3 3
jady

lowtec....moji dojmovi

Recommended Posts

pizda jedna...nisi reko da si uzo gewinde....a nisi ni htio na montazu mojih doc...e kak ces mi to platit

Hahaha znao sam da ti kod moih neces biti pa eto :P :P dosao bi ja ,la vidio si i sam kakvo sam sranje imal doma ;)

Veli boris da je puno mekaniji od tvojega,a digli smo ga jos vise nego ti svojeg :)

cek,ja sam gewinde uzo da ga spustam a ne da ga dizem :lol:

Evo potvrdjujem tvrdnje i dajem samo pohvale lowtec gevindama.

Mislim da je to najbolje sta se za ove novce moze dobiti i svakako preporucam.

Ja sam stavio na G4 TDI ovjes (opruge + amortizere) 40/30 i mogu reći da sam super zadovoljan. Jedina je razlika šta sam ja nabavio ovjes iz Njemačke, a to je velika razlika.

Ja sam stavio na G4 TDI ovjes (opruge + amortizere) 40/30 i mogu reći da sam super zadovoljan. Jedina je razlika šta sam ja nabavio ovjes iz Njemačke, a to je velika razlika.

koja?? :rolleyes:

Mislim da je krivo napiso, vjerojatno je mislio da nije velika razlika. Or not?

Mislim da je mislio na ono da na Balkan dolazi šrot roba,u čemu ima dosta istine.Ne kažem sad za te gewinde jer ne znam ali opčenito ima u tome dosta istine...

Mislim da je mislio na ono da na Balkan dolazi šrot roba,u čemu ima dosta istine.Ne kažem sad za te gewinde jer ne znam ali opčenito ima u tome dosta istine...

ili je mislio na daljinu,njemacka bla bla ... hrvatska,susjedni gradovi kupovina,blizu bla bla :palacg

probo sam mk3 na lowtec gewindama...onaj najjeftiniji model. iskreno nije me se dojmio, auto poskakuje kao da je na oprugama..

Moze biti da su skuplji modeli bolji..

Sve ovisi kako je auto zagevindan tako se i ponaša...

Sve ovisi kako je auto zagevindan tako se i ponaša...

Jesu te najslabiji model progresivne ili ? Ako je tako onda bi auto trebao bit dosta tvrd jer ej i spusten dosta

probo sam mk3 na lowtec gewindama...onaj najjeftiniji model. iskreno nije me se dojmio, auto poskakuje kao da je na oprugama..

Moze biti da su skuplji modeli bolji..

Da ,mora biti tvrd ko kamen onda je to gewinda....nhf al meni je bitna udobnost

mozda je to neka bila balonka od gume sto tako poskakuje..

vento vr6 je probao te gewinde na mk3 i pitaj njega za udobnost .... :palacg i jos nekoliko njih i svi kazu da su super

ja imam auto straga zagevindan do kraja, naprijed nije skroz i tvrd je ko kamen al opet je ugodniji nego npr koni amortizeri sa štelanjem tvrdoće... isprobano...

znači na mk4 bi se morale stavit distance naprijed ak se oče ić više od 4 cm u pod? Npr meni je sad ET42..iza imam distance ali napred nemam

moguce je da ce ti strugati...na ET30 (kod mene) ima dosta mjesta.al to sa distancerima je skoro kod svih G4 sa gewindama,nekima je cak i obavezno

kako kome.....meni ne struze...a blizu poda sam..jako blizu.

recimo od cca 45-50mm je pozeljno da se to mjenja

krivo sam napisao...kod dosta gewinde pise da se sa orginal felgama "mora" distancere stavit....kod neorginalnih po potrebi.al kod vecina je vec distancer od 5mm dovoljan jer po njemackim (strogim) zakonima treba izmedju felge i amortizera barem 5mm razmaka biti.

Na razliku sam mislio u cijeni. Razlika je SRAMOTNA ali šta možemo kada živimo na BALKANU. Godinu dana imaš firmu i ako nisi zaradio za novi auto nisi ništa napravio. Zato hvala, a ja dok god mogu sve kupim gore. Čast iznimkama koji prodaju po fer cijenama.

ovu izjavu sad ne kuzim....kaj je kod nas preskupo ili kaj sad???a zlatno pravilo je,bez obzira na struku, prvih 5 godina placas samo dugove...tek nakon toga imas ciste zarade u svom djepu

Pa kada ti nije jasno pogledaj ebay.de broj oglasa 390023611448. To sam ja kupio.

Na razliku sam mislio u cijeni. Razlika je SRAMOTNA ali šta možemo kada živimo na BALKANU. Godinu dana imaš firmu i ako nisi zaradio za novi auto nisi ništa napravio. Zato hvala, a ja dok god mogu sve kupim gore. Čast iznimkama koji prodaju po fer cijenama.

Ponajprije lijep pozdravi tebi prijatelju.

Vidim da si obrazovana duša koja se razumije u struku i da iz sebe imaš xxl godina radnog iskustva u auto industriji, a ponajprije trgovini auto dijelovima.

Neznam zašto, ali nikad te nisam upoznao, niti s tobom poslovao, ali ti si imao obrza mene prozvati budući da mi uvozimo Lowtec u HR.

U redu to je tvoje mišljenji i ja ga poštujem.

Ovo je link što si ti kupio:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...%3D1&_rdc=1

Super za tebe.

I ako si to kupio vjeruj mi da si kupio stvarno kvalitetan set i da ćeš biti vrlo zadovoljan.

No ponavljam , otkuda ti pravo prozivati nas, za proizvod kupljen preko e-baya.????

U redu platio si ga preko on-line trgovine 150 eura, dostavio u HR neprijavivši ga na carini.

Genijalno.

Da možemo i mi bi uvozili preko e-baya i nikad platili lipu poreza, ....hmmm , ali ono najvažnije je da taj isti set dode min 329eura (ovisno o kombinaciji opruga) http://www.lowtec.de/vw.pdf bez troškova dostave, troškova špeditera (dakle uvozne dokumentacije ) i bez plačenog PDV-a ili za tebe poreza na dodanu vrijednost u iznosu od 22%.

Taj isti set koji sam naveo koštao je u GB-u 2.350,00kn sa PDV-om

Neznam, ali probaj vidjeti kolika je tu sramota.

Kolika je sramota ako nešto radiš pošteno i predaješ maksimalan trud da budeš korektan i kvalitetan u svim trenucima.

Koliko je sramota ako se javi netko kojeg nikad nisi vidio, čuo za njega, niti uputio jedno slovo preko foruma, da te on proziva na red javno i ocrni ugled nečega što se stvaralo već 15-tu godinu.

Da prijatelju, 15 godina rada je u igri, a ne godina kako si ti napisao.

Hvala ti na kritikama, vidim da si stvarno inteligentna osoba kada istupaš sa ovakvim izjavama.

Nadam se da ti je sada puno lakše kada si s nama podijelio iskustvo da si kupio kvalitetan proizvod po 150 eura sa e-baya iako je tvornička cijena 329 eura, iako imaš pretpostavljam JAMSTVENI list i garanciju koju možeš ostvariti svugdje, da si uplatio porez u naš državni proračun.

Nadam se da sada sjediš i čitaš kako je pametna tvoja izjava, a ja ću osobno doći do tebe i platiti ti piće sa novim automobilom kojeg sam kupio od novaca varajući drage članove VWcluba u natrag godine dana.

Slažem se stvarno sramotno i balkanski!

3 3