audicabrio 0 Posted April 19, 2009 dobro si mu i odgovorio... Ja bi isto amortizereeee Share this post Link to post Share on other sites
neno_vt 0 Posted April 19, 2009 evo imam pitanje u vezi gewindi. Imam u planu ovaj mjesec ih stavit i trebam stručno mišljenje jel se ja baš ne razumijem dobro... ovako stoje stvari spustio bih auto (ne doklen ide već ono da mi je rub gume ravan s blatobranom). E sad jedini problem mene muči zadnji kraj. Ak stavim gewinde s štelanjem visine i tvrdoče, i složi se visina koju sam već napisao i sad sjednu mi iza u auto dvoje ljudi cirka nek bude 250 kg. jel če onda šta zadnji kraj sjest ili ne. nadam se da ćet me razumjet na šta mislim... hvala Share this post Link to post Share on other sites
sapko 0 Posted April 19, 2009 Ponajprije lijep pozdravi tebi prijatelju. Vidim da si obrazovana duša koja se razumije u struku i da iz sebe imaš xxl godina radnog iskustva u auto industriji, a ponajprije trgovini auto dijelovima. Neznam zašto, ali nikad te nisam upoznao, niti s tobom poslovao, ali ti si imao obrza mene prozvati budući da mi uvozimo Lowtec u HR. U redu to je tvoje mišljenji i ja ga poštujem. Ovo je link što si ti kupio: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...%3D1&_rdc=1 Super za tebe. I ako si to kupio vjeruj mi da si kupio stvarno kvalitetan set i da ćeš biti vrlo zadovoljan. No ponavljam , otkuda ti pravo prozivati nas, za proizvod kupljen preko e-baya.???? U redu platio si ga preko on-line trgovine 150 eura, dostavio u HR neprijavivši ga na carini. Genijalno. Da možemo i mi bi uvozili preko e-baya i nikad platili lipu poreza, ....hmmm , ali ono najvažnije je da taj isti set dode min 329eura (ovisno o kombinaciji opruga) http://www.lowtec.de/vw.pdf bez troškova dostave, troškova špeditera (dakle uvozne dokumentacije ) i bez plačenog PDV-a ili za tebe poreza na dodanu vrijednost u iznosu od 22%. Taj isti set koji sam naveo koštao je u GB-u 2.350,00kn sa PDV-om Neznam, ali probaj vidjeti kolika je tu sramota. Kolika je sramota ako nešto radiš pošteno i predaješ maksimalan trud da budeš korektan i kvalitetan u svim trenucima. Koliko je sramota ako se javi netko kojeg nikad nisi vidio, čuo za njega, niti uputio jedno slovo preko foruma, da te on proziva na red javno i ocrni ugled nečega što se stvaralo već 15-tu godinu. Da prijatelju, 15 godina rada je u igri, a ne godina kako si ti napisao. Hvala ti na kritikama, vidim da si stvarno inteligentna osoba kada istupaš sa ovakvim izjavama. Nadam se da ti je sada puno lakše kada si s nama podijelio iskustvo da si kupio kvalitetan proizvod po 150 eura sa e-baya iako je tvornička cijena 329 eura, iako imaš pretpostavljam JAMSTVENI list i garanciju koju možeš ostvariti svugdje, da si uplatio porez u naš državni proračun. Nadam se da sada sjediš i čitaš kako je pametna tvoja izjava, a ja ću osobno doći do tebe i platiti ti piće sa novim automobilom kojeg sam kupio od novaca varajući drage članove VWcluba u natrag godine dana. Slažem se stvarno sramotno i balkanski! Kao prvo nisam nikoga prozivao zašto i po kojoj cijeni nešto prodaje. Kupovina nečega je svakog od nas osobni izbor, a ja nisam komentirao vašu cijenu jer je nisam niti naveo. Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted April 19, 2009 2 scorpion i jady: očete planirat kakv GB gewndi opet? Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted April 19, 2009 Kao prvo nisam nikoga prozivao zašto i po kojoj cijeni nešto prodaje. Kupovina nečega je svakog od nas osobni izbor, a ja nisam komentirao vašu cijenu jer je nisam niti naveo. Godinu dana imaš firmu i ako nisi zaradio za novi auto nisi ništa napravio. Zato hvala, a ja dok god mogu sve kupim gore. yeah, right Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 19, 2009 QUOTE(sapko @ Apr 18 2009, 07:30 PM) Na razliku sam mislio u cijeni. Razlika je SRAMOTNA ali šta možemo kada živimo na BALKANU. Godinu dana imaš firmu i ako nisi zaradio za novi auto nisi ništa napravio. Zato hvala, a ja dok god mogu sve kupim gore. Čast iznimkama koji prodaju po fer cijenama. A zato rijamu ima tako brze trupe,fuckin presretači koriste kvalitetu iz inozemstva jeah! Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted April 19, 2009 bravo sapko....mjesas kruske i jabuke....nije bitno kaj si ti platio 150eur i nemas garanciju za obican ovjes jer nisi u EU,a mi budale kaj smo drzavi platili pdv i ostala davanja imamo gewinde inox-line,uz to 2 godine garancije i mozemo nekog kontaktirati ak nesto nije u redu... i btw..poznato skoro svima da se prek ebaya prodaje roba 2.klase.... svaka cast majstore Share this post Link to post Share on other sites
vwg 1.9tdi 0 Posted April 19, 2009 bravo sapko....mjesas kruske i jabuke....nije bitno kaj si ti platio 150eur i nemas garanciju za obican ovjes jer nisi u EU,a mi budale kaj smo drzavi platili pdv i ostala davanja imamo gewinde inox-line,uz to 2 godine garancije i mozemo nekog kontaktirati ak nesto nije u redu... i btw..poznato skoro svima da se prek ebaya prodaje roba 2.klase.... svaka cast majstore slažem se u potpunosti!!! ja sam htjeo kupit gewinde preko jady-a no u prvi moment mi se ćinilo preskupo no kad prespavaš noć i razmisliš svatiš da tu postoje i neki drugi troškovi!!!!! TREBA KOJI PUT I PRESPAVAT PA UJUTRO DONJET ODLUKU DA KASNIJE NEBI BILO Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted April 20, 2009 evo imam pitanje u vezi gewindi. Imam u planu ovaj mjesec ih stavit i trebam stručno mišljenje jel se ja baš ne razumijem dobro... ovako stoje stvari spustio bih auto (ne doklen ide već ono da mi je rub gume ravan s blatobranom). E sad jedini problem mene muči zadnji kraj. Ak stavim gewinde s štelanjem visine i tvrdoče, i složi se visina koju sam već napisao i sad sjednu mi iza u auto dvoje ljudi cirka nek bude 250 kg. jel če onda šta zadnji kraj sjest ili ne. nadam se da ćet me razumjet na šta mislim... hvala za takve slucajeve imas bumpstoper....odredis duzinu i ak ti nekto sjedne iza auto nece sjest na blatobran/felgu nego na na stoper....a kvalitetni gewinde-setovi su progresivni.tak da i oni ne sjednu puni kad su optereceni Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted April 20, 2009 Evo bas pratim ovaj topic jer sam od dosta ljudi cuo pozitivno misljenje o Lowtec-u jer mozda i ja posatanem jeran od korisnika ali bih prvo uzivo htio vidjeti ondnosno provozati se na njima, konkretno me zanima model sa stelanjem tvrdoce i visine i jos da bude po mogucnosti u golf dvojci ili trojci ili corradu jer i ja sam vozim corrada...ja se nadam da cu u karlovac na meet pa da ce me netko provozat...eto toliko od mene Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted April 20, 2009 I ja sam jedan od onih koji prate rakcije kupaca lowtec-a i još nisam čuo za ama baš niti jedno loše iskustvo s tim proizvodima. Isto tako pratil sam i cijene ostalih proizvoda na našem tržištu i na e-bayu i sve sam to prekrižil jer praktički nitko ne stoji iza tog šta prodaje (gledajući u tom cjenovnom rangu - na bilstain i sl fancy pizdarije ne gledam jer nedam 2000 eur za to). Vrlo bitna stavka uz cijenu mi je garancija i stručna ugradnja/servis a to je ovdje osigurano tak da kaj se tiče lowteca mislim da nebi smjelo bit nekih dilema. ... Share this post Link to post Share on other sites
