entuzijast 0 Posted June 2, 2006 Pa i nisi sad ni??ta sjebo, al jebiga, kad stekne?? neku naviku o nekome, ono, te??ko se oteti dojmu da ti mo??e?? biti "po??ten" u postu....Kad stalno cima??... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted June 3, 2006 2 Markić: ono sa ??trikom - jel tome mjesto na forumu?????? Kaj tebi grmi u glavi? Kaj ne vidi?? smajliće?!? Jesi kad čuo za zajebanciju. :doh: Bo??e, oslobodi me! Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted June 3, 2006 ljudi... kud ste na jadnog covjeka tako navalili?!?! moguce mu pusta gdje plin u auto, a on to nije primjetio... mozda je to razlog za sve... Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted June 3, 2006 Jedino mogu reći da je Swinger jedan od "korisnih" članova ovdje i ??ao mi gledat kak ga ovdje pljuju istina.. ako nekom smeta sto covjek pise, ne mora citati - vrlo jednostavno Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted June 3, 2006 Kaj tebi grmi u glavi? Kaj ne vidi?? smajliće?!? Jesi kad čuo za zajebanciju. :doh: Bo??e, oslobodi me! Onda ima?? jako glup smisao za humor kad na takav način zaje.... čovjeka i smije??ne su ti takve stvari - NHF Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted June 3, 2006 Kaj tebi grmi u glavi? Kaj ne vidi?? smajliće?!? Jesi kad čuo za zajebanciju. :doh: Bo??e, oslobodi me! Onda ima?? jako glup smisao za humor kad na takav način zaje.... čovjeka i smije??ne su ti takve stvari - NHF Meni je do jaja! Share this post Link to post Share on other sites
entuzijast 0 Posted June 3, 2006 Uf, dobro je, ovdje su samo tri stranice :doh: Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted June 3, 2006 kaj se mene tiče, mi tu nemamo vi??e o čemu pričat. istina je da je Swingy dosta pridonio ??ivosti ovdje na forumu i da je ponudio dosta informacija, a uostalom odavno smo zaključili da bi on ko moderator ovdje čuda napravio. ili barem da treba dobit svoj vlastiti podforum a kaj se tiče sveg ostalog vezano uz njegov auto, ja tu nemam kaj reć. rekla sam odavno, svaki bedak svoje veselje. ja sam bedak jer slinim na felge i spu??tanje auta itd, on pak brije na manju potro??nju... ok, sigurno nije jedini ovdje... i mada se neću s njim slo??it u nekim stvarima, čovjek ima pravo na svoje mi??ljenje. sve ovo ostalo je čista zaj**ancija i sve je to ok i sve ??tima dok se ne pretjera. mislim da smo swinger i ja svoje nesuglasice rije??ili... do sljedećeg puta : : i nema smisla potkurivat tu nekakvu veliku frku jer je jednostavno NEMA. over and out. Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted June 3, 2006 on pak brije na manju potro??nju... potro??nja? pa kaj ne izlazi uskoro na cestu VR na plin SVETOGRĐE Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted June 3, 2006 da i kaj onda kaj je na plin ?? di je tu problem ? u tome kaj litra goriva neće ko??tat 8 kn nego 3kn? to je stvarno svetogrđe nema kaj....Nevene izvukao si taj redak iz konteksta kao ??to su i novinari izvukli ono kaj je miro rekao...pročitaj malo bolje post koji si komentirao Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted June 3, 2006 ja sam tu cijelo vrijeme i nebi ba?? rekao da je izvukao iz konteksta... Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted June 3, 2006 da i kaj onda kaj je na plin ?? di je tu problem ? u tome kaj litra goriva neće ko??tat 8 kn nego 3kn? to je stvarno svetogrđe nema kaj....Nevene izvukao si taj redak iz konteksta kao ??to su i novinari izvukli ono kaj je miro rekao...pročitaj malo bolje post koji si komentirao plin nije gorivo i po meni je svetogrde VR na plin...isto ko i 1.8T na plin :doh: Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted June 3, 2006 ak je citirao pola rečenice onda je izvučeno iz konteksta kolko ja znam Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 3, 2006 U??as, sramota, sprdačina..... Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted June 3, 2006 on pak brije na manju potro??nju... potro??nja? pa kaj ne izlazi uskoro na cestu VR na plin SVETOGRĐE ja samo ne ku??im čemu sad opet na forumu počinjat nekakvu ovakvu raspravu. Nevene zakaj tebe muči to kaj će moj VR bit na plin? ne ku??im... Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted June 3, 2006 da vas odmah prekinem, jer vidim kud ovo ide. ono nije podje... nego zaje... pa odmah prestanite sa komentarima. ima ionako i previ??e nesporazuma ovdje Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted June 3, 2006 U??as, sramota, sprdačina..... a kaj se ti javlja??? napi??i prvo kaj vozi?? onda komentiraj :doh: :doh: Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted June 3, 2006 U??as, sramota, sprdačina..... a ti mota boy... ako je ne??to ovdje u??as, sramota i sprdačina onda su to tvoji komentari Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted June 3, 2006 Biće vam svetogrđa kada vam ja plusiće kraj imena poklikćem... 1. Pustite motu na miru (mislim, ok ima onih komentara, ali takvi su većina, tako da neznam kak ste ba?? njega napali... ) 2. Ziha - Nikoga ne muči TO KAJ ĆE TVOJ VR IĆ NA PLIN!!!! Samo nemoj onda ni ti swingera mučit ??to njegov auto ide na plin! Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted June 3, 2006 o isuse, pa niste normalni!!! po meni je svetogrđe, kada netko misli da je auto sredstvo koje te preveze s točke A na točku B, koji ga peru jednaput godi??nje, koji zatvara vrata nogom, koji potrgane dijelove popravlja izolirkom...... imam jo?? primjera svetogrđa, ako koga zanima.... i dajte prestanite se svađati oko banalnih stvari jer neki ljudi će ovo shvatiti preozbiljno! Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted June 3, 2006 ne mogu vjerovat! ovo je ko klinci u vrtiću kad se svađaju tko će koji bombon uzet! daj se malo opustite. svi se palite ko ??ibice i jedva čekate razlog za svađe. to mislim za sve. da sam znao da ste svi tako nabrijani nebi to ni napisao. to nije trebala bit uvreda nikome nego samo zezancija koju nitko ni ne ??eli prepoznat ovdje. odmah nakon toga sam napisao i obja??njenje, ali normalno, opet nikog nije briga za to , za??to i bi kad imate opet temu za svađu dajte vi??e prestanite sve shvaćat doslovno Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted June 3, 2006 neven os stavljat plin u GTIa Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted June 3, 2006 o isuse, pa niste normalni!!! po meni je svetogrđe, kada netko misli da je auto sredstvo koje te preveze s točke A na točku B, koji ga peru jednaput godi??nje, koji zatvara vrata nogom, koji potrgane dijelove popravlja izolirkom...... imam jo?? primjera svetogrđa, ako koga zanima.... i dajte prestanite se svađati oko banalnih stvari jer neki ljudi će ovo shvatiti preozbiljno! izolirka kicks ass : : : : : : Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted June 3, 2006 i koji je zaključak svega ovog???? DIZLOOOO PAWA!!! : : : : : I tko se hoće voziti jeftino neka si kupi SDI-ja, evo ja mu ga prodam odmah sada!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted June 3, 2006 neven os stavljat plin u GTIa ja osobno neću nikada. kad sam kupovao taj auto, prije nekoliko godina, bio sam svjestan koliko tro??i i da sam htio ??tedit kupio bi neki slabiji ili dizel. kad imam 100 kn natočim pa se vozim, a kad nemam stoji u gara??i. al tko voli nek izvoli upravo zato ne ku??im sve ovo Share this post Link to post Share on other sites