kompressor 0 Posted January 9, 2009 (edited) ....evo kog zanima .........frend i ja se zajebavali oko toga....ovo je prvi eksperiment i odlična stvar ...napravio je i jedan manji koji smo isprobali na autu(kadet 1.6d) i odlični rezultati motor odma mirnije radi(puuno:) ali je vukao preveć struje(kablovi su se kurili) tak da nije istestirana potrošnja EDIT:treba malo rekonfigurirat ćelije da ne vuće tolko struje ...projekt je sad na čekanju(zasad) al kad bude završen biće "bomba" ....nasreću bila je samo jedna explozija al smo preživjeli ...ko oće nek vjeruje...ko neće nek bude inina kuja LP Edited January 9, 2009 by kompressor Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted August 16, 2009 Evo jučer sam pričal s kolegom i na njegovu preporuku pogledal sam filmič! http://www.youtube.com/watch?v=_FDmmJm9vSA Ima 10 djelova isplati se pogledat! Onda još malo pretraživanja pa Elektro vs Ferrari Pa me zanima i vaše mišljenje Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted August 16, 2009 iskreno,elekt. auto ... nije to to... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 16, 2009 Nisam sad stigao pogledati ove filmice jer nemam vremena al ocu, al pogledao sam ovo ferrari i porsche vs elektricni i mogu reci zivjeli ferrari i porsa jos 1000000 godina......zahebi ti tu brzinu i sve to...kad ja cujem zvuk ove dvojice odluka bi brzo pala.... Evo filmici koji lako pomazu pri odluci i ovo Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted August 16, 2009 OT ON: Isprika modovima za otvaranje nove teme al Search mi ju nije izbacil OT OFF Mislim da poanta ovog filmiča nije samo električni auto nego više moč pojednca nad masom! Ok el auto nije tako praktičan ko s unutarnjim izgaranjem ali nemožeš zbog vlastitih interesa naftnih kompanija tako-rekuč izbrisat el auto iz postojanja! Film jasno pokazje da je bilo korisnika (što eko fanatika što ostalih) istog koji su bili zadovoljni kvalitetom i primjenom to auta i koji su ga htjeli otkupit ali im to nije omogučeno zbog ekonomskih interesa pojedinaca! Auto s unutarnjim izgaranjem ima period razvoja i primjene cca 100 god dok el. auto ima krači razvojni period uz vrlo malu primjenu u svijetu! Share this post Link to post Share on other sites