2 2
TROJKA

uduplati kljuc??

Recommended Posts

ako mi netko moze pomoci gdje u slavoniji umogu umnoziti ovakav kljuc i ovaj postojeci ubaciti u ovo od daljinskog :mellow:

i o kokliko novaca je rijec-mislim da je kljuc kodiran..

i266777_PC170407.JPG

Za kod trebas izvadit ampulicu iz svog kljuca i stavit u skakavac ako hoces da radi !

a kljuc ti moze narezat covjek u Velikoj Gorici ! 100 kn je

a ima i jedan u ZG u Šeferovoj iz maksimira on isto hoce to napravit i isto je 100 kn !

petre, njemu treba neko u slavoniji

flash gordone, napravi s kodom ovako kako su ti rekli (izvadi ga i preseli u daljinski), a kopiranje mehanickog dijela kljuca ti moze napravit bilo koji kljucar i nebi smjelo kostat preko 20kn

Nisam gledo ...j...

narezivanje kljuca je min 40kn bar u zg kolko sam gledo specijlnog je 60 a ovak nesto da se reze i brusi da stane u skakavac je 100

mislio sam da ima vise mudrosti oko te ampulice

edit: ajd odma da pitam foga posto on kuzi ta daljinska zakljucavanja

proucavao sam kako ubacit to aftermarket zakljucavanje u aut i naisao na par tutoriala

tipa ovaj:

http://uk-mkivs.net/forums/t/212329.aspx

i on sve spaja u vratima

sad ja pitam: di da ja to napravim jer ja u vratima nemam ovaj door lock module

Edited by blindknight

Nisam gledo ...j...

narezivanje kljuca je min 40kn bar u zg kolko sam gledo specijlnog je 60 a ovak nesto da se reze i brusi da stane u skakavac je 100

neznam di to radis, uglavnom preskupo je. a da ce ga bravar brusit i pripasivat za skakavac, to nisam racunao, jer mislim da si to svatko moze sam napravit

mislio sam da ima vise mudrosti oko te ampulice

edit: ajd odma da pitam foga posto on kuzi ta daljinska zakljucavanja

proucavao sam kako ubacit to aftermarket zakljucavanje u aut i naisao na par tutoriala

tipa ovaj:

http://uk-mkivs.net/forums/t/212329.aspx

i on sve spaja u vratima

sad ja pitam: di da ja to napravim jer ja u vratima nemam ovaj door lock module

postoje dvije verzije instalacija na mk4, zavisno od godista, ti vjerojatno imas stariju, pa se mozes spojit pod armaturom, ili kod suvozacevog footresta

petre, njemu treba neko u slavoniji

flash gordone, napravi s kodom ovako kako su ti rekli (izvadi ga i preseli u daljinski), a kopiranje mehanickog dijela kljuca ti moze napravit bilo koji kljucar i nebi smjelo kostat preko 20kn

hvalisimo :palacg jer pun k... su me novaca trazili,znaci ono crno prebacim u skakavac i uduplam kljuc i upasem ga u skakavac :palacg

tamo kod ivancice kod onog sto pravi ključeve 250 kn

ne mogu izvaditi ono crno izgleda da je zaljepito.... :angry:

uspio sam izvaditi,valjda ju nisam sj...,evo ode sad do onog sto kljuceve radi.. :bravo

sa cime si ju vadio?

jel bi ju valjalo s necim prespricat da se lakse odvoji

moja je isto zaljepljena(g iv) i neide van da ju jebes

htio bih ubacit sve u preklopni a ne bi da sjebem nesto. Lista je ionako poduga...

sa cime si ju vadio?

jel bi ju valjalo s necim prespricat da se lakse odvoji

moja je isto zaljepljena(g iv) i neide van da ju jebes

htio bih ubacit sve u preklopni a ne bi da sjebem nesto. Lista je ionako poduga...

uzeo sam skalper i sastrane malo ceprkao i uspio sam izvaditi ali na knap,a da spricas s necim nece upaliti zato sto je ispod malo kapljeno ljepilo,neznam samo nemoj potrgati :palacg

Ja vas ljudi ne razumjem...

uništavate orginalne ključeve za k... fino odeš i napraviš kopiju KOD KLJUČA za 100tinjak kuna... i onda na tom ključu imaš kod koji je lako odvojiv za preselit u skakavac... i imaš narezani list ključa također za upasat u skakavac... i što je NAJBITNIJE orginalni ključ stoji NETAKNUT :rolleyes:

thnx!

a budem probao. ak ne ide, ispilit cu ga.

medo12v

gdej to za 100 kn? inace se trazi oko 250 kn.

a i da je stvarno za 100 kn sta mi vrijedi kad ovdje u ovoj zabiti to nitko ne radi

Edited by MarioIV

ja sam radio u ZG i ne sjećam se baš cijene... al mi se nekako vrti u glavi da je ispod 200

evo ga kljuc mi umnozio za 50kn,malo turpijanja i evo ga sve sam uspio rjesiti :palacg

i267488_PC170423.JPG

hvala svima na suradnji :palacg

moze lock

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2