pepo1 0 Posted December 22, 2008 tražim diferencijal od getribe gti3 ako netko ima rastavljenu getribu Share this post Link to post Share on other sites
frencok 0 Posted December 22, 2008 dam ti ja kompletnu 100% ispravnu, za 500KN Share this post Link to post Share on other sites
pepo1 0 Posted December 22, 2008 ima li kakvih oznaka ili brojeva na getribi molim te da mi provjeriš i pošalješ pa če mo se dogovoriti Share this post Link to post Share on other sites
frencok 0 Posted December 23, 2008 ima li kakvih oznaka ili brojeva na getribi molim te da mi provjeriš i pošalješ pa če mo se dogovoriti tražijo sam danas oznaku, nisam našo ali sam siguran da je od GTI-a jer sam je ja od tamo dole skinuo Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 23, 2008 pepo, nazalost nemogu nac podatak koje getribe (po oznaci) su isle bas na gti jos jedna stvar-ako je tvoj sa biracem na polugu, pazi da kupis istu takvu, a ne na sajle frencok-oznaka bi trebala bit s donje strane na rubu zvona prema motoru; ili s gornje strane, takodjer na rubu zvona prema bloku motora edit: evo ovdje se nalaze slovne oznake getriba (1. stupac), 2. stupac je oznaka tipa kucista: 020 na polugu kao u mk2; 02A je na sajle, a 084 i 085 su male getribe za motore nagnute naprijed (do 1.4, odnosno 1.6 motora): http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Informati...f-Getriebe.html Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted December 23, 2008 imam ti ja getribu koja mi je ostala od mog golfa. getriba je na poluge, od motora 2.0 8v gti, ispravna Share this post Link to post Share on other sites