docg60 0 Posted January 7, 2009 Svi oko tog Rallye-a ko mačak oko vruće kaše.... Tko ima lovu nek dođe kupi i jos ulupa troduplo toliko love da ga dovede u tvornicko stanje i mirna bosna. Samo problem je sto bi svi nekako zaobisli neke korake... Imaju ljudi pravo sanjariti-ljepše je živjeti tako. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 7, 2009 Imaju ljudi pravo sanjariti-ljepše je živjeti tako. Misliš - jeftinije Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted January 8, 2009 Misliš - jeftinije Svakog nešto veseli. Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted January 8, 2009 Nije tu toliko pitanje love i što je jeftinije nego je tu stvar prioriteta u životu. Pero vjeruj mi ti sad razmišljaš na jedan način a kad se oženiš i dobiješ dijete to će biti skroz druga priča. NHF Share this post Link to post Share on other sites
Salko01 0 Posted January 8, 2009 (edited) Nije tu toliko pitanje love i što je jeftinije nego je tu stvar prioriteta u životu. Pero vjeruj mi ti sad razmišljaš na jedan način a kad se oženiš i dobiješ dijete to će biti skroz druga priča. NHF A nemora ti znaciti da zena i dijete nesto mjenjaju,cisti primjer Vesko. Edited January 8, 2009 by Salko01 Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 8, 2009 Nije tu toliko pitanje love i što je jeftinije nego je tu stvar prioriteta u životu. Pero vjeruj mi ti sad razmišljaš na jedan način a kad se oženiš i dobiješ dijete to će biti skroz druga priča. NHF U ovu raspravu ne bi htio ulaziti... Svatko ima svoj život i prioritete. Meni auti nisu prioritet Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted January 8, 2009 Nisu ni meni. Imam 3 čisto radi toga jer mi trebaju. Jednog imam ja, jednog ima žena i imam jednog "poslovnog" passata. Imam auta u vrijednosti za koju bi vjerujem mogao imati 2 JAKO dobra primjerka rallye-a ali ja trebam aute koje mogu vozit svaki dan i koji mi mogu koristiti za sve što mi treba. Rallye-a bi bila šteta natovariti sa kubikom iverala zar ne? @Salko01 neznam jesi li oženjen ili nisi ali vjeruj meni da mijenja. I da htio bi imati golfa rallye-a i mogao bi što se financija tiće ali eto dok se neke stvari u životu ne poslože o njemu mogu samo sanjati. Al imat ću ga kad tad. Pošto poto Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 8, 2009 Nije mi jasno zašto se meni opravdavaš. Osječaš se prozvanim ili? Ja sam rekao općenito... Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted January 8, 2009 Ne kužim kako općenito? Ne opravdavam se ja nikome nego kažem što mislim. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 8, 2009 ovaj rallye gore se sija ko tepsija, mnogo je lijep, imat cemo i mi jos jednog takvog u klubu Share this post Link to post Share on other sites
Guest MarinST Posted January 9, 2009 Pričamo o ovoam autu? Auto je većinom original, premda mislim da je sad u zadnje vrijeme kemijao sa nekakvim remenicama i chipovima. DA ,predobar mi je auto, bolji je dosta u stvarnosti! TO: Sven - neznam o čemu ti priičaš, pitao sam čije je auto i šta je rađeno, zar se to više ne smi? NHF Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted January 10, 2009 Taj Rallye je imao guba airbrush na haubi dok je bio kod Robija. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 10, 2009 @marin-ne prozivam nikoga nego samo komentiram kometare kada se stave slike rallye-a onda svi pricaju : ''jao sta bi dao'', ''jao da mi je'', ''jao sta cu'' a 80% tih ljudi bi kupila za tu lovu novog pola TDI nego kupili rallye i slozili ga. Cast iznimkama kojih ima na forumu.... Ljudi bez uvrede lijepo molim da nebi neki rekli da sam lose mislio Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 10, 2009 ovaj thread i je da bi mi koji ga nemamo slinili, jel tak ljudi, sve emocije su dobrodosle jer vw je u dusi Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted January 10, 2009 ovaj thread i je da bi mi koji ga nemamo slinili, jel tak ljudi, sve emocije su dobrodosle jer vw je u dusi potpis!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest MarinST Posted January 10, 2009 @marin-ne prozivam nikoga nego samo komentiram kometare kada se stave slike rallye-a onda svi pricaju : ''jao sta bi dao'', ''jao da mi je'', ''jao sta cu'' a 80% tih ljudi bi kupila za tu lovu novog pola TDI nego kupili rallye i slozili ga. Cast iznimkama kojih ima na forumu.... Ljudi bez uvrede lijepo molim da nebi neki rekli da sam lose mislio Skužaj kolega krivo sam skužio!!! :zivio Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 11, 2009 Taj Rallye je imao guba airbrush na haubi dok je bio kod Robija. Ovu? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....ic=9744&hl= Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 14, 2009 Za ovakav OEM radio u MK2 bi daoooo.........jako puno novaca uh... Very rare....very oem :palacg Share this post Link to post Share on other sites
Guest MarinST Posted January 14, 2009 Koja perverzija ovaj bijeliiiii...brutalnooo Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 14, 2009 Meni su ova bočna zadnja stakla koja se otvaraju aaa.... must have Share this post Link to post Share on other sites
Guest MarinST Posted January 23, 2009 Ne das li link pjeske cu se uputit iz ST i zadavit te :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 23, 2009 (edited) Edited January 23, 2009 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted January 24, 2009 Nije tu toliko pitanje love i što je jeftinije nego je tu stvar prioriteta u životu. Pero vjeruj mi ti sad razmišljaš na jedan način a kad se oženiš i dobiješ dijete to će biti skroz druga priča. NHF Nema ti to veze i ako se oženiš jedino ako žena ima glavnu riječ e onda je to druga pjesma ... Pa to ti je gušt čovječe , razonoda znači po tvome ja bi sad trebala prodati rallya ne??? I ako stvarno želiš rallya pa kupiš si ga a skupe se i novci nekako , znam da je teško danas pogotovo ali ima načina , treba radit više i to je to... Vidi ja sam u svoga nalupao para dosta ali idem lagano što se tiče ulaganja u njega... Share this post Link to post Share on other sites