BeniNorc 0 Posted December 9, 2008 (edited) evo, prodam dele za golf 2. na slikah: DELI cena je simbolična za vse stvari. 2€ = emblemi, ročke, napisi 10€ = ogledali, motorček za šipe, par obrob, G3 števec 20€ = števci G2 LP, Beni (+386-40-315-386) Edited March 6, 2009 by BeniNorc Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 9, 2008 za sto je ovaj motoric, za siber? Share this post Link to post Share on other sites
BeniNorc 0 Posted December 9, 2008 neznam, valjda za šipe za golf 4. Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted December 9, 2008 ja bi uzo sat od gtia i od dizla za golfa 2.pa da se dogovorimo kako bi mi poslao to. Share this post Link to post Share on other sites
BeniNorc 0 Posted December 10, 2008 ja bi uzo sat od gtia i od dizla za golfa 2.pa da se dogovorimo kako bi mi poslao to. to onoga od GTD-ja i GTI-ja 8v? ja mislim da bi bilo najbolje da mi novac nakažeš na tekuči račun, i da ja idem preko granice i da ti šaljem paket preko HR pošte. 100% najjeftinije. to bi mi došlo slanje od nas (16,40eur paket + 2,88 odkupnina): a to je cijena HR pošte (11,40kn): LP, Beni Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted December 10, 2008 Ne od GTD-a neko od obicnog dizela,jer mi nepase od GTD-a ja imam dva jacka,a taj sat ima 1 jack,i da ovaj drugi od GTI-a 8V,kolko ti ja onda za to sve moram uplatit? Share this post Link to post Share on other sites
BeniNorc 0 Posted December 10, 2008 Ne od GTD-a neko od obicnog dizela,jer mi nepase od GTD-a ja imam dva jacka,a taj sat ima 1 jack,i da ovaj drugi od GTI-a 8V,kolko ti ja onda za to sve moram uplatit? ma dajem ti popust. od gti-ja 8v je 20eur od dizela ti dam za 10eur. sami mi kaži koji od dizela hočeš (koja slika). poštarinu 12kn ti častim. Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted December 10, 2008 zadnja slika je taj sat koji mi treba.posalji mi na pm broj racuna da ti uplatim.znaci satovi su 100% ispravni? Share this post Link to post Share on other sites
BeniNorc 0 Posted December 10, 2008 zadnja slika je taj sat koji mi treba.posalji mi na pm broj racuna da ti uplatim.znaci satovi su 100% ispravni? mogli bi it. ako nije, ti na svoje troškove šaljem drugi. slat ti mogu iduči vikend. tad ču doči doma. Share this post Link to post Share on other sites
BeniNorc 0 Posted September 6, 2009 Prodam naslednje dele za golf 2: - četrtinske obrobe - vezna stena od gti g60 - zadnje luči navadne in zadnje luči home made gti look Deli za golf 3: - števec od bencinarja z uro - Gti notranjost za 5 vratni model, lepo ohranjena, voznikov sedež malo natrgan, tapete kot nove - zadnje levo vodilo za elektro šipe - zadnje luči kot nove - prednje gti luči (desna ima na dveh mestih odbito steklo v levi pa je neka plastika) z motorčki za nastavitev višine - konzolo s stikali za el. stakla in klima stikali corrado: - elektro motor z lučko in stikalom za šiberdah (pomično streho) Info: - +386-40-315-386, Benjamin - papesh@gmail.com - stvari se nahajajo v Beli krajini (Črnomelj) - SLO Share this post Link to post Share on other sites
BeniNorc 0 Posted October 10, 2009 (edited) Evo, da malo pospravim šta imam viška: Nekaj SLIK djelova na prodaju. Prodam naslednje dele za golf 2: - 2x dizel števec sa satom (10€) - četrtinske obrobe (piva) - vezni lim od gti g60 (20€) - paše na sve golfe 2 - zadnje lampe navadne i zadnje lampe home made gti look (vsake za 10€) - zadnje lampe cijele tamne od GTI G60, original (80€) Deli za golf 3: - števec od bencinarja z uro (10€) - Gti notranjost za 5 vratni model, lepo ohranjena, voznikov sedež malo natrgan, tapete kot nove (sedeži 80€ + tapete 40€ = 100€ oboje skupaj) - zadnje levo vodilo za elektro podizače (50€) - zadnje lampe kao nove (30€) - konzolo sa šalterima za el. podizače in klima šalteri (25€) - vezni lim od 1.6 bencinar (20€) - lambda sonda + katalizator za 1.6 bencinar (40€) - napeljava i šalter za el. pomik retrovizora (20€) - levi retrovizor, el. ogrevan (15€) - desna guma za oko vrata za 3 vratni model (gratis) - šalter za lampe (prednje + zadnje meglenke, višina snopa, jačina osvjetljenosti) (5€) - šalter za lampe (zadnja meglenka, jačina osvjetljenosti) (5€) - zadnja polica kao nova (črna) (10€) passat 35i: - sustav za pranje lampa (komplet vse osim šaltera) (120€) - vse izpravno, nabavil da bi zmontiral na golfa pa sam se predomislio, rađe ču nabavit original ako več imam sve samo original na avtu. Ob kupnji više stvari dodatni popust. Sve cijene so po dogovoru. info: - ovdje na PM - +386-40-315-386, Beni - papesh@gmail.com Edited November 21, 2009 by BeniNorc Share this post Link to post Share on other sites
BeniNorc 0 Posted February 28, 2010 Prodam naslednje dele za golf 2: - 2x dizel števec z uro (10€) - četrtinske obrobe ( [smilie=beer.gif] ) - vezna stena od gti g60 (20€) - paše na vse golfe 2 - zadnje luči navadne in zadnje luči home made gti look (vsake za 10€) - bad look letvica v rdeči ali črni barvi (15€) Deli za golf 3: - papirji golf 3 GL TDI l.95 (izrez vezne, ploščica, prometna) - cena po dog. - števec od bencinarja z uro (10€) - Gti notranjost za 5 vratni model, lepo ohranjena, voznikov sedež malo natrgan, tapete kot nove (sedeži 80€ + tapete 40€ = 100€ oboje skupaj) - zadnje levo vodilo za elektro šipe (50€) - zadnje luči kot nove (30€) - vezna stena od 1.6 bencinar (20€) - lambda sonda + katalizator za 1.6 bencinar (40€) - desna guma za okoli vrat za 3 vratni model (gratis) - stikalo za luči (zadnja meglenka, moč osvetlitve) (5€) - komplet armatura z airbag-om (50€) - štirikraki volan z airbag-om in sisteom za nastavitev višine (40€) Vse cene so informativne in se da še kakšno dorečt. [smilie=beer2.gif] info: - tukaj na ZS - 040-315-386, Beni (lahko SMS če se ne oglasim) - papesh@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites