Rallye VR6 8 Posted January 24, 2009 Nema ti to veze i ako se oženiš jedino ako žena ima glavnu riječ e onda je to druga pjesma ... Pa to ti je gušt čovječe , razonoda znači po tvome ja bi sad trebala prodati rallya ne??? I ako stvarno želiš rallya pa kupiš si ga a skupe se i novci nekako , znam da je teško danas pogotovo ali ima načina , treba radit više i to je to... Vidi ja sam u svoga nalupao para dosta ali idem lagano što se tiče ulaganja u njega... A da staviš koju sliku? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted January 24, 2009 evo i od mene koja slika,nadm se da ne ponavljam neku sto vec ima. Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted January 24, 2009 Nema ti to veze i ako se oženiš jedino ako žena ima glavnu riječ e onda je to druga pjesma ... Pa to ti je gušt čovječe , razonoda znači po tvome ja bi sad trebala prodati rallya ne??? I ako stvarno želiš rallya pa kupiš si ga a skupe se i novci nekako , znam da je teško danas pogotovo ali ima načina , treba radit više i to je to... Vidi ja sam u svoga nalupao para dosta ali idem lagano što se tiče ulaganja u njega... Ne uopće nema veze ako si oženjen. Koga ti zavaravaš? Imam ja puuno stvari za svoj gušt vjeruj mi. Meni novci uopće nebi bili neki preveliki problem. Raditi više? Prijatelju moj i sada radim ko konj što u firmi što doma i to da bi mogao "tjerati" sve ovo što imam. I ja sam ulupao novce za golfa i boru i passata i stan što sam sredio kompletan i što sam opremio radionu sa svim potrebnim alatima. Vjeruj mi da je tu otišlo jako puno golfova rallye-a Kao što je Pero rekao da uopće nije problem kupit rallye-a nego ga je problem dovesti u neko koliko toliko dobro stanje. Al tu sad već govorimo o 10-15t€ a i više... Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted January 26, 2009 (edited) Ne uopće nema veze ako si oženjen. Koga ti zavaravaš? Imam ja puuno stvari za svoj gušt vjeruj mi. Meni novci uopće nebi bili neki preveliki problem. Raditi više? Prijatelju moj i sada radim ko konj što u firmi što doma i to da bi mogao "tjerati" sve ovo što imam. I ja sam ulupao novce za golfa i boru i passata i stan što sam sredio kompletan i što sam opremio radionu sa svim potrebnim alatima. Vjeruj mi da je tu otišlo jako puno golfova rallye-a Kao što je Pero rekao da uopće nije problem kupit rallye-a nego ga je problem dovesti u neko koliko toliko dobro stanje. Al tu sad već govorimo o 10-15t€ a i više... Čuj njega sad jesi smješan al bar si mi uljepšao dan ... ja sam ti samo odgovorio na ovo šta si ti napisao, tak sam ja tebe skužio... a sad dalje neču ulazit jer ovo nije mjesto za to ne ne ... Pero ma budem ga poslikao bez brige , reci kaj budeš sa rallye frontom imaš ga ili? Edited January 26, 2009 by corrado.. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 26, 2009 Čuj njega sad jesi smješan al bar si mi uljepšao dan ... ja sam ti samo odgovorio na ovo šta si ti napisao, tak sam ja tebe skužio... a sad dalje neču ulazit jer ovo nije mjesto za to ne ne ... Pero ma budem ga poslikao bez brige , reci kaj budeš sa rallye frontom imaš ga ili? Čekam da mi ga prodaš Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted January 26, 2009 Čuj njega sad jesi smješan al bar si mi uljepšao dan ... ja sam ti samo odgovorio na ovo šta si ti napisao, tak sam ja tebe skužio... a sad dalje neču ulazit jer ovo nije mjesto za to ne ne ... Pero ma budem ga poslikao bez brige , reci kaj budeš sa rallye frontom imaš ga ili? Zbog čega sam ja to smješan? I ja sam tebi odgovorio na ovo što si ti napisao. E tako sam ja tebe skužio... :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted January 27, 2009 Zbog čega sam ja to smješan? I ja sam tebi odgovorio na ovo što si ti napisao. E tako sam ja tebe skužio... :lol2 Pa zato što si mi rekao da ako si oženjen sve se mjenja , pa onda nitko ni nebi sređival aute kaj ne ?? No dosta neču više o tome ovdje, to možemo pričati na cugi negdi .. Pero a kolko daš da vidim jel da stoji to kaj imam ili , neka bude rezerva?I reci kad če mačina dolje sa Ilijinog corradota?Pošalji pm da ne dobijem špota ... Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted January 29, 2009 Slažem se :zivio Nego daj predstavi tog rallye-a više pa da guštam malo... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 4, 2009 Samo 280 KS? Negdje sam našao podatak da su lader mijenjali svakih 350 Km Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 5, 2009 dajte jos slika.... ja gledaam Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted August 28, 2009 malo vise hrvatskih rallyea vidjam ja jednoga u st ali u raspadnutome stanju Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted August 28, 2009 malo vise hrvatskih rallyea vidjam ja jednoga u st ali u raspadnutome stanju mozda ne bude jos dugo u takvom stanju Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted August 28, 2009 mozda ne bude jos dugo u takvom stanju jeli znas covika sta ga vozi?! ako neznas ja ti mogu pomoci...barem se sicam da ga je ovi jedan tip voza i vidia sam ga parkiranoga na mertojaku! Share this post Link to post Share on other sites
Guest MarinST Posted August 28, 2009 mozda ne bude jos dugo u takvom stanju Uzmes li ovo odose pare u vitar Share this post Link to post Share on other sites
rogy 0 Posted November 15, 2009 jeli znas covika sta ga vozi?! ako neznas ja ti mogu pomoci...barem se sicam da ga je ovi jedan tip voza i vidia sam ga parkiranoga na mertojaku! ispod mene stoji covik... Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted November 15, 2009 radi u hajduka Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 2, 2010 ja mislim da je ovim radnicima tad tu bilo jebeno... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted January 2, 2010 Iz ovog... U ovog.... I jedan domači, meni najljepši.... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 2, 2010 by vesko.... vidio auto uživo... i mogu reć da mi se dopao... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 2, 2010 Bilo bi fora imat ga! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 2, 2010 ovaj veskov je ufff...čisti sex Share this post Link to post Share on other sites