jady 5 Posted December 8, 2008 neda mi se sad trazit....mislim radi popisa ekipe koja se onda vec najavila...vidjet cemo dal ce se ovaj vas meet odrzat Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted December 8, 2008 Ako sam dobro skužio sljedeča nedjelja 14. 12. 2008. lol neznaš ni ti a već se na listu stavio Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted December 8, 2008 Ako sam dobro skužio sljedeča nedjelja 14. 12. 2008. da ova sad nedjelja Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted December 8, 2008 (edited) Tako je, nedjelja 14.12.2008 u 14 sati, kod kružnog toka, na parkingu gdje se nalazio bivši trgovački centar "Pevec". Dizel me već stavio na popis. Nadam se da će nas vrijeme poslužiti i da neće biti kiše pratit ću prognoze par dana unaprijed, tako da ako najave kišurinu otkazuje se do daljnjeg. EDIT> 1. deLux 2. hrvoje_bj 3. Dizel 4. Andy 5.stefan (kec automatik) hrvoje ga je pozvao 6.bLaž (passat) rijetko je na forumu, ali ja sam ga pozvao i doći će 7.Leo (golf mk4) Edited December 8, 2008 by deLux Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted December 9, 2008 Tako je, nedjelja 14.12.2008 u 14 sati, kod kružnog toka, na parkingu gdje se nalazio bivši trgovački centar "Pevec". Dizel me već stavio na popis. Nadam se da će nas vrijeme poslužiti i da neće biti kiše pratit ću prognoze par dana unaprijed, tako da ako najave kišurinu otkazuje se do daljnjeg. Ma kakva odgoda :doh meeting ce se odrzati pa makar pao snijeg i morali zapaliti logorsku vatru :palica Ne znam da li cu doc, pa se nisam stavljavio na listu.. Ali u planu mi je Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted December 9, 2008 Ma kakva odgoda :doh meeting ce se odrzati pa makar pao snijeg i morali zapaliti logorsku vatru :palica Ne znam da li cu doc, pa se nisam stavljavio na listu.. Ali u planu mi je Ako padne snjeg onda imamo drift miting. u da bar padne več jednom. Mislim da bi bio red da se ova nepoznata Bj ekipa pojavi da se upoznamo. Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted December 9, 2008 Ako padne snjeg onda imamo drift miting. u da bar padne več jednom. Mislim da bi bio red da se ova nepoznata Bj ekipa pojavi da se upoznamo. A nego.. Da da.. Mogao bi past.. :zima Bit ce veselo Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted December 9, 2008 1. deLux 2. hrvoje_bj 3. Dizel 4. Andy 5.stefan (kec automatik) hrvoje ga je pozvao 6.bLaž (passat) rijetko je na forumu, ali ja sam ga pozvao i doći će biggrin.gif 7.Leo (golf mk4) 9. Petar001 (polo gti) ako ne odem u ZG a mozda dode i jos koji polic Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted December 9, 2008 Ako padne snjeg onda imamo drift miting. u da bar padne več jednom. Mislim da bi bio red da se ova nepoznata Bj ekipa pojavi da se upoznamo. Tako je bilo bi vrijeme da se upoznamo A bas bi nam dobro dosao snjeg Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted December 9, 2008 MMMM kome se javim da me netko priceka, na ulazu Bjelovara? Jer neznam di je Ex pevec bash Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted December 9, 2008 (edited) MMMM kome se javim da me netko priceka, na ulazu Bjelovara? Jer neznam di je Ex pevec bash imas moj broj u profilu ako zapnes ! ali nemres fulat to ti je pokraj inine benzinske u gradu, od paviljona prema Zg ides dodes na kruzni tok i tu desno ti je to ! nemres fulat neonke, striptiz, kobasice, sve puno dima od guma, muzika tuce da se cuje 5 ulica dalje ! Edited December 9, 2008 by Petar 001 Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted December 9, 2008 MMMM kome se javim da me netko priceka, na ulazu Bjelovara? Jer neznam di je Ex pevec bash Kojim putem budeš dolazio ? Ako dolaziš od Đurđevca, skreneš odma na početku zaobilaznice prema Bj, ne proužiš na zaobilaznicu. I kad skreneš samo pići glavnom cestom, dok nedođeš