sapko 0 Posted April 20, 2009 bravo sapko....mjesas kruske i jabuke....nije bitno kaj si ti platio 150eur i nemas garanciju za obican ovjes jer nisi u EU,a mi budale kaj smo drzavi platili pdv i ostala davanja imamo gewinde inox-line,uz to 2 godine garancije i mozemo nekog kontaktirati ak nesto nije u redu... i btw..poznato skoro svima da se prek ebaya prodaje roba 2.klase.... svaka cast majstore . Kao prvo ovjes je kupljen u Njemačkoj i isporučen u Njemačkoj. Za isto je izdan račun sa garancijom na ime osobe koja gore živi tako da garancija nije problem (kupljan je od tuning firme a ne privatno) . Drugo, samo se ti tješi da je sve na ebay-u drugorazredna roba, a kao što si napisao oni su u EU, a ti samnom tu - evi ti tvojih krušaka a i jabuka. Bez obzira na sve gore navedeno moja je stvar gdje ču šta kupiti ali ovjes je stvarno ODLIČAN bez obzira gdje ga kupili. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted April 20, 2009 pa i mjesas kruske i jabuke....gewinde je gewinde,a obican fahrwerk je i ostat ce obican fahrwerk ... za njh je vazno jel si sam ugradio ili dao kod neke ovlastene osobe montirati... al nije bitno,mi smo budale i amen a ti se vozi kojih godinu dana na svom ovjesu za 150eur.... kak se veli ono..pametniji popusta....ja odo.. Share this post Link to post Share on other sites
sapko 0 Posted April 22, 2009 pa i mjesas kruske i jabuke....gewinde je gewinde,a obican fahrwerk je i ostat ce obican fahrwerk ... za njh je vazno jel si sam ugradio ili dao kod neke ovlastene osobe montirati... al nije bitno,mi smo budale i amen a ti se vozi kojih godinu dana na svom ovjesu za 150eur.... kak se veli ono..pametniji popusta....ja odo.. Kako je jadno nekome obrisati odgovor i još ktome mu prjetiti preko PM-a. Jadno Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 22, 2009 Kako je jadno nekome obrisati odgovor i još ktome mu prjetiti preko PM-a. Jadno Ma nemoj zekit da toga ima na forumu!? Meni se tako šta nije desilo nikad ovdje! Aha Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 22, 2009 Kako je jadno nekome obrisati odgovor i još ktome mu prjetiti preko PM-a. Jadno nije valjda i do toga doslo, decki vi se nem orate sekirat ako sapko nije platio poreze carine i ostaal davanaj na tu istu robu, on svak idan drzavi stavi u proracun jako lijepe novce i bojle se ne zamjeravajte tome čiki jer bi vam mogla doci cestitka, ali ne preko PM-a ...a sto se njegovog odgovora tice - podrzavam izjavu da na ovom nasem balkani nemres nista povoljno kupiti, vani su place bolje i sve iako kukaju da je zivot skup, hebem ti takav zivot ako imas priliku pod nosom kupit na aukciji amort. za 150e a placa 1500e, a kod nas 2500kn gewinde, a placa 2300 kn, barem u mojoj regiji balkana gdje i sapko zivi a sto se tice lowtec-a cuo sam samo najbolje do sada za nj. i krivo mi je sto nisam imao priliku kupiti njihove gewinde, jebena drzana (vise nije zabranjena rijec jer svi tako misle) pa sam ostao bez financija Share this post Link to post Share on other sites
sapko 0 Posted April 22, 2009 nije valjda i do toga doslo, decki vi se nem orate sekirat ako sapko nije platio poreze carine i ostaal davanaj na tu istu robu, on svak idan drzavi stavi u proracun jako lijepe novce i bojle se ne zamjeravajte tome čiki jer bi vam mogla doci cestitka, ali ne preko PM-a ...a sto se njegovog odgovora tice - podrzavam izjavu da na ovom nasem balkani nemres nista povoljno kupiti, vani su place bolje i sve iako kukaju da je zivot skup, hebem ti takav zivot ako imas priliku pod nosom kupit na aukciji amort. za 150e a placa 1500e, a kod nas 2500kn gewinde, a placa 2300 kn, barem u mojoj regiji balkana gdje i sapko zivi a sto se tice lowtec-a cuo sam samo najbolje do sada za nj. i krivo mi je sto nisam imao priliku kupiti njihove gewinde, jebena drzana (vise nije zabranjena rijec jer svi tako misle) pa sam ostao bez financija Moram napomenuti da prijetnja nije bilo u nekom grubom obliku več da imam "svoje" prijatelje pa da se sa njima prepucavam. Dvojka ti znaš da "Čiko" nije zlopamtilo a šta se tiće punjenja proračuna i to netko mora raditi svidjelo se to nekome ili ne. Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted April 22, 2009 ok,sad ste valjda gotovi sa OTom... Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted April 30, 2009 Ima li tko na forumu opruge lowtec na originalne amortizere na golfu 1,2,3 ili sl.? Kakva su iskustva? Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted April 30, 2009 pozz ja sam stavio lowtech i vozim na njima 2 mjeseca za sada sve 5 usluga je stvarno na extra kako postupaju sa kupcima,stvarno svaka cast malo je danas taki ljudi a sto se tice gewindi mislim da ce svaki "normalni"kupac biti zadovoljan normalno da ima i bolji ali je i velika razlika u cjeni pa ko sta voli neka izvoli,ja sam svoje auto AUDI A3 spustio 70mm i moro sam stavljat banasstangu od 4 motiona ili od audia qvatro ista je,eto ako moze ikome pomoc da zna sta mu je radit ja sam trazio na njemackom forumu odnosno prijatelj mi je pomogo jer zna njemacki.ako se jave neke komplikacije ako oko ovoga neka se javi kome zapne ja sam sve sebi sredio. LOWTECH :respekt Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted May 1, 2009 ocemo slagat neki novi GB skoro Share this post Link to post Share on other sites
Mrle 0 Posted May 1, 2009 Da i ja bi uzea ako ce bit GB Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 1, 2009 probo sam mk3 na lowtec gewindama...onaj najjeftiniji model. iskreno nije me se dojmio, auto poskakuje kao da je na oprugama.. Moze biti da su skuplji modeli bolji.. ja furam taj najjeftiniji i bolji je od mojih starih koni gelb + h&r opruge... puno bolji i udobniji... ja imam auto straga zagevindan do kraja, naprijed nije skroz i tvrd je ko kamen al opet je ugodniji nego npr koni amortizeri sa štelanjem tvrdoće... isprobano... WORD, ali opet nije taaaako tvrd, neg je odoban auto... Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted May 1, 2009 Uglavnom lowtec se pokazao jako dobar jer vidim da su svi zadovoljni uzevsi u obzir dobiveno/ulozeno pratim ovu temu dosta i najvjerovatnije cu se odlucit za kupnju lowtec-a Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted May 4, 2009 Kaj nitko nema lowtec opruge na original amortizere na g2 ili g3 ? Share this post Link to post Share on other sites