žac_bj 0 Posted March 17, 2010 ja sam za da se najdemo ovaj vikend. bilo bi već i vrijeme da se malom družimo. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 17, 2010 Vjerujem da ću i ja u BJ u subotu Na proglašenje biskupije, i možda se nać s jednim dečkom iz ST za crvenog. Javim još kad budem siguran! Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted March 17, 2010 ja sam za da se najdemo ovaj vikend. bilo bi već i vrijeme da se malom družimo. sad si za kad si stavio felge smradac jedan ! ! ! Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted March 17, 2010 Recite kad i gdje, pa valjda dođem Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted March 17, 2010 (edited) Recite kad i gdje, pa valjda dođem Nemas ti sta valjda dodjes.. Tebe se kupi i ima da budes doma.. Dobio sam keca od male, pa da ga razgazimo.. Pa neka bude onda tako da Srki-u i Moti odgovara.. A bas i to sto kazete, bilo bi krajnje vrijeme vise.. Edited March 17, 2010 by Spidey Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 17, 2010 meni ce 99% odgovarati oko 1-2-3 h popodne Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted March 17, 2010 (edited) meni ce 99% odgovarati oko 1-2-3 h popodne Ajde, budemo probali tako nesto iskemijati.. Inace, kad vec ides ponesi one lajsne za tricu Edited March 17, 2010 by Spidey Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 17, 2010 Ajde, budemo probali tako nesto iskemijati.. Inace, kad vec ides ponesi one lajsne za tricu dogovoreno jos potvrdim dal dolazim 1000 % tamo sutra-preksutra.. al meet vam ne skodi Share this post Link to post Share on other sites
žac_bj 0 Posted March 18, 2010 ma nije to nego mi se neda stalno smrdit doma, ja bi da idemo nekud se naći malo se zaj..... i tako da se malo družimo, kao sto smo se nekad.vi samo javite kad i gdje i ja dolazim.pusa Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 18, 2010 Ajde deco, sigurno sam u BJ u subotu, kome se tream javit? Mislim da ću bit slobodan od negdje 1-2. Dolazim sa ženkom Share this post Link to post Share on other sites
Damir 2 Posted March 18, 2010 Jebe** baš dok mene nema u BJ-u A di bi bio taj miting? Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted March 18, 2010 Jebe** baš dok mene nema u BJ-u A di bi bio taj miting? kod novog rotora u bjelovaru ili ti gdje je bio stari pevec sto je izgorio Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 18, 2010 kod novog rotora u bjelovaru ili ti gdje je bio stari pevec sto je izgorio svega minutu od stana sutra cu znati dal 100% dolazim ili ne Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted March 18, 2010 Ae i ja sam za. Subota oko 3 kad se najedemo. Nebrini Spidey dovest ću ja ovog svog šepavog Dizela sa još jednim šepavim dizelom. Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted March 19, 2010 Pa ti si rekao da nisi ni siguran da li dolazis Sta je onda, cemo u 15h? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 19, 2010 dolazim.. evo potvrdeno :fakjea najbolje bi mi stimalo ok 14h Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 19, 2010 Znači meet je na parkingu kod rotora? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 19, 2010 Znači meet je na parkingu kod rotora? eto mota...vwidimo se tamo onda taj parking kod rotora u 14h.. ako nema bjelovarcana, jbg.. Share this post Link to post Share on other sites
Damir 2 Posted March 19, 2010 A jel neće sutra taj parking biti pun kad je nekakvo slavlje oko biskupije? Inače taj parking di je izgorio pevec subotom je uvijek prepun Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted March 19, 2010 A jel neće sutra taj parking biti pun kad je nekakvo slavlje oko biskupije? Inače taj parking di je izgorio pevec subotom je uvijek prepun hmmm da... dobro kazes mogo bi biti pun ne mozda nego sigurno Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 19, 2010 Gdje onda? Ajde Bjelovarčani, vi znate pogodne lokacije! Ak če domačini častit pizzom možemo i tam kod srednje škole! Share this post Link to post Share on other sites