Guest zmirko Posted February 8, 2009 (edited) izgleda da sam prisiljen dodat te na msn zmirko. dodaj me na msnu ja ti napravim upload i ti samo stavis slike onda tj linkove Edited February 8, 2009 by zmirko Share this post Link to post Share on other sites
Emić Gti 0 Posted February 8, 2009 Moram se i ja onda javit ja sam imao najviše klipova... Share this post Link to post Share on other sites
Guest zmirko Posted February 8, 2009 Moram se i ja onda javit ja sam imao najviše klipova... heh na koga mislis na v6 curu :bravo :bravo Share this post Link to post Share on other sites
Guest zmirko Posted February 8, 2009 (edited) Nas doktor Molnar se smrzava :bravo Edited February 8, 2009 by zmirko Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted February 9, 2009 Evo iduči put ču i ja navratit pa da malo pojačamo to stanje , bit če duji da zaboli glava Share this post Link to post Share on other sites
Guest zmirko Posted February 9, 2009 Evo iduči put ču i ja navratit pa da malo pojačamo to stanje , bit če duji da zaboli glava pa sto vise to bolje :bravo Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted February 9, 2009 Ajd i ja dolazim iduci put barem nije bilo opelasa Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 9, 2009 Ajd i ja dolazim iduci put barem nije bilo opelasa Ne bih se bas slozio Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 9, 2009 Ne bih se bas slozio je bilo je opelasa: ovaj moj kolega s kecom je frisko peceni opelas al ipak sam ga poveo na meet, pod uvjetom da dodje s kecom Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted February 9, 2009 ajd da i ja ubacim koju sliku slika1 slika2 slika3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest zmirko Posted February 10, 2009 ajd da i ja ubacim koju sliku slika1 slika2 slika3 haha evo i moj se vidi na 1 slici hvala bogu Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted February 10, 2009 (edited) da uspio sam cak ga malo ulovit miro kakava je to slika brisaci ti stoje obrnuto hahaha Edited February 10, 2009 by kutina1 Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 10, 2009 ajd da i ja ubacim koju sliku slika1 slika2 slika3 Glavno da si ti slikao svoj auto Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 10, 2009 haha evo i moj se vidi na 1 slici hvala bogu A on je? Ne mogu te uklopiti u pricu, pa pitam.. Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 10, 2009 (edited) Ajde da malo upotpunimo sliku o meetingu Dobio sam novi fotoaparat pa sam jos u fazi ucenja, malo je efekt tamniji nego sto je inace, pa su se posebno isticalo crveno Isprike onima koje nisam uhvatio, pogotovo Hrvoju (naravno, klik na sliku i ona se poveca, ma da mu ne treba pun k.. da se otvori stranicu) Edited February 10, 2009 by Spidey Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 10, 2009 3 slike Vidim ti to zaista slikao mobom Nekako je tamno Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 10, 2009 (edited) Lijepe slike.. Edited February 10, 2009 by pikzibner Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted February 10, 2009 SPIDEY i bolje da nisi mog sliko da se ona sva silna hrda nevidi Share this post Link to post Share on other sites
Guest bLa?? Posted February 10, 2009 heh gle na prvoj slici od Spidey-a se vidi kak gledamo prema kružnom toku jer su se žmirko i deLux počeli terat ja bio s radnim autom mislio da bude neka radna akcija Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted February 10, 2009 Glavno da si ti slikao svoj auto a jbg ja sam zadnji dosao pa sam znao da ste vi vec sve ostale aute poslikali hehe Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 10, 2009 a jbg ja sam zadnji dosao pa sam znao da ste vi vec sve ostale aute poslikali hehe Na mjestu heh gle na prvoj slici od Spidey-a se vidi kak gledamo prema kružnom toku jer su se žmirko i deLux počeli terat ja bio s radnim autom mislio da bude neka radna akcija Pa sta nisi rekao, iduci put idemo svi kopat kod mene vinograd SPIDEY i bolje da nisi mog sliko da se ona sva silna hrda nevidi Ajde ajde, nije to tako strasno.. Samo malo skakuce.. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 10, 2009 Dobio sam novi fotoaparat pa sam jos u fazi ucenja, malo je efekt tamniji nego sto je inace, pa su se posebno isticalo crveno :doh :boji :riba :palica Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 10, 2009 :doh :boji :riba :palica Ovaj put te zaista nisam imao namjeru zaj.. Pogledaj malo mog keca, koji izgleda vise crn nego plav Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 10, 2009 (edited) Ovaj put te zaista nisam imao namjeru zaj.. Pogledaj malo mog keca, koji izgleda vise crn nego plav ma ne to, boja pogodjena 100% ljudi, digne mi auto na dizalicu i jos ga fotka iz zablje perspektive Edited February 10, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites