0
Rallye VR6

ma kakvo je ovo sranje

Recommended Posts

E, na kraju svih ovih va??ih riječi, da vam tata objasni neke stvari.

Svatko ima pravo na svoje mi??ljenje.

Novine prodaju priču, a ne prazan papir.

To ??ta je Miro rekao, ili nije - meni apsolutno ni??ta ne znači, a ni vama ne bi trebalo, inače nemate svoje ja.

? ta će susjedi reći - je najgluplja i najotrcanija fraza, tako da nas sve skupa treba boliti kita ??ta misle opelovci.

I na kraju: mislim da ne postoji automobil u HR sa kakvim nisam napravio bar nekoliko km, a iz toga ??ta vozim i ??ta sam vozio prije, sve je jasno.

Imam 35 god i mislim da mi ne treba AK, Miro, Fog, Wolf, ili ne znam neki glupi novinar da bih znao staviti tutu ispod guzice kad mi se sere.

Smirite se i pičimo dalje, a tira??u će prodati senzacionalizam, zato ja bojkotiram AK, i pozivam vas da isto učinite, pa neka ih čitaju opel fahreri, a ja ću im svima pokloniti onaj dlakavi ku..c za antenu. :zaboli:

E, na kraju svih ovih va??ih riječi, da vam tata objasni neke stvari.

Svatko ima pravo na svoje mi??ljenje.

Novine prodaju priču, a ne prazan papir.

To ??ta je Miro rekao, ili nije - meni apsolutno ni??ta ne znači, a ni vama ne bi trebalo, inače nemate svoje ja.

? ta će susjedi reći - je najgluplja i najotrcanija fraza, tako da nas sve skupa treba boliti kita ??ta misle opelovci.

I na kraju: mislim da ne postoji automobil u HR sa kakvim nisam napravio bar nekoliko km, a iz toga ??ta vozim i ??ta sam vozio prije, sve je jasno.

Imam 35 god i mislim da mi ne treba AK, Miro, FOG, Wolf, ili ne znam neki glupi novinar da bih znao staviti tutu ispod guzice kad mi se sere.

Smirite se i pičimo dalje, a tira??u će prodati senzacionalizam, zato ja bojkotiram AK, i pozivam vas da isto učinite, pa neka ih čitaju opel fahreri, a ja ću im svima pokloniti onaj dlakavi ku..c za antenu. :zaboli:

bagi, kapa dolje, konacno neko zrelo misljenje ;)

e, a zasto mene velikim slovom ? :(:lol:

Evo u zadnjih pola sata čitam ovo i stvarno sam ostao iznenađen ovolikim nesuglasicama. Ja koji sam tek odnedavno na forumu i koji sam se tako veselio dolasku u Karlovac, a o tome pričam svojima svako 5min, sada se zapitam di ja to idem u subotu i u koji ću se to klub da učlanim???

eeeee petre...jebi ga kad svi 'oćemo bit pametni... :(

Guest GtiTdi 3

Dečki nema smisla da se tako međusobno prepucavate,ak je Mirek reko da nije reko onda nije, po mom je to jedna neslana novinarska patka koja je ba?? namjenjena onom ??to se sada događa među vama. Ne preostaje nam ni??ta nego poslat mail AK da u drugom broju stave ispriku za krive navode i stavit prst u uho.

??ivimo dalje,??ivimo VW ??ivot

a znam al takvih je malo, i mene smetaju oni koji nemaju ??to za raditi pa seru drugim ljudima po njihovim radovima, za sve ??to vidimo imamo neko mi??ljenje, ja kad sam prvi put vidio Tominog golfa pa san na guzicu ali isto tako vidio sam nekoliko auta koji nisu po mom ukusu ali ako je čovjek se mučio i sam slagao auto za sebe onda i za njega postoji komentar koji ne mora biti ba?? UVIJEK poni??avajući kako svi napadaju neke...

