TheFog 1 Posted June 2, 2006 a mogli bi se dotaknuti sta je sa passatima u klubu i to se da raspravljati ja posjedujem jednog i vjerum mi nes na njemu promjeniti je veci zajeb neko u g2 staviti vr (respekt decki bez uvrede) jel u ducanima nema djelova. pitajte wolfa koliko je slagao angel ajs na passatu sa e36 s cim je ovo povezano? Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted June 2, 2006 s swing: fala ostali.....nemojmose svađat...niko neće vi??e htjet doć i sve će bit za k****.... taman kad se snekim skompam barem na daljinu desi se sranje... POLAK? E LJUDI.....AJMO NA DRUGU TEMU Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted June 2, 2006 2 swinger: lol ko da neko brani ljudima sa 1.3 benzincima da se regaju vid kolko ima serijskih dizlaša, jesu i oni super almighty mašine?? jebote brineš šta ima sam jean 1.3 benzinac ko da ti o tome ovisi opstanak na forumu a zapravo si praviš ugled tim glupostima što pišeš....... eod od mene Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted June 2, 2006 Evo ti ga na-- Markic & starnet... evo opet se mene proziva i podjebava cini se namjerno... i opet ja ispadam krivac u ovoj prici... mjenjac ocu promjenit zbog performasi auta,ne samo zbog litre-2 plina... I nakraju se svelo sve na to da sam se morao oko svega sam potrudit, jer tu u klubu mi nitko nije znao konkretno objasnit i rec i pomoc... I eto kroz to moje snalazenje i objasnjenja nadam se da sam jos kome pomogo... I ne necu se sprdat ,iako sam usput trazeci getribe objasnio nekolicini nasih mehanicara kaj cu dobit promjenom,pojma nisu imali, I svi oni komentari u stilu , "kupi si dizela" "stavi getribu od dizela" , "to ti se neisplati" isl... mislilm njihovi komentari sami govore o tome koliko znaju o mjenjacima.. ne kazem da sam ja najpametniji,al znam da sam puno tog skuzio u toj cijeloj prici... A zaokupiro sam se oko toga cisto iz radoznalosti... Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted June 2, 2006 jebo mater ponestalo mi cipsa aj cekajte da odem u ducan po jos :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted June 2, 2006 Pa sta imate tolko protiv Swingera, covjek nit pljuje po klubu, nit pljuje po clanovima, a to sta pise dugacke postove o getribama i sl je samo pohvalno... pa za koji kurac sluzi forum onda, smirite se ljudi... Share this post Link to post Share on other sites
Guest vr6girl Posted June 2, 2006 Pa sta imate tolko protiv Swingera, covjek nit pljuje po klubu, nit pljuje po clanovima, a to sta pise dugacke postove o getribama i sl je samo pohvalno... pa za koji kurac sluzi forum onda, smirite se ljudi... Yap,prva pametna u cijelom topicu : Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 2, 2006 Swing to je auto koji nema performanse i to se nem??e pobolj??at kako ne shaća?? to. Performanse se pobolj??avaju snagom. ? ta misli?? za??to sam ja stavio TDI. Meni je nekad auto tro??io 5LT. Sad tro??i 7-13 ali ide. Nisam nikad poku??avao mijenjat omjere getribi da bi 1.6D i??ao bolje, jer je to nemoguće. I nisam odmah sve stavio na auto. Ja sla??em taj auto 5godina. I jo?? nije gotov. Nisam ni ja imao para ali sam skupljao i do??ao do ovoga i jo?? nije gotovo. Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted June 2, 2006 Pa sta imate tolko protiv Swingera, covjek nit pljuje po klubu, nit pljuje po clanovima, a to sta pise dugacke postove o getribama i sl je samo pohvalno... pa za koji kurac sluzi forum onda, smirite se ljudi... Yap,prva pametna u cijelom topicu : Hvala, mlada damo Share this post Link to post Share on other sites