do semafora, na semaforu odi desno i pići pravo kroz sljedeći semafor. Nakon tog drugog semafora imaš jedno 300 m pravca i onda ulica skreće ljevo pod 90 stupnjeva, kad skreneš ljevo s desne strane će ti bit park. Vozi samo pravo i vidjet ćeš nas s desne strane na parkiralištu, prije kružnog toka. Ako ko dolazi od smjera Zg skreće na početku zaobilaznice desno za Bj i onda samo pravo dok ne dođete do kružnog toka. Kad vidite kružni tok pogledajte ljevo i vidjet ćete neonke, striptiz, kobasice, sve puno dima od guma, muzika tuce da se cuje 5 ulica dalje ! Ako kome šta nije jasno neka pita, budemo objasnili. Brojevi su vam u profilima, pa se osigurajte za svaki slučaj. Ako se uopće neko odvaži na put do Bjelovara. Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted December 9, 2008 (edited) Ima od paica broj i od dizla,sad jos sa hrvojom cu se dog i vidimo se decki,uzet cu kolegu sobom...da nas bude mozda i ovog Scorpiona ako uspijem maknut od kuce i debelog jadya treba nabrkati neka dovuce dupe malo Idem kroz Virje Edited December 9, 2008 by Andy Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted December 9, 2008 mozda i ovog Scorpiona ako uspijem maknut od kuce i debelog jadya treba nabrkati neka dovuce dupe malo Idem kroz Virje e ovaj put ne dolazim.....no way....necete me opet zahebat ko zadnja dva puta Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted December 12, 2008 Valjda ce nas vrijeme posluzit Neka se ispada sad kisa da u nedjelju bude lijepo vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
Guest bLa?? Posted December 13, 2008 6.bLaž (passat) rijetko je na forumu, ali ja sam ga pozvao i doći će hahah naravno da me nema kad sam stalno na putu aj bum došo zar si sumnjo u mene Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 13, 2008 (edited) jos dvojica iz garesnice bi dosla ak sve bude kak je sad u planu Edited December 13, 2008 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
scanbi 0 Posted December 13, 2008 Ako smijem navratim i ja .Bas idem do bake sutra pa mi Bjelovar usput Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted December 13, 2008 Ako smijem navratim i ja .Bas idem do bake sutra pa mi Bjelovar usput Kakvo je to pitanje Naravno da smijes navratit.valjda nas nece kisa zeznut Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted December 13, 2008 evo mozda se i zaletimo mi kutincani jos cemo vidjet ak necemo moc nac kome da se javim na mob pa da pitam za info Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted December 13, 2008 evo mozda se i zaletimo mi kutincani jos cemo vidjet ak necemo moc nac kome da se javim na mob pa da pitam za info A kuda idete jel preko garesnice.berek,ivanska i ta sela Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted December 13, 2008 Alo ekipa,evo da se i ja javim. Prognoza za sutra: Prevladavat će oblačno, samo ponegdje uz kraća sunčana razdoblja. Kiša se očekuje mjestimice na Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici, a snijeg je moguć samo u najvišem gorju. Znači ako ćemo vjerovati prognozi kiša nas nebi trebala zeznuti. Evo da zaključimo: Sutra 14.122008 Nedjelja održat će se mini miting u Bjelovaru, u 14 sati, na parkingu kod kružnog toga. Svi su pozvani i očekujem vas u što većem broju Vidimo se pozdraVW Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted December 13, 2008 jos dvojica iz garesnice bi dosla ak sve bude kak je sad u planu nemoj bit lud, ima da dođeš Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted December 13, 2008 da preko gareresnice cemo ic... Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted December 13, 2008 Ako dođu svi koji su rekli (u što sumnjam) mogo bi nam bit parking tjesan. I da, nemojte da neko poslje kaže da je bio negdje blizu, al da ga bilo frka doć jer nezna nikoga. Share this post Link to post Share on other sites