:wub::wub: VW u srcu :wub::wub: 4 LIFE :wub:

i ni??ta drugo nije bitno... ba?? ni??ta.

Guest vlatko

ako je to sve neistina postoji način

privatna tu??ba auto klubu i gotovo :)

nisam kupio AK, niti pročitao a vjerujem da bi to mogla novinarska patka, ponekad la??u ponekad ne la??u, a ponekad i prepisuju od nekog..... dakle mo??da AK previ??e reklamira opel jer je trenutno najprodavaniji...

idemo dalje.. briga me za opel. neću sad kritizirati niti koga. bitno je voziti i dru??iti tj. upoznavati pa mijenjati iskustva itd... a ne samo ratovati kao mala beba s 5 godina.......ratatatatatatatatata <_< aa?? nek se opeli raduju a mi se ne moramo sekirati previ??e.... ??ivi dalje i bit će boljih..

usput ??to je miro rekao da ili ne, mo??da novinari stavili riječi umjesto njega.....

ipak novinari sva??ta pi??u glupostima da bi ??ivjeli za kruh.... uhhh

:huh: a čemu....to ako hoće mo??e samo miro, ovo sve nema veze sa klubom.

Ako se gospoda iz VW ne uzrujavaju previ??e o tome da je OPC mo??da i bolji od GTIa, za??to bi se mi ??ivcirali?! nitko nije dirnuo u klub na kraju krajeva.

Zato je i dobro imati konkurenciju...moramo biti progresivni, a ne agresivni. :D

uf, koda sam knjigu pročitao!!! :lol2:

Ovako evo u klubu sam ne??to manje od godinu dana! Svi mi imao slične ciljeve ??to se tiče auta, ??elimo da prilagoditi sebi da nas zadovoljava u svakom pogledu! Istina je da je u zadnje vrijeme počelo neko glupo podjeljivanje u klubu, ??to je po meni čista glupost! Ovo ??to je tu na forumu je jedna stvar, a ono ??to je na susretima je čisto ne??to drugo! Registriran sam i na nekim drugim forumima, ali mogu reći da nema do vw ekipe!

A ??to se tiče na??eg Swinga koji ima stvarno fix ideje (NHF), a bo??e moj!! Svatko sređuje auto kako njemu pa??e!

Mirotu svaka čast, jer se nebi volio naći u njegovoj ko??i! nije lako voditi klub koji broji toliko članova i organizirati susrete...

Evo na kraju nadam se da se vidimo 10.06. u karlovcu i da će nam biti DO JAJA I NAZAD!

over and out! :wub:

Guest vlatko

:huh: a čemu....to ako hoće mo??e samo miro, ovo sve nema veze sa klubom.

Ako se gospoda iz VW ne uzrujavaju previ??e o tome da je OPC mo??da i bolji od GTIa, za??to bi se mi ??ivcirali?! nitko nije dirnuo u klub na kraju krajeva.

Zato je i dobro imati konkurenciju...moramo biti progresivni, a ne agresivni. :D

zato sam i napisao privatna tu??ba dakle ne klub kao uduruga već miro

svaka rasprava o ovome je bespredmetna

Guest vlatko

ovo se ne mo??e smiriti

oti??lo je k vrapcu

a sta bi trebali? umjesto da svi prigovarate samo, zasto netko ne predlozi nesto konstruktivno? ajd da cujem od svakog kako bi poboljsao FORUM i KLUB!?

ajd vi??e zatvaraj topic, fakat je besmisleno vi??e "nadglasavati" jedni druge.lijepo je da se sad većina članova izjasnila ??to misli u globalu.

ljudi imaju pravo govora, neka ga iskoriste, ali korisno i konstruktivno

ako ljudi zele neke promjene, neka iznesu prijedloge kako da poboljsamo sve to skupa

jao jao ljudi,

raspisali ste se ko nikad dosad.pa ne vjerujem šta tu čitam.pa nije bitno što je ili nije Miro reko za opel.ja vozim golfa,ženi sam kupio corsu i radim kod opela.zar sam ja sad nešto bolji/lošiji od vas ili vi od mene??pa ne vjerujem s čim se vi opterečujete.nemate pametnijih posla???