Guest vr6girl Posted June 2, 2006 Pa sta imate tolko protiv Swingera, covjek nit pljuje po klubu, nit pljuje po clanovima, a to sta pise dugacke postove o getribama i sl je samo pohvalno... pa za koji kurac sluzi forum onda, smirite se ljudi... Yap,prva pametna u cijelom topicu : Hvala, mlada damo Nema na čemu...ovdje samo trlja brlja,bezveze... :doh: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted June 2, 2006 sory swingeru nisam se htjeo okomiti na tebe slazem se sa ovim prije pohvale tebi na tolikoj zanimaciji al, ne ne cu dalje ........ svoje misljenej cu sad zadrzati .. samo obecavam da cu kroz tjedan dan izraziti svoje misljenje.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest vr6girl Posted June 2, 2006 sory swingeru nisam se htjeo okomiti na tebe slazem se sa ovim prije pohvale tebi na tolikoj zanimaciji al, ne ne cu dalje ........ svoje misljenej cu sad zadrzati .. samo obecavam da cu kroz tjedan dan izraziti svoje misljenje.. Pizda : : : : : : Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted June 2, 2006 samo obecavam da cu kroz tjedan dan izraziti svoje misljenje.. Aj izrazi sad da zavrsimo s tim, da u Karlovac dodemo svi u miru a ne da tek tamo budemo svaki na svojoj strani Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted June 2, 2006 2 m7 : sla??em se s tobom....da ljudima nebude neugodno kad se budu vidjeli...i to... najbolje da sad zavr??imo tu temu jer će se ljudi posvađat do kraja i bit će problema... Share this post Link to post Share on other sites
Guest vr6girl Posted June 2, 2006 @M7:ja ću se stat pored tebe,primit te pod ruku i nejdem nikam od tebe.jel mo??e? Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted June 2, 2006 @M7:ja ću se stat pored tebe,primit te pod ruku i nejdem nikam od tebe.jel mo??e? Pazi kaj si rekla, nemoj sad da dodemo tamo a ti nekam odes... naljutit cu se i cuti ces me na forumu Miro, daj ba ak se sjetis pa sredi neki boksacki ring tamo na vw showu, ulaz 10 kn i isplatit ce se to brzo :doh: :doh: Share this post Link to post Share on other sites
Guest vr6girl Posted June 2, 2006 @M7:ja ću se stat pored tebe,primit te pod ruku i nejdem nikam od tebe.jel mo??e? Pazi kaj si rekla, nemoj sad da dodemo tamo a ti nekam odes... naljutit cu se i cuti ces me na forumu Miro, daj ba ak se sjetis pa sredi neki boksacki ring tamo na vw showu, ulaz 10 kn i isplatit ce se to brzo :doh: :doh: ok,budem ti i pivicu donijela : Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted June 2, 2006 ok,budem ti i pivicu donijela : : : : Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted June 2, 2006 2 vr6: pa jo?? stoji zakon o 0,0 promila..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted June 2, 2006 sory swingeru nisam se htjeo okomiti na tebe slazem se sa ovim prije pohvale tebi na tolikoj zanimaciji al, ne ne cu dalje ........ svoje misljenej cu sad zadrzati .. samo obecavam da cu kroz tjedan dan izraziti svoje misljenje.. Pizda : : : : : : pogledaj jos jednom sto pise. zao mi je al drugih al na forumu me nema vise jos ce u ponedjeljak jedan topic napisati i sve dok se neke stvari ne promjene u klubu ne dolazim.. sad bi neke negdje poslao al necu do ponedjeljaka warm. Dovidenja Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 2, 2006 2 starnet- ti ne??to di??e?? nos? jel ti vidi?? u čemu je ovdje problem? Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted June 2, 2006 jebo mater ponestalo mi cipsa aj cekajte da odem u ducan po jos :lol: @Biciklist: ja maznuo i pizzu i 2l pepsija već... ajte ljudi jo?? malo se isprepucavajte tako da se mo??emo lijepo dru??iti na Showu!! ovo je stvarno prevr??ilo svaku mjeru....ni sami nismo svjesni ??to smo si učinili ovim postom, zaboravili ste se malo... Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted June 2, 2006 ja evo cokoladu trpam i ledeni caj LOOL.......ak odem off na WCu sam Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted June 2, 2006 i mene neki lagani seritis pritisnuo... Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted June 2, 2006 i mene neki lagani seritis pritisnuo... nemoj onda vise citat ovo Share this post Link to post Share on other sites