T0mB1ll 2 Posted July 19, 2009 i? jel ima čega? ako je navečer, ja bi došo, al ne se smijat:D :D Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted July 19, 2009 ja cu doc.jel dolazi ko jos? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 19, 2009 Da su frajeri došli bi koji si mi ti frajer, tebi je bj. koliko i meni pa te nisam jos sreo na meetu kao ni ostatak DA. postava, a veliki fanovi -ajmo ljudi, skupite se i u Bj. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 19, 2009 koji si mi ti frajer, tebi je bj. koliko i meni pa te nisam jos sreo na meetu kao ni ostatak DA. postava, a veliki fanovi -ajmo ljudi, skupite se i u Bj. nemojte se svadjat nego se skupite i u pozegu Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 19, 2009 nemojte se svadjat nego se skupite i u pozegu nije to svadja razumije on to, samo ne shvaca ja sam u pozegu razmisljao, hmmm, doci cu ako se nesto ne izjalovi pa ne odem na jug ovaj tjedan sada Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 19, 2009 nije to svadja razumije on to, samo ne shvaca ja sam u pozegu razmisljao, hmmm, doci cu ako se nesto ne izjalovi pa ne odem na jug ovaj tjedan sada pa bilo bi lijepo da dodjete nije vam tako daleko kad mogu decki iz osijeka mozete i vi Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 19, 2009 pa bilo bi lijepo da dodjete nije vam tako daleko kad mogu decki iz osijeka mozete i vi pa eto, za sat vremena je meet u bj. jos stignete, makar vas 5 u 1 autu,kad ni vama nije daleko, a osijek je brze do velike nego meni, nisam rekao da necu doci Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 23, 2009 jel ima kojkakvih slika? jel bilo sta Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted July 23, 2009 jel ima kojkakvih slika? jel bilo sta a šta ti nisi išao? toliko komentara a ti ostao doma Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 23, 2009 ajd se zaletite do pozege u nedjelju na rostilj Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted July 23, 2009 Naravno da nas je bilo, pa bjelovarčana se uvjek skupi. Pola ekipe ode ovaj vikend na more, ja imam nekog posla u subotu i u nedelju mislim da nebudem nikud mrdno od doma. Share this post Link to post Share on other sites
tomybj 0 Posted December 22, 2009 kaj ste svi umrli u bj nema nikakvih okupljanja Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 22, 2009 kaj ste svi umrli u bj nema nikakvih okupljanja aj da vidimo sta spidey kaze: Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted December 22, 2009 E to bas i mene zanima.. Jucer prolazio malo kroz mjesto okupljanja i pitao se zasto nema nikakvih meetinga.. A danas zaista bilo divno vrijeme.. Nakon ove zime ko u pol proljeca Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 22, 2009 pa mi se okupljamo tamo malo malo ne znam kako vi to ne znate Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted December 22, 2009 da hehe u tajnosti po najvećoj zimi jel tak dvojka Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 22, 2009 da hehe u tajnosti po najvećoj zimi jel tak dvojka pa da, kud bas taj dan kad pada, mogli smo danas al nek sam ja par ovih dana spavi miran s prinovom u sobi Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted December 22, 2009 pa da, kud bas taj dan kad pada, mogli smo danas al nek sam ja par ovih dana spavi miran s prinovom u sobi To se zove trgovina u tajnosti A ti se momak opet nisi javio.. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 23, 2009 To se zove trgovina u tajnosti A ti se momak opet nisi javio.. ne kuzis ti o cemu mi Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted December 23, 2009 ne kuzis ti o cemu mi Pa rekao si da se radi o prinovi u sobi.. To mogu biti samo BBS obruci Dakle, jel ce biti sto od kakvog meetinga uskoro? Mislim da bi se naslo zainteresiranih.. Jer vrijeme je predobro.. A ako netko ponese neku bocu s plinom ja cu ponest vino pa cemo kuhat Jos samo da nadjemo nekog tko ce janjca dopeljat i festa Share this post Link to post Share on other sites
Damir 2 Posted December 23, 2009 Dok bude u BJ-u dolazim i ja Share this post Link to post Share on other sites
tomybj 0 Posted January 16, 2010 šta ste se smrzli ko kakve tetkice ... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 16, 2010 (edited) šta ste se smrzli ko kakve tetkice ... tetkice, jel imas ti kuku na kombiju da idemo po nest Edited January 16, 2010 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted January 16, 2010 tetkice, jel imas ti kuku na kombiju da idemo po nest He he.. Samo sam cekao Share this post Link to post Share on other sites