ak opelaši misle da su neš bolji,pa nek si misle šta god žele.pa to su maloljetne gluposti po meni.pa pustite nek se dijeca vesele,kad nemaju niš drugo u životu.

vidim isto da nekoga ovdje smiliće i druge stvari smetaju.

neću u detalje,al (skoro)svi znamo ko su ti koji manje više stalno stiskaju te smiliće i dodaju nek bezvezni komentar bez ikakvog smisla samo da im se nakupe postov.

iskreno,po meni,ja bi to odma brisao rigorozno.imamo offtopic-dio i tam svaki može stiskat smiliće kolko mu srce želi.postovi kao "podržavam" plus "smilić" bi ja odma brisao jer nema šta tražit u topicu gdje se traži odgovor ili pomoć oko problema.sorry,ne želim nikome stat na prst,al tak je stvarno.

što se tiče smisla swingerove getribe nije uopče bitna jer to dečko tak želi imat i gotovo.u redu su savjeti,al ne to nema ovo ono ili bilo čega.cijeli tuning auta nema smisla jer je bačen novac,bačva bez dna.

ima toga još,al da bi se počeo tak raspisat ko vi,nebi do sutra u jutro bio gotov.

bio sam u dovoljno clubova u njemačkoj,počevši u opel-clubu.imao sam i svoj club,al ovo je stvarno bez vezna diskusija.

so long

to mi je u redu da ljudi pi??u ...ali tko će na kraju krajeva iznijeti to upravi kluba?! Imamo upravu, zar ne?! Opet će netko čiji je prijedlog razmatran, a nije usvojen dići hajku ili pljuvat okolo ili će on biti od nečije druge strane popljuvan.

Neka svako doprinese klubu onako kako najbolje zna i umje, a ne samo laprda tu na forumu, neka se uključi u aktivnosti koje mo??e i ??eli, bez da ga itko tjera. Pa zar treba Miro nekome naređivati!? Zar ga treba moliti!? Ma dajte.....

ljudi ajmo svi 10 na pivu i to je to

sta je bilo bilo je sta ce bit bit ce, mislim da bi bilo najvaznije da se clanovi kluba medusobno ne prepucavaju zbog ovakvih gluposti, jer ce ih uvijek biti.......................boli te k...c kaj drugi pisu ako znas da je to sve novinarska ili necija spacka da bi uzburkala forum........................................

vidimo se svi u karlovcu

miro,wolf :respekt: :respekt: :respekt:

hahahaha

AK je to objavio da se uzbuka forum?!

ma daj molim te...

Guest djuro1.8t
:o ja taman iz garaze,malo se odmorit od bokinog golfa,mislio bit ce koji zanimljiv topic, a vi o piz...ama.

a sta bi trebali? umjesto da svi prigovarate samo, zasto netko ne predlozi nesto konstruktivno? ajd da cujem od svakog kako bi poboljsao FORUM i KLUB!?

evo fog ovo sad svoje premjesti u zasebni topic, pa da vidimo koristan doprinos ljudi ovdje...

ja sam vec puno tog predlozio za "popravit i preradit tu"

+ napravio onaj izracun za potrosnju auta koji je brijem svima koristan..

+ onaj izracun za brzinu auta...

a imam jos asova u rukavu koji su za sad ideje,al mozda se raazviju u nes konkretno. :)

:o ja taman iz garaze,malo se odmorit od bokinog golfa,mislio bit ce koji zanimljiv topic, a vi o piz...ama.

ej prijatelju pozdrav! dosao i ti ovamo :)

zanemari ovo, inace je zdrava atmosfera ;)

0