemrem vjerovat da nitko neće............. Znam da je recesija ,pa i cijena je recesijska!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted May 4, 2009 Još uvijek vrijedi!! Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted May 20, 2009 Dala bi se cijena malo korigirat!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted June 22, 2009 koja je zadnja cijena??? Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted June 23, 2009 Imaš broj mobitela pa nazovi! Ne tipkaju mi se baš raznorazne varijacije na cijenu!!Nazovi reci ,ja dajem toliko i toliko ,a moje je da prihvatim ili ne.......... Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted July 20, 2009 Ovo je još aktualno! Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted September 20, 2009 AKCIJA 3500 kn !!!! !!! !! !! !! !! Povisili harač mi smo ne ostavili iste cijene ,nego smo ih i smanjili! Share this post Link to post Share on other sites