TROJKA 2 Posted December 17, 2008 ako mi netko moze pomoci gdje u slavoniji umogu umnoziti ovakav kljuc i ovaj postojeci ubaciti u ovo od daljinskog i o kokliko novaca je rijec-mislim da je kljuc kodiran.. Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted December 17, 2008 Za kod trebas izvadit ampulicu iz svog kljuca i stavit u skakavac ako hoces da radi ! a kljuc ti moze narezat covjek u Velikoj Gorici ! 100 kn je a ima i jedan u ZG u Šeferovoj iz maksimira on isto hoce to napravit i isto je 100 kn ! Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted December 17, 2008 ampulica? kak se to izvadi? Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 17, 2008 Rastaviš ključ sa tankom kacavidom i izvadiš ampulicu.... Plain & Simple.... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 17, 2008 petre, njemu treba neko u slavoniji flash gordone, napravi s kodom ovako kako su ti rekli (izvadi ga i preseli u daljinski), a kopiranje mehanickog dijela kljuca ti moze napravit bilo koji kljucar i nebi smjelo kostat preko 20kn Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted December 17, 2008 Nisam gledo ...j... narezivanje kljuca je min 40kn bar u zg kolko sam gledo specijlnog je 60 a ovak nesto da se reze i brusi da stane u skakavac je 100 Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted December 17, 2008 (edited) mislio sam da ima vise mudrosti oko te ampulice edit: ajd odma da pitam foga posto on kuzi ta daljinska zakljucavanja proucavao sam kako ubacit to aftermarket zakljucavanje u aut i naisao na par tutoriala tipa ovaj: http://uk-mkivs.net/forums/t/212329.aspx i on sve spaja u vratima sad ja pitam: di da ja to napravim jer ja u vratima nemam ovaj door lock module Edited December 17, 2008 by blindknight Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 17, 2008 Nisam gledo ...j... narezivanje kljuca je min 40kn bar u zg kolko sam gledo specijlnog je 60 a ovak nesto da se reze i brusi da stane u skakavac je 100 neznam di to radis, uglavnom preskupo je. a da ce ga bravar brusit i pripasivat za skakavac, to nisam racunao, jer mislim da si to svatko moze sam napravit mislio sam da ima vise mudrosti oko te ampulice edit: ajd odma da pitam foga posto on kuzi ta daljinska zakljucavanja proucavao sam kako ubacit to aftermarket zakljucavanje u aut i naisao na par tutoriala tipa ovaj: http://uk-mkivs.net/forums/t/212329.aspx i on sve spaja u vratima sad ja pitam: di da ja to napravim jer ja u vratima nemam ovaj door lock module postoje dvije verzije instalacija na mk4, zavisno od godista, ti vjerojatno imas stariju, pa se mozes spojit pod armaturom, ili kod suvozacevog footresta Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted December 17, 2008 pazi da ti ne pukne ampulica jer je zaljepljena!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted December 17, 2008 Evo 2 DIY za key fob swap http://dubdiy.net/internal%20electronics/j.html http://dubdiy.net/internal%20electronics/k.html Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 17, 2008 petre, njemu treba neko u slavoniji flash gordone, napravi s kodom ovako kako su ti rekli (izvadi ga i preseli u daljinski), a kopiranje mehanickog dijela kljuca ti moze napravit bilo koji kljucar i nebi smjelo kostat preko 20kn hvalisimo jer pun k... su me novaca trazili,znaci ono crno prebacim u skakavac i uduplam kljuc i upasem ga u skakavac Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted December 17, 2008 tamo kod ivancice kod onog sto pravi ključeve 250 kn Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted December 17, 2008 to nock, zakon diy tocno me to zanimalo. jos skuzim kak spojit zakljucavanje u auto i toeto. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 17, 2008 ne mogu izvaditi ono crno izgleda da je zaljepito.... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 17, 2008 uspio sam izvaditi,valjda ju nisam sj...,evo ode sad do onog sto kljuceve radi.. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 17, 2008 sa cime si ju vadio? jel bi ju valjalo s necim prespricat da se lakse odvoji moja je isto zaljepljena(g iv) i neide van da ju jebes htio bih ubacit sve u preklopni a ne bi da sjebem nesto. Lista je ionako poduga... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 17, 2008 sa cime si ju vadio? jel bi ju valjalo s necim prespricat da se lakse odvoji moja je isto zaljepljena(g iv) i neide van da ju jebes htio bih ubacit sve u preklopni a ne bi da sjebem nesto. Lista je ionako poduga... uzeo sam skalper i sastrane malo ceprkao i uspio sam izvaditi ali na knap,a da spricas s necim nece upaliti zato sto je ispod malo kapljeno ljepilo,neznam samo nemoj potrgati Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted December 17, 2008 Ja vas ljudi ne razumjem... uništavate orginalne ključeve za k... fino odeš i napraviš kopiju KOD KLJUČA za 100tinjak kuna... i onda na tom ključu imaš kod koji je lako odvojiv za preselit u skakavac... i imaš narezani list ključa također za upasat u skakavac... i što je NAJBITNIJE orginalni ključ stoji NETAKNUT Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 17, 2008 (edited) thnx! a budem probao. ak ne ide, ispilit cu ga. medo12v gdej to za 100 kn? inace se trazi oko 250 kn. a i da je stvarno za 100 kn sta mi vrijedi kad ovdje u ovoj zabiti to nitko ne radi Edited December 17, 2008 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted December 17, 2008 ja sam radio u ZG i ne sjećam se baš cijene... al mi se nekako vrti u glavi da je ispod 200 Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 17, 2008 evo ga kljuc mi umnozio za 50kn,malo turpijanja i evo ga sve sam uspio rjesiti hvala svima na suradnji moze lock Share this post Link to post Share on other sites