Perkan 0 Posted June 2, 2006 Ne znam jel ovo pravi podforum da pitam...ali ajd... Zasto ne mogu promjeniti avatar??? Hocu stavit novu sliku koja je 100x80 velicina i 3kb ima i stalno mi se vraca na ovu staru. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 2, 2006 ajd posalji mi sliku na mail (thefoggti@yahoo.com) Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted June 2, 2006 ja sam si poku??ao stavit avatar ali meni ni sliku ne ??eli otvorit..... fog ajd ja ti po??aljem sliku pa mi ti to rije??i?? Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted June 2, 2006 2 fog: malo sam pogledao i sku??io da mi slika nije bila u pravoj vel.... malo sam se poigral i sklepal i sad imam avatar.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted June 2, 2006 mozda postoji opcija remove pa onda prvo remove pa stavis novi valjda LOL neda mi se sad proucavat Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted June 2, 2006 biciklist ja sam jo?? novi pa mi nemoj zamjerit Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted June 2, 2006 biciklist ja sam jo?? novi pa mi nemoj zamjerit LOL kaj brijes nemam ti kaj zamjerit sam pokusavam pomoc a i vise se odnosilo na perkana jer ti nisi ni imao avatar pa nisi imao sta maknut Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 6, 2006 probaj si ocistit cache (ako REFRESH ne pomaze), temp. internet fileove i history, slika koju si mi poslao ti je na avataru, samo je ti ne vidis Share this post Link to post Share on other sites