Spidey 0 Posted February 10, 2009 ma ne to, boja pogodjena 100% ljudi, digne mi auto na dizalicu i jos ga fotka iz zablje perspektive E momak, ta je za pet.. Morao sam, mozda me sada ne shvacas, ali mozda jednog dana Share this post Link to post Share on other sites
tomybj 0 Posted February 18, 2009 idući bi put mogli u gudovcu na sajmu Share this post Link to post Share on other sites
MEDOVŽ1.8GTDUJA 0 Posted February 18, 2009 SPIDEY i bolje da nisi mog sliko da se ona sva silna hrda nevidi Malo gledam po forumu pa vidim da ste uspjeli dogovorit miting...Lijepo.....Sad mi bed kaj nisam prije vidio,bi i ja došao. Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted February 18, 2009 Malo gledam po forumu pa vidim da ste uspjeli dogovorit miting...Lijepo.....Sad mi bed kaj nisam prije vidio,bi i ja došao. kolega bit ce jos jos tih susreta sam dok zatopli.mogo bi svratit pa nije to preko svijeta Share this post Link to post Share on other sites
MEDOVŽ1.8GTDUJA 0 Posted February 18, 2009 Bok. Evo vidim na forumu sve više i više bjelovarčana, što je naravno pohvalno :palci , pa sam došao na ideju da napravimo neki mali susret možda sljedeću nedjelju ako nas posluži vrijeme.Upozna se ekipa, malo popričamo, smrznemo se i tako Što kažete na to? Ima li zainteresiranih. Naravno svi su pozvani kojima je Bjelovar u blizini (Daruvar, Koprivnica, Virovitica ) Pozdrav Pohvalno,pohvalno...Sad tek vidio da je bio,pa mi žao kaj nisam došao...Sljedeći put dolazim,ak bude. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 18, 2009 nema tu, kad kazu da ce bit meet mora bit! jer ako ja dodjem badava i bum sam kako su jadyja vozali e onda mi moraju poklonit bon na ini ma sta cemo u gudovcu, tam me svi na sajmu znaju, 5 ero brace svi sverceri, od svih sam aute kupovao, drugog osim par roma skoro ni nema Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 19, 2009 Pohvalno,pohvalno...Sad tek vidio da je bio,pa mi žao kaj nisam došao...Sljedeći put dolazim,ak bude. Naravno da ce biti Samo se naslikaj kada bude objavljeno.. A valjda ce vise otici ta zima, vec je i meni dopizdila.. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 19, 2009 kakva zima, evo sunce sija ko tepsija Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 19, 2009 kakva zima, evo sunce sija ko tepsija Ahaaaaaaaa A sada izidji van Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted March 14, 2009 Halo ekipa, jel ste za kakav miting ovu nedjelju? Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted March 14, 2009 Halo ekipa, jel ste za kakav miting ovu nedjelju? Ja sam uvijek za samo si trebo mozda koji dan ranije najavit.ja neznam el bi mogo sutra doc. al mozda nije sigurno Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted March 14, 2009 Doć ću ako budem imo vremena. Share this post Link to post Share on other sites
tomybj 0 Posted March 30, 2009 i jel bu kad šta kakav mit Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted March 31, 2009 i jel bu kad šta kakav mit Pa mogli bi nesto organizirat ako je ekipa ostala za i ak nemaju neke obaveze,i naravno ako ce bit vrijeme OK Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted April 1, 2009 Pa mogli bi nesto organizirat ako je ekipa ostala za i ak nemaju neke obaveze,i naravno ako ce bit vrijeme OK A pa mogli bi nesto poduzeti u vezi toga.. Imate moju podrsku Ovo s vremenom ti je kao da kazes da cijena nafte vise nikada nece rasti Share this post Link to post Share on other sites
Emić Gti 0 Posted April 1, 2009 Ajmo ljudi sad u nedjelju je miting znači 5.4 počnite pravit popis, mora nas bit barem 15 da se vidi da nas ima a i onak su rekli da će u nedjelju bit predivno vrijeme, znači aute obavezno oprat jesi čuo Željko, nemoj da ti ja moram dolazit prat auto Popis: 1.Emić Gti 2. Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted April 1, 2009 znači aute obavezno oprat jesi čuo Željko, nemoj da ti ja moram dolazit prat auto Evo danas dolazimj doma, pa ga možeš doć oprat, a kad ga već pereš možeš ga i ispolirat, kad ga već i ispoliraš možeš ga i iznutra zglancat. A šta kažeš ? Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted April 1, 2009 Onda emicu i mog mozes malo zglancat evo vele da ce bit lijepo vrijeme za vikend pa steta to neiskoristit. Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted April 1, 2009 To neka akcija pranja auta? Hm, a kad je bal, budem i ja svog dopeljo na pranje Share this post Link to post Share on other sites
Emić Gti 0 Posted April 1, 2009 Nemojte me zajefrkavat, ajde radite popis tko sve dolazi 1.Emic 2. Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted April 1, 2009 E pa mogo bi i ja doč jel bude šta .... Share this post Link to post Share on other sites
Emić Gti 0 Posted April 1, 2009 E pa mogo bi i ja doč jel bude šta .... Ma normalno da će bit, lijepo vrijeme su rekli u nedjelju i to se mora iskoristit Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted April 1, 2009 uhuh moze ja dodem !! ! ! ! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 1, 2009 ja bi da iduci vikendo to odradimo, a momci, onda i moja kola budu na cesti Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted April 1, 2009 Nemojte me zajefrkavat, ajde radite popis tko sve dolazi 1.Emic 2.Dizel & braco evo jesi sad zadovoljan ? Share this post Link to post Share on